Şimdi Ara

Victor Gaming Machine G451 Detaylı İnceleme ve G301-G501-G451-G502 Kullanıcı Platformu (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
709
Cevap
17
Favori
28.356
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: DarKNonSs

Mehmet Akifdeyim 3.sınıf verirlermi Burdurdayım :D

Üstteki linkten bakabilirsin hocam
  • teşekkürler hocam bir bakayım
  • hocam üniversitem var ama sanırım yalnızca bilgisayar mühendisliği gibi bölümlere veriyorlar tam anlayamadım daha sonra detaylı araştıracağım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sroad

hocam üniversitem var ama sanırım yalnızca bilgisayar mühendisliği gibi bölümlere veriyorlar tam anlayamadım daha sonra detaylı araştıracağım.

Ben online okula yazılıp 2 tane testi geçtim ve oradan dreamspark kodumu aldım. Rusça ve Microsoft Project bilmiyorsanız pek bulaşmayın. Translate ile de hallederim diyorsanız deneyin

http://www.intuit.ru/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mcgoktug -- 27 Kasım 2014; 0:15:20 >

• Bu ürünler için Bios ve yazılım destekleriniz var mı aydınlatırsanız sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Teknolojist_44 -- 27 Kasım 2014; 0:58:49 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mcgoktug kullanıcısına yanıt
    yok hocam rusça falan bana göre değil kiril alfabesi olmasa neyse de
  • quote:

Orijinalden alıntı: Teknolojist_44

Bu ürünler için Bios ve yazılım destekleriniz var mı aydınlatırsanız sevinirim

Nasıl yani neden olmasın ki? Tabii ki yazılım ve Bios desteği var. Daha önce de farklı konularda bahsettiğim üzere sürücüler şu anda zaten generic yani güncelleme geldiginde çoğu sürücü ilgili firmaya ihtiyaç duymadan Windows içinden (güncelleme) yada üzerinden otomatik sürücü güncellemesi alıyor yada siz bile IOBit Driver Booster 2 gibi bir program araciligi ile güncel suruculeri kontrol edebilirsiniz.

Bios ta da benzer durumlar söz konusu hatta onda gereksinim çok daha az oluyor.

Bizim urunleri tedarik ettigimiz ana firmalar ufak firmalar degil. Surucu ve bios konusunda hicbir problem olmayacaktir. Baska seylerde problem olması -eger olur ise- bundan cok daha fazla muhtemel.

• 970 ler çıktı. Bu yüzden fiyatlar biraz düşermi? bekleyelimmi? g451'i ?
  • Merhabalar, ürünü 2-3 gündür araştırıyorum neredeyse her başlığı okudum g451 ile ilgili. Hatta 1 hafta içerisinde almayı bile planlıyorum.

Sormak istediğim aklıma takılan bir konu var. Cahilliğimi mazur görünüz mSata ile SSD arasında ne gibi bir fark var ? Çünkü alacağım yapı HDD olmayacak orası kesin, özellikle yükseltme kampanyası var iken kaçırmamak gerek diye düşünüyorum. Şimdilik sadece ya mSata ya da SSD olarak alacağım. Performans açısından hangisi tercih edilesidir bilgili bir dostum cevaplayabilirse sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi naughtyr2 -- 3 Aralık 2014; 2:32:04 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: naughtyr2

Merhabalar, ürünü 2-3 gündür araştırıyorum neredeyse her başlığı okudum g451 ile ilgili. Hatta 1 hafta içerisinde almayı bile planlıyorum.

Sormak istediğim aklıma takılan bir konu var. Cahilliğimi mazur görünüz mSata ile SSD arasında ne gibi bir fark var ? Çünkü alacağım yapı HDD olmayacak orası kesin, özellikle yükseltme kampanyası var iken kaçırmamak gerek diye düşünüyorum. Şimdilik sadece ya mSata ya da SSD olarak alacağım. Performans açısından hangisi tercih edilesidir bilgili bir dostum cevaplayabilirse sevinirim.

mSATA ve SSD arasında ne farklar gibi bir soru teknik olarak yanlış aslında. SSD ler, mSATA yada 2.5" yapısında makineye takılabiliyor. mSATA olan yapı daha çok bilgisayar belleğine benzemektedir. 2.5" olan ise klasik HDD şeklinde. Biliyorsunuz SSD aslında flash tir yani belleğinizin yapısı ile çok benzer, mSATA yapısında işte bu belleğe benzer kart yapısı bilgisayar üzerine takılabiliyor. 2.5" olan HDD e benzeyen yapıda ise bu kartın üzerinde bir koruyucu varmış gibi düsünebilirsiniz ama mSATA ve 2.5" de olsa aldığınız bileşen SSD. Aynı model için ikisi de aynı performansı göstermeli. Şu anda biz mSATA ları M500 modeli, 2.5" leri MX100 modeli takıyoruz. Yazma hızı olarak MX100 biraz daha iyidir. Crucial M500 ve MX100 diye aratarak inceleyebilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Xaroon

970 ler çıktı. Bu yüzden fiyatlar biraz düşermi? bekleyelimmi? g451'i ?

Bence beklemeyin. Herhangi bir modelde fiyat düşüşü olacağını sanmıyorum. Özellikle de G301 ve G451 modellerinde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Victor Gaming Machine

quote:

Bence beklemeyin. Herhangi bir modelde fiyat düşüşü olacağını sanmıyorum. Özellikle de G301 ve G451 modellerinde.

Hocam yakalamışken sorim G701 de 1tb HDD yapınca teslim 14 güne fırlıyor. Sitedemi hata var yoksa gerçek süremi

• quote:

Orijinalden alıntı: Keikosh

quote:

quote:

Hocam yakalamışken sorim G701 de 1tb HDD yapınca teslim 14 güne fırlıyor. Sitedemi hata var yoksa gerçek süremi

Sistem stok var gosteriyor normalde, hata olması cok muhtemel. 0 212 222 18 51 den daha net bilgi alabilirsiniz. Operasyondaki arkadaslar sistemi anlik olarak takip ederler.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Sistem stok var gosteriyor normalde, hata olması cok muhtemel. 0 212 222 18 51 den daha net bilgi alabilirsiniz. Operasyondaki arkadaslar sistemi anlik olarak takip ederler.

Yani stokta yokmu G701

• quote:

quote:

Fiyat dusmezse bizde dolarin dusmesini bekleriz fiyat olarak 400 az verdim diye alim denilcek sadece islemci ekran karti ve panelini bildigimiz bi cihaz 400 tl icin zannetmiyorum 870m li monsterdan vazgecip 860 m li victor almak onlar kadar harcama yaptgnizi sanmiyorum bi urunden elde edilen kar sizin daha cok

• Hocam sıpariş veriyorum.SOn 1HDD kalmış umarım bana denk gelir.Yoksa 2 hafta beklicekmişim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ridooo -- 3 Aralık 2014; 14:25:20 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: wolferto

quote:

quote:

Fiyat dusmezse bizde dolarin dusmesini bekleriz fiyat olarak 400 az verdim diye alim denilcek sadece islemci ekran karti ve panelini bildigimiz bi cihaz 400 tl icin zannetmiyorum 870m li monsterdan vazgecip 860 m li victor almak onlar kadar harcama yaptgnizi sanmiyorum bi urunden elde edilen kar sizin daha cok

Ne demek istediginizi anlamiyorum maalesef :( Daha net yazabilirseniz yardımcı olmaya çalışırım.

• quote:

Hocam sıpariş veriyorum.SOn 1HDD kalmış umarım bana denk gelir.Yoksa 2 hafta beklicekmişim

Bulamasanız bile iki hafta süreceğini zannetmiyorum. Normal şartlarda gelecek hafta ortasına kadar getirebiliriz diye tahmin ediyorum. Bana 1-2 güne PM atarak hatırlatırsanız daha net bilgi verebilirim.
  • Victor Gaming Machine kullanıcısına yanıt
    eyvallah hocam saolun, birkaç değerlendirme okudum,araştırdım ve muhtemelen MX100'lü olarak alacağım.

Yine de önerecek şeyleri olan arkadaşlar varsa beni bilgilendirebilirlerse memnun olurum
  • quote:

Orijinalden alıntı: naughtyr2

eyvallah hocam saolun, birkaç değerlendirme okudum,araştırdım ve muhtemelen MX100'lü olarak alacağım.

Yine de önerecek şeyleri olan arkadaşlar varsa beni bilgilendirebilirlerse memnun olurum

Ben kesinlikle mSATA lı alırım Bu da benim fikrim
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.