Şimdi Ara

Victor Gaming Machine G451 Detaylı İnceleme ve G301-G501-G451-G502 Kullanıcı Platformu (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
709
Cevap
17
Favori
28.350
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Aslında büyüklerimiz de bir bakıma haklılar ama yıl olmuş neredeyse 2015 devir internet devri nedir bu internetten almam inadı anlamıyorum çevremde de örnekleri var bana manasız geliyor. Gerçi televizyonda hıyar gelenleri gösteriyorlar onun da etkisi oluyor büyüklerimize.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sroad

Aslında büyüklerimiz de bir bakıma haklılar ama yıl olmuş neredeyse 2015 devir internet devri nedir bu internetten almam inadı anlamıyorum çevremde de örnekleri var bana manasız geliyor. Gerçi televizyonda hıyar gelenleri gösteriyorlar onun da etkisi oluyor büyüklerimize.

Aynen hocam. Hıyarı alınca görürüm seni fln dedi. Elden alicam Orda acicam kontrol edicem fln diye ikna etmeye çalışıyorum

• Kolay gelsin vallahi neyseki benim ailem böyle sorunlar çıkarmıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: sroad

Kolay gelsin vallahi neyseki benim ailem böyle sorunlar çıkarmıyor.

Saolasin hocam. İnşallah ikna ederimde alırım.

• quote:

Orijinalden alıntı: furkan358275

https://www.technopat.net/sosyal/konu/%C4%B05-4200m-notebooka-gtx-980m-takabilir-miyim.127765/
    Victoru kötülüyorlar.

Kafanı pek takma her yerde böle tipler var bazıları iyi der bazıları kötü yapacak bişe yok

• Şaka Şaka

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ens1252 -- 18 Kasım 2014; 13:44:23 >
  • furkan358275 F kullanıcısına yanıt
    tekno olmasın

hepimizin bildiği gibi Türkiye de bilmiyorum kelimesi kullanılmıyor.araştırırsa adam zaten burayı bulur.kullanıcı yorumu isterse de burdan ulaşır.hatta büyük ihtimalle dh den öğrenmiştir victoru.çünkü en çok kaynak burda var

normal şeyler bunlar çok takılmamak lazım.
  • parmos P kullanıcısına yanıt
    Yeni bir kernel kullanirsan surucu problemi yasamazsin bumblebee ninde bir sorun yaratacagini sanmiyorum
  • adam burada banlandı operasyonuna başka yerlerde devam ediyor.

• sroad kullanıcısına yanıt
    1 haftalık bandı geri geldi canım benim
  • Bir hafta geçmiş mi yahu ne çabuk geçmiş neyse artık önümüzdeki banlara bakacağız

• sroad kullanıcısına yanıt
    güldürdün gece gece
  • Selam arkadaslar bende laptop ariyordum ve g451 i buldum i7 8 gb ram 1 terabayt olarak almaya kalksam 2149 tl yapiyor tabi bazi endiselerim var victor sitesinden kredi karti taksitli alsam güvenebilirmiyim 24 kasim vs ile ilgili bi indirim olacakmi ve ben osmaniyedeyim baya bi uzak bugun siparis versem elime kac gunde ulasir urun paketi saglam olarak ulasirmi bana(daha once kargoda kirik gelen urunu iade etmek icin 1.5 ay ugrastim) bilgili arkadaslar cevap verirse cok sevinirim iyi aksamlar

• victorloldekimi V kullanıcısına yanıt
    bayağı sağlam kutuluyorlar.sorun çıkacağını sanmam.

ayrıca ürünü alabileceğiniz en güvenilir yer zaten victorun sitesi. barış beye ulaşırsanız size tahmini süreyi söyler.

bu arada nick i yeni gördüm güzelmiş ant takımı sponsoru galiba şuan. aslında aces ile anlaşsa geleceği parlak takım neyse yeri değil
  • Tesekkur ederim.Baris beye nasil
    Ulasabilirim?

• ahanda burada @Victor Gaming Machine
  • Eyvallah dostum msj attim

• Ben simdi 1 T hdd li alsam ilerde ssd takabiliyormuyum yer kaliyormu?

• victorloldekimi V kullanıcısına yanıt
    Evet ileride kendiniz SSD alıp takabilirsiniz.

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.