Şimdi Ara

Victor Gaming Machine G451 Detaylı İnceleme ve G301-G501-G451-G502 Kullanıcı Platformu (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
709
Cevap
17
Favori
28.356
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    sizin bileceğiniz iş.ama performansa önem veriyorsanız gtx860m daha uygun olacaktır.ssd veya i7 gibi isteklerinizi sonraya ertelemeniz gerekir.sonradan alıp takarım diyip g701 alabilirsiniz.ancak kalınlık ve ips ekran olmaması gibi 1-2 eksisi var.siz g451i beğendiyseniz onu alın sonra beğenmeyip arkamdan sövmenizi istemem
  • Yok hocam kesinlikle öyle bir şey yapmam sonuçta kararı en sonunda kendi irademle ben vereceğim, sadece tavsiye almak istiyorum. Kafama yatmayan bir şey almam zaten. Oyun performansına daha çok önem veriyorum fakat 850m ve 860m arasındaki fark nedir bilmiyorum aydınlatırsanız sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MRCTYLN

Beyler 451 sipariş vereceğim de, donanıma herhangi bir özelleştirme yapmadan 1870 lira gözüküyor, ben ise 2200-2300 liraya kadar çıkabilirim. Çok oyun oynayan birisiyim, internette hızlı dolaşmak isterim diyeyim, sizce ne eklemeler yapmalıyım ?

Hocam o paraya oyun için G701 daha iyi olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • MRCTYLN kullanıcısına yanıt
    http://www.notebookcheck.net/Computer-Games-on-Laptop-Graphic-Cards.13849.0.html

Buradan ekran kartlarının oyun performanslarını kıyaslayabilirsiniz.
  • MRCTYLN kullanıcısına yanıt
    http://www.notebookcheck.net/NVIDIA-GeForce-GTX-850M.107795.0.html
    http://www.notebookcheck.net/NVIDIA-GeForce-GTX-860M.107794.0.html

aradaki farka bakabilirsiniz ama aslında fps değerleri bunlardan daha yüksektir.driver güncellemeleri ile gözle görülür bir fark oluyor. youtube dan güncel oyun ve videoları bulup aradaki farka baksanız daha gerçekçi olur gibi.tabi full hd ve iki videonun da ultra veya aynı ayarda olduğuna emin olun
    http://www.youtube.com/results?search_query=crysis+3+gtx860m
    http://www.youtube.com/results?search_query=crysis+3+gtx850m

• Arkadaslar g451 alma niyetindeyim sizce i7 limi alayim ssd limi alayim?

• Ben olsam i7 alirim ssd yi msata olarak paran olunca alirsin

• quote:

Orijinalden alıntı: xTechNoLog

Arkadaslar g451 alma niyetindeyim sizce i7 limi alayim ssd limi alayim?

Hocam oyun için alacaksan SSD en doğrusu olur. I7 oyunlarda çok fark yaratmaz onun asıl fark yarattığı yer Render gibi işlemci gücü isteyen işlemler. SSD ile daha hızlı açılış yapabilirsin oyunda ve PC açılırken.

• Ayni bende oyle dusunuyorum islemci degistirmek sonradan zor ama ssd param olunca alirim

• İslemci degistirmek sonradan zor oldugu icin almisken iyisini alip gelecekte sikinti olmasin diye boyle dusundum ssd sonradan param olunca alirim ama yukseltme kampanyasi cazip geliyor.

• Victor Gaming Machine Wallpaper freedos alanlar kullanmak isterler belki 1080p

Victor Gaming Machine G451 Detaylı İnceleme ve G301-G501-G451-G502 Kullanıcı Platformu
  • Victor rumuzlu beyefendi bu cevabınıla ne demek istediğinizi açıklarmısınız. (Biz de size kanunların bize verdiği yetki ile telefonunuza müdahale etme özgürlüğüne sahip olduğumuzu hatırlatırız.)Sattığınız telefonları garanti kapsamında tamir etmemek gibi bir özgürlüğünüz mü var.Telefonu satıncaya kadar mı müşteri memnuniyeti parayı alıp cebinize koyunca tüketici ile işiniz bitiyor.Sizce telefonu satın alalı 5 gün olmasına rağmen telefonun şarj almaması açılmaması normal mi.sattığınız ürünler bu kadar kalitesiz mi.

Victor firması müşterisini tehdit ediyor
  • Hayırlısı olur umarim
     Victor Gaming Machine G451 Detaylı İnceleme ve G301-G501-G451-G502 Kullanıcı Platformu

• AnotheRDie kullanıcısına yanıt
    hayırlı olsun
  • KonfigNo Ürün Adet İçerik
    107475 VIC-G451K 1,00
    15.6 FHD GT850M 2GB
    Intel® Core™ i7-4710MQ İşlemci (6M Ön Bellek, 2.5G
    NB GTX850M VGA özelliği
    8 GB SODIMM DDR3 Notebook
    SSD 120GB SATA 2.5" HDD “Yükseltme Kampanyası”
    mSATA SSD 120 GB “Yükseltme Kampanyası”
    15.6” (39.62cm) Full HD Parlak IPS (1920x1080) 16
    NB W serisi ses özelliği
    NB DVDRW
    NB webcam özelliği 2.0 MP
    Intel 3160AC Wi-Fi + Bluetooth 4.0
    NB touchpad özelliği
    NB kart okuyucu özelliği 9 in 1
    NB klavyesi W651 Q Tr
    Çıkarılabilir 6 hücreli Akıllı Lithium-Ion batter
    FREEDOS
    Aksesuar yok
    Garanti 2 yıl kapıdan kapıya

Sipariş Toplam Bedeli (TL) 2497

Bende bu şekil aldım 2x240 SSD ve i7 işlemcili hayırlısı olsun..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi diGiheX -- 13 Aralık 2014; 10:04:53 >
  • Hayirli olsun guzel secim

• elano68 kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim.

2 sorum olucak..

Oyun performansı için win7pro 64bit mi win8.1po 64bit mi?

Bu Victor'un sitesindeki aşağıdaki resimdeki driverler son güncel driverlermi? Eğer değil ise bir sürü şey var bunların güncellerini nerden bulucaz? Biri bi amme hizmeti yapsada hepsinin son versiyonlarının linki koysa buraya :)

Son olarak sırt çantası ne tavsiye edersiniz uygun bir şey..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi diGiheX -- 13 Aralık 2014; 11:08:58 >

• 8.1 64 bit en iyisi
    Driverlar guncel olmayabilir,guncelleri clevonun sitesinden indirilebilir ama bence gerek yok.
    Nvidia ve intel hd graphics driverleri haric hepsini victorun sitesinden indirin.
    Bu ikisini de kendi sitelerinden indirin

• elano68 kullanıcısına yanıt
    Win7 64bit daha iyi performans veriyor diyolar oyunlarda daha yüksek FPS veriyormuş yanlış bilgimi ?
    Birde Clevo nun sitesinde bizimki ne olarak geçiyor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi diGiheX -- 13 Aralık 2014; 12:24:55 >
  • Hocam bende p703 var win 8.1 64 bit en guzeli.
    G701 olan arkadas win 7 diyordu ama ben 8 ciyim.
    Ssdden tam verim icin de zaten 8.1

G451in ustadini cagiralim biz ona sor sen:)undefined

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elano68 -- 13 Aralık 2014; 12:45:53 >
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.