Şimdi Ara

Victor Gaming Machine G451 Detaylı İnceleme ve G301-G501-G451-G502 Kullanıcı Platformu (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
709
Cevap
17
Favori
28.356
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • burada verilen cevaplarla emin olamıyorsanız soruyu buraya sormayacaksınız firmaya telefon edeceksiniz. en garanti yöntem de bu.
  • g501 g451in önceki serisidir.yani driverlar aynı onu kullanabilirsiniz.

tek tek siteden uğraşmaktansahttp://www.iobit.com/driver-booster.php gibi bir sürü program var.bunları kullanmak daha mantıklı.ek olarak intel driver utility ve geforce experience programları ile otomatik şekilde ekran kartları(hd graphics+nvidia) ve wifi driverları güncellenebiliyor.belki bilmeyen vardır.
  • Merhaba,

Dün g451 elime ulaştı yanlız bir sorun var çözünürlük 1920x1080 de bazı uygulamalar yüklemeler ufak pencereler vs vs. flu gösteriyor bulanık en son driverlar yüklü nedendir ?
  • Kokten cozum yontemini uygulayin duzelir
    8.enpedi.com/2013/11/windows-81de-metinlerin-flu-bulank.html?m=1

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • elano68 kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler..
  • fiyatlar dolardanmıdır nedir aşırı pahalı gtx860m olanı 2000tl'ye gelirse alırım
  • waleur5 kullanıcısına yanıt
    2000 liraya inmesi imkansız.en düşük 2150-2200 leri görüyor.piyasanın çok altında zaten.keşke 2000 liraları görse ama dolar da bu kadar yüksekken imkansız.2 liranın altına düşmeden 2000 lirayı görmez.yani imkansız oluyor
  • ya sorma asus x12d alıcakdımda dolar çok yüksek 100-150tl fiyat farkı oldu düşünce bi bakalım ona göre karar vericem.
  • Doları baz alırsak tam zamanında almışım :) Bugün gelmiş kargo; fakat fabrikada olmadığımdan alamadım. Yarın sabah parçalıcam.
  • Arkadaşlar bize gelen g451 default bios u güncelmidir.http://www.clevocenter.com/bios bu sitede W650SJ ile ilgili bir download var ama deneyen varmı ? Birde boyle bir yer var..http://repo.palkeo.com/clevo-mirror/W650SJ/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi diGiheX -- 24 Aralık 2014; 14:10:15 >
  • Son versiyonu yüklü değil en günceli 1.03.06 bizde 1.03.05 versiyonu yüklü

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ens1252 kullanıcısına yanıt
    Değermi indirip güncellemeye ne farklar var biliyomusunuz ?
  • BIOS 09/02/2014

1. System BIOS for W6xxSJ.

2. Improve compatibility with AU panel.

3. Refer to readme.txt to update firmware.

1.03.06

Şuanlık güncellemeye değecek bişey yok, windows 10 stabil çıktığında daha güncellemeye değecek bir bios çıkar.
  • Asus x550jk ile bunun arasında kaldım ne yapmalı acaba

• quote:

Orijinalden alıntı: RobLucci

Asus x550jk ile bunun arasında kaldım ne yapmalı acaba

ccc Full HD IPS ekran ccc
  • Markayı ilk kez duyduğum için çekindim açıkçası hocam Asus da x550 de kürdan kasa kullanmış resmen elimde kalır korkusuyla benzer fiyatlı bi ürün bakarken şans eseri gördüm kararsızım

• RobLucci R kullanıcısına yanıt
    açıkçası g451 in de çok mükemmel on numara bir kasası yok ama yeterli diye nitelendiriyorum ben ortalama denebilir.büyük ihtimalle çok da farklı değil iki kasa.ben de aynı ikiliden g451i seçmiştim, pişmanlık yaşamadım hiç.imkanınız varsa gidin görün derim.
  • Aynı kararsızlığı yaşayıp bunu seçtiyseniz bir bildiğiniz vardır deyip baştan sona bir okuyım konuları hocam çok teşekkür ederim cevap için umarım ben de sizin kadar memnun kalırım

• RobLucci R kullanıcısına yanıt
    tabi ben de okuyup öğrendim.okuyun hocam okumak iyidir.
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.