Şimdi Ara

Victor Gaming Machine G451 Detaylı İnceleme ve G301-G501-G451-G502 Kullanıcı Platformu (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
709
Cevap
17
Favori
28.356
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Mesajlarınızı okudum da webcamin olduğu yer içeri giriyormuş veya esniyormuş.
    Bende şuan MacBook var onu kullanıyorum aynı şey bende de var.Webcamin yerine bastırınca içeri giriyor.Ama o kadarda sorun edilecek bir şey değil oraya vida takılmadığı için ve plastik olduğu için olsa gerek...

Birde bende G451 almayı planlıyorum.Başka oynadığınız oyunlardan aldığınız performansı söylerseniz sevinirim.Birde ısınma olayı, laptop soğutucusu almak gerekli mi sizce ? Oyuna oturduğum zaman 4-5 saat kalkmıyorum lazım olur mu ki acaba ?
  • yusufrido kullanıcısına yanıt
    Artık webcamın olduğu tarafı fazla takmıyorum, görmezlikten geliyorum. Ama numpad kısmı biraz sıkıntı aşırı ses yapıyor Muhasebe/Finansman bölümü okuduğum için çok sık kullanıyorum. Barış bey muhasebeciler orada sayıları girerken ses çıkararak bastıklarından emin olmaları için o kdr ses fln çıkıyordur dedi Ama bence hiç alakası yok. Bildiğin numpad tarafı ve sağ ctrl tuşunun çentikleri sıkı tutmuyor.. Şuan bana laptop çok lazım, Seneye servise verebilirim altına kağıt mı sıkıştırlar artık klavyeyi mi değiştirirler bilmiyorum ama şuna çözüm bulmalarını isteyecem.

Yarın yüklediğim birkaç oyunun testlerinide ekleyecem. Bugün Assassin's Creed Unity yükleyecem. Soğutucu almanıza hiç gerek yok. Laptop ısınmıyor diyebilirim. Önceki nesile göre Nvidia iyi iş çıkarmış 1080p yüksek ayarlarda Splinter Cell Blacklist oynadım, laptop bana mısın demiyor. Canavar gibi oyunu açıyor ama ısınmıyor. Birazda Clevonun yaptığı soğutma sistemininde faydası var. Klavyenin WASD tuşlarından ve alttan aldığı havayla kendini çok rahat soğutuyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ens1252 -- 20 Kasım 2014; 17:06:43 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Beyler hoparlor altta ya yataga koysak ses yınede geliyormu yatak yumusak hoparloru kapatırsa sankiı bıraz sıkıntı olur keşke uste koysalarmıs

• victorloldekimi V kullanıcısına yanıt
    laptopu ters çevirip yatağın üzerine koyduğunda sorun çözülüyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sendemail

laptopu ters çevirip yatağın üzerine koyduğunda sorun çözülüyor.

• victorloldekimi V kullanıcısına yanıt
    Ben şöyle bir çözüm yolu buldum. Hoparlörlerin olduğu bölümlerde yatakta kaşık şeklinde oval delikler açıyorum eko yapıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ens1252 -- 21 Kasım 2014; 12:23:33 >
  • Yok en iyisi laptobu amuda kaldirip havada cift salto attirirsak ses guzel gelir bi deneyin

• quote:

Orijinalden alıntı: victorloldekimi

Yok en iyisi laptobu amuda kaldirip havada cift salto attirirsak ses guzel gelir bi deneyin

• Ürünü almadan önce Perpa ya gidip bakan oldumu? Gitmeyi düşünüyorum yarın ama gosterebilirlermi emin değilim.

• Kardes yarin gidersen normal calisirken fani ve hdd yi bi dinlesen burayada yazsan olurmu

• quote:

Kardes yarin gidersen normal calisirken fani ve hdd yi bi dinlesen burayada yazsan olurmu

Gorebilirsem yazarım zevkle hocam. Zaten gitmişken sipariş vermeyide düşünüyorum. Tek sorun gorebilirmiyim.

• Ben bi yazida okumustim siparisi veriyon yapinca cagriyolar bakiyon begeniyosan aliyon biri boyle yazmisti yarin seni yonlendirirler.

• barış beye pm den yazın veya yarın telefonla arayın. @Victor Gaming Machine . yoksa gidip görememe ihtimaliniz var.çünkü hazırda ürün olmama ihtimali var. eğer ürün varsa gösterirler. ben zamanında g701 için gitmiştim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kozmic Blues -- 21 Kasım 2014; 19:45:19 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: make me happy

barış beye pm den yazın veya yarın telefonla arayın. @Victor Gaming Machine . yoksa gidip görememe ihtimaliniz var.çünkü hazırda ürün olmama ihtimali var. eğer ürün varsa gösterirler. ben zamanında g701 için gitmiştim.

Hocam mesaj attım onu bekliyorum olmazsa yarın arıcam.

• quote:

Ben bi yazida okumustim siparisi veriyon yapinca cagriyolar bakiyon begeniyosan aliyon biri boyle yazmisti yarin seni yonlendirirler.

Sipariş veripte almamak olmaz hocam.

• Haklisin ins gormen icin bi urun vardir orda

• quote:

Haklisin ins gormen icin bi urun vardir orda

İnşallah hocam. Yoksada yapicak birsey yok

• Hocam daha önce oraya gittiniz mi? Eğer gitmediyseniz arabanız da yoksa ve ürün yoksa taaaaaaaa oraya kadar gitmeyin. Yazık ayaklarınıza
  • thebaboli kullanıcısına yanıt
    metrobüs
  • quote:

Orijinalden alıntı: thebaboli

Hocam daha önce oraya gittiniz mi? Eğer gitmediyseniz arabanız da yoksa ve ürün yoksa taaaaaaaa oraya kadar gitmeyin. Yazık ayaklarınıza

Hocam daha önce gitmedim ama metrobüsle falan hallederim.Barış bey bi cevap verse ürün varmı yokmu ona göre gitmek istiyorum ama daha cevap gelmedi.
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.