Şimdi Ara

Victor Gaming Machine G451 Detaylı İnceleme ve G301-G501-G451-G502 Kullanıcı Platformu (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
709
Cevap
17
Favori
28.343
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Herşey webcamın olduğu tarafta çerçevenin esnemesiyle başladı hocam

Kapağı kaldırırken webcam bölgesinin esnediğini farkettim, çok aşırı esneme vardı hatta okadar esniyorduki ekranda içe eğiliyordu. Çünkü webcam ile çerçeve arasında vida veya tırnak yoktu. Şifre giriyordum numpad tak tak ses çıkarıyordu. Sonra takıntı mı diyelim tesadüf mü kapağı kapatayım dedim Victor kanatlı logosuna dokunmamla içe esnedi. Arkadaşımda Acer 17.3 inç laptop var görünce çok şaşırdı o kadar kalın bir malzeme kullanılmıştı ki onun laptopunda tıklattığınızda tok bir ses geliyordu, hiç esnemiyor. Bizim laptopu neresine dokunsam acaba burası esniyor mu diyorum. G451 de Kullanılan malzemeyi tozları almak için kullandığımız küreğin kalitesine benzetiyorum. İnce ve sağlamlık için çok az vida kullanılmış bazı bölgelerin altı boş bırakılmış. Ama laptoptan memnun musun deseler aldığıma hiç pişman değilim iyiki almışım diyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ens1252 -- 31 Ekim 2014; 17:02:26 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• hacı1992 kullanıcısına yanıt
    Evet, bendeki ayarlarda aynı

• Daha önce "victor gaming machine" hocamla da konuştum ama kasadan söz açılmışken sorayım:
    Ben de g451'e bakıyorum şu sıralar. Mimarlık öğrencisiyim. Alırsam i7 olarak alacağım muhtemelen. Müşteri hizmetleri konusu çok eleştiriliyor fakat ben olumsuz bir yorum duymadım. F/p olarak zaten mükemmel. Tek çekincem kasa. 3-4 yıl bir mimarlık öğrencisini götürecek sağlamlığı var mı? Yoksa da söyleyin, neticede her pc herkese uygun olmayabilir. Ya da bana uyan pc daha yüksek fiyatlarda olabilir :D Çok oyun oynamam. Ama çalışacak programlar ağır.
    Şimdiden teşekkürler.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ekran ve klavyesi oyun oynarken çok rahatsız ediyormu ?

• @muhammed70 biz de 1 sene sonra atmak için almadık makineyi camdan atmazsanız veya üstüne basmazsanız birşey olmaz

@lahana35 rahatsız ediyor mu derken? ekran bence gayet kaliteli.renkler falan iyi.beyazı mavimsi görme gibi sorunlar yok.klavyeye gelirsek ben hoşlandım açıkçası.tuşlar yumuşak tek sorun biraz küçük olmaları.normal klavyeden notebook klavyesine geçince bana küçük göründüler ama alıştım.tabi notebook için normal boyları bu sanırım.oyunda wasd - qwer gibi 5-6 tuşu kullandığın için sıkıntı olmuyor alışmak ancak yazma işinde alışana kadar ıskaladığım oldu tuşları

• ekran dan kastım şimdi şu hocam hani led ekran , mat ekran yazıyor ya bunların tam ne anlama geldiğini bilmiyorum o yüzden sordum hani oyundaki renkleri abartı derecede gözleri yoracak şekildemi veriyor diye yoksa kaliteli şekilde mi diye merak ediyorum ve ayrıca bu 2 ekran tipinin özellikleri nedir

Klavye`ye alışırım onu dert etmiyorumda dediğim gibi ekran önemli mesela şuan kullandığım laptopun ekranı 15.6 HD (1366X768) LED LCD yazıyor ve oyundaki renkler gayet güzel

Mat ekran olursa renkler değişirmi?

@make me happy
  • mat ekran kalitesine göre değişebilir.bazı mat ekranlı notebooklarda beyaz tam beyaz değil de mavimsi gibi göründüğünü duymuştum.
    g451in ekranı zaten parlak full hd ips parlak ekran.renkler gayet canlı.kaliteli bir panel bence.gözleri yorma konusunda ben bir sıkıntı yaşamadım.gün içinde 7-8 saat kadar baktığım oldu.normalden farklı birşey hissetmedim

mat ekranlar parlamayı azaltır.parlak ekranda tam arkada güçlü bir ışık kaynağı olduğunda parlıyor.açık havada kullanmak için mat ekran daha iyi.ben dışarı çıkıp oyun oynamadığım için problem yaşamadım.açık havada da kullandım gerçi.arkadan ışık almazsa çok parlamıyor.
  • G451 ler stoga girdı mı. Sıtede bir sey yazmıyor:) sımdı sıpars versem yarın yada pazartesı alabılırmıyım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fizikci34 -- 7 Kasım 2014; 18:42:17 >
  • gizli bir şekilde yazıyor aslında
     Victor Gaming Machine G451 Detaylı İnceleme ve G301-G501-G451-G502 Kullanıcı Platformu
    barış beye sorarsanız ne zaman hazır olur ne zaman alırsınız diye cevap verir: @Victor Gaming Machine

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kozmic Blues -- 7 Kasım 2014; 18:51:44 >

• Garıp bır heyecan oldu ıcımde ) sınvım da yok 1 hafta pazartesı ble alsam harıka :) alır almaz dırek okula yazılım ı somurmeye:)
  • Evet geldi ama pazartesiye bu saatten sonra makine yetismez. Yarin yarim gun calisiyoruz.

• Victor Gaming Machine kullanıcısına yanıt
    hocam şu siteyi biraz daha iyileştirin.şu son stok durumunu yazmanız iyi olmuş ama yazılar kaymış biraz.ufak tefek düzenlemeler yapsanız güzel olacak aslında
  • Açıkladığın için saol kafamdaki sorular gitti eyw @make me happy
  • önemli değil.ben de alırken parlak ekran parlıyor muhabbeti dönüyordu.araştırınca kapalı alanda sıkıntı olmadığını öğrendim.alınca baktım ki tam arkadan ışık almıyorsa sıkıntı yok.bunu niye anlattım bilmiyorum ama zamanında bana da yardımcı olanlar vardı olayına bağlasam olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: ens1252

Herşey webcamın olduğu tarafta çerçevenin esnemesiyle başladı hocam

Kapağı kaldırırken webcam bölgesinin esnediğini farkettim, çok aşırı esneme vardı hatta okadar esniyorduki ekranda içe eğiliyordu. Çünkü webcam ile çerçeve arasında vida veya tırnak yoktu. Şifre giriyordum numpad tak tak ses çıkarıyordu. Sonra takıntı mı diyelim tesadüf mü kapağı kapatayım dedim Victor kanatlı logosuna dokunmamla içe esnedi. Arkadaşımda Acer 17.3 inç laptop var görünce çok şaşırdı o kadar kalın bir malzeme kullanılmıştı ki onun laptopunda tıklattığınızda tok bir ses geliyordu, hiç esnemiyor. Bizim laptopu neresine dokunsam acaba burası esniyor mu diyorum. G451 de Kullanılan malzemeyi tozları almak için kullandığımız küreğin kalitesine benzetiyorum. İnce ve sağlamlık için çok az vida kullanılmış bazı bölgelerin altı boş bırakılmış. Ama laptoptan memnun musun deseler aldığıma hiç pişman değilim iyiki almışım diyorum.

Genç gamerlara bu laptopu tavsiye eder misiniz @ens1252 beyciğim?

• OnLT O kullanıcısına yanıt
    Geldi yine trollümüz

Tabiki tavsiye ederim Sayın @OnLT beyciğim. Ekranıyla donanımıyla f/p laptopu kendisi

• Fiyatı niye arttı 1970 Tl di galiba şimdi 2002tl olmuş

• Merhaba,

G451'im az önce elime geçti. i7 işlemci tercih ettim. Çalışan bir Linux USB ile denedim, ilk izlenimlerim gayet olumlu. Klavye beklediğimden iyi, ekran çok iyi , kasa plastik kasaya göre fena değil, esneme konusu abartılmış sanırım, sadece ekran çerçevesi ile ekran arasında çok küçük bir boşluk var. Diğer dizüstlerinde de benzer durum çerçevenin uç kısmına eğim vererek çözülmüş. Hiç takılacak bir şey değil.

Cihazın tek eksiği "gaming machine" yazısının sonundaki "e" harfi, "machin" kalmış, sanırım aceleden, Sağlık olsun :)

Cihazı Linux ile kullanacağım, burada cihaza linux kullanan arkadaşlar var ise kurdukları dağıtımı ve varsa ve sürücü konularında dikkat edilecek hususları (ör, çift ekran kartı bumblebee vs) yazarsa çok memnun olurum.

Bir de burada yazılanlardan Windows 7 yerine 8.1 kurmalıyım gibi bir izlenime kapıldım, doğru mu?

Kolaylıklar,

• Acaba bir şey sorcam şimdi 8gblik modelini alırsam ilerde 8gb ram eklemek istersem nereden bulacağım uyumlu ram?
    Birde g451 Assassin's Creed Unity,Far Cry 4 ve Gta 5 gibi oyunları hangi ayarlarda oynarım?Bende almayı düşünüyorum i5 8gb ramlik modelini
  • Ben de aranıza katıldım. Üründen genel itibariyle memnunum ancak canımı sıkan bir mevzu var o da bilgisayarın sol tarafından (yüksek ihtimalle fandan) hiçbir şey yapmıyorken bile cızır cızır bir ses gelmesi. Çok yüksek desibelli bir ses değil ancak rahatlıkla duyuluyor ve ben de bu konuda biraz takıntılı olduğum için gerçekten kulağımı tırmalıyor. Benzer bir sorun yaşayan var mı aranızda?
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.