Şimdi Ara

Victor Gaming Machine G451 Detaylı İnceleme ve G301-G501-G451-G502 Kullanıcı Platformu (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
709
Cevap
17
Favori
28.356
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bir konuya değinmek istiyorum. Arkadaşlar hep cihazın ısınmadığından bahsetmiş ve bunu da rakamsal değerlerle desteklemişler. Doğrudur; cihazın cpu, gpu ısı değerleri ölçümlerde düşük çıkıyor olabilir, buna bir şey diyemem. Ancak kullanıcı deneyimine önem verenler için söylüyorum, cihazın touchpad'in solunda kalan kısmı oyunlar vs sırasında inanılmaz derecede ısınıyor. Hatta şöyle söyleyeyim, geçen gün oyun oynarken elim cihazın sol tarafındaki giriş yerlerinden birine dokundu ve elim bildiğin yandı. Yandı sözcüğünü duyunca abarttığımı düşünebilirsiniz ama durum şu ki, parmağımın o kısma değen yeri 2 gün boyunca sızladı. Oynadığım oyun da world of warcraft'tı. Oynayanlar bilir ki sistem gereksinimleri günümüz oyunlarına kıyasla çok da üst düzey olmayan bir mmorpg'dir wow. Bu tarz oyunlar oynarken sol elimizin daima orada durduğunu düşünürsek bunun ne derece bir problem olduğunu kendiniz çıkarabilirsiniz. Bunun aksine W-A-S-D tuşlarının olduğu kısım gayet soğuk, ancak bilgisayarın sol tarafındaki girişlerin olduğu kısım ve touchpad'in solundaki düz alan gerçekten haddinden fazla ısınıyor.

• karl hungus K kullanıcısına yanıt
    makinenin iç sıcaklığını ölçün.belki sizinki sorunlu olabilir.touchpadin etrafı diğer yerlerden daha çok ısınıyor ama bende hiç yakacak kadar ısınmadı.içi daha çok ısınıyorsa dışa da daha çok sıcaklık vurmuş olabilir.bende touchpadin sol tarafındansa sağ tarafı ctrl tuşunun altına kadar diğer yerlerden biraz daha ısınıyor.yine elimi yakacak sıcaklığa ulaşmadı.

eğer içerdeki değerler fazla çıkarsa termal macunda veya donanımda sıkıntı olabilir.sonradan daha büyük sıkıntılar yaşatabilir.
  • sizin hangi model hocam?
    edit: g451 konusuymuş genel konu zannetmiştim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sroad -- 28 Aralık 2014; 14:59:58 >
  • Arkadaşın da dedeği gibi mousepadin solu fazla ısınıyor ama yakacak derecede değil hele ki WoW da AC 4 CoD ghost oynarken özellikle hissedilir bir sıcaklık var ama abartıcalacak kadar değil
    Bu arada WoW da nasıl o kadar ısınır anlayabilmiş değilim WoW u full ayarlarda oynamama rağmen laptobun en az ısındığı oyun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar 4 gb ram alsam şimdilik crysis 3 highte sıkıntı çıkarır mı ?

• İlk Sayfadaki oyun testlerine bakmadınız galiba.

• ens1252 kullanıcısına yanıt
    Onların ben 8 gb ramlerle yapıldığını zannediyordum . Cevabımı dolaylıda olsa aldım sağ olun

• Merhabalar, bir sorum olacak: ürüne sonradan SSD takabiliyor muyuz?
  • Pe7a kullanıcısına yanıt
    Msata SSD girişi var msata SSD takabilirsiniz. Normal SSD takmak isterseniz HDD yi çıkarmanız gerekiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Pe7a

Merhabalar, bir sorum olacak: ürüne sonradan SSD takabiliyor muyuz?

Tabiki. SSD veya msata ssd sonradan takabilirsiniz.
  • Peki bunların montajı nasıl? Donanımdan pek anlamayan biriyim de yani teknik servis yardımı almama gerek olur mu yoksa basit bir şekilde takılabiliyor mu msata SSD g451 modeline?

Forumda bir yerde bu model için "SSD klavyenin altında olduğundan dolayı takması zor" gibi bir şey duymuştum sanki de ondan emin olmak istedim.

Cevaplarınız için teşekkür ederim şimdiden
    2 vida ve 1 kapağı kaldırmanıza bakar hemen hepsi kolay bir şekilde sizde değiştirilebilir.

Victor Gaming Machine G451 Detaylı İnceleme ve G301-G501-G451-G502 Kullanıcı Platformu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ens1252 -- 1 Ocak 2015; 23:57:07 >
  • Beyler lolde kac fps aliosunuz ultrada

Victor Gaming Machine G451 Detaylı İnceleme ve G301-G501-G451-G502 Kullanıcı Platformu
    soldaki msata ssd yeri
  • ens1252 kullanıcısına yanıt
    Bilgisizliğimden ötürü çok saçma bir soru sorayım ; SSD ve msata SSD yi raid 0 yapabiliyormuyuz?
  • 2500 geçmeyecek şekilde en performanslı mümkünse ssdli nasıl yaparız cihazı maddi durumu sıkıntılı bir arkadaşa alıcaz da hediye

• g701 e bakabilirsiniz eğer oyun performansı isterseniz.tabi g451in daha ince olması ve ips ekranı sebebiyle seçtiyseniz i7+8gb ram+500gb hdd+120gb ssd(kampanya ile 240gb oluyor) bence en uygunu olur.
  • wolferto kullanıcısına yanıt
    hocam az önce pmden biri sormuştu.http://imgur.com/a/1iwMm minyonlar yokken 150 civarı minyonlarla 110-130 civarı. ssleri alırken pc dengeli moddaymış.çıkınca farkettim.sanırım yüksek performansta daha iyi değerler da alınabilir.
  • Merhaba arkadaşlar. Bende victoria g451 almayi dusunuyorum. msata ssd ile normal ssd arasinda fark var mi? Veya ikisini birlikte almam saçma olur mu? 120 gb ssd+240gb m sata ssd

• hgtucel H kullanıcısına yanıt
    Msata daha hızlı heralde direk anakartla bağlantılı olduğu için bence gereksiz iki ssd 1 tb + 240 gb ssd daha doğru bi seçim olur diye düşünüyorum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.