Şimdi Ara

Victor Gaming Machine G451 Detaylı İnceleme ve G301-G501-G451-G502 Kullanıcı Platformu (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
709
Cevap
17
Favori
28.331
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Göstert'tecem ben sana :D
  • asusa göre ne dezavantajı var laptop tan anlamıyorum pek

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dezavantajı üzerinde Asus yazmiyor :) Yazsaydi zaten 2500TL olurdu, orası da ayrı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Victor Gaming Machine

Dezavantajı üzerinde Asus yazmiyor :) Yazsaydi zaten 2500TL olurdu, orası da ayrı.

yanlışınız var hocam 3000 oluyor http://www.novabilgisayar.com/bilgi.asp?ID=9734

• Ama tasarım olarak 3000 tlyi hakediyor. Bizzat gördüm süper tasarımı var. Seside öyle, Ama donanım tarafı 2000-2100 tl üstüne çıkamaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ens1252 kullanıcısına yanıt
    zaten donanım olarak haketse çatır çatır satardı.tasarıma bakıp da notebook alırsak vay halimize

hakkını vermek lazım tabi tasarım iyi.yiğidi öldür hakkını yeme
  • y500 den gtx 860mli modele geçmeye düşünüyorum çok fark olur mu
  • nuksws_99 N kullanıcısına yanıt
    Tabiki olur.

• nuksws_99 N kullanıcısına yanıt
    Oyun konusunda evet

• BÜTÜN DONANIMHABER FORUMUNUN OKUMASI DİLEĞİYLE

TEBRİKLER VİCTOR

Tebrikler Victor müşteri memnuniyetinde bir numarasınız.

Donanımhaber forumlarında yeni g 451 ler için bayram sonrası siparişe kesinlikle açılacağı, ürünün şuan elinizde olduğunu söylediniz. Bayramdan günler sonra siparişe açıldı.

Teslimat Süresi 3 gün dediniz 14 Ekim' de verilen sipariş. 7 Gün sonra ulaştı HEMDE TESLİMAT DEĞİL FATURA ADRESİNE !!!

Aynı gün adresinize mng kargo gelecek ve ürünü sizden alıp ücretsiz, sistemimizde kayıtlı olan teslimat adresinize yani izmir' e göndericek dediniz. BABAM 3 GÜN BOYUNCA DÜKKANI KARGO FİRMASI (MNG) GELECEK DİYE GEÇ KAPATTI. 3. GÜN GELDİ

ÜRÜN İZMİR' E GELDİĞİNDE HİÇ BİR HATAM OLMADIĞI HALDE 25.48 TÜRK LİRASI KARGO ÜCRETİ ALINDI.

VİCTOR FİRMASININ ONLİNE SATIŞ BÖLÜMÜNE TESLİMAT ADRESİ İZMİR YAZAYIM, FATURA ADRESİ DÜZCE YAZAYIM. ÜRÜN TESLİMAT DEĞİL FATURA ADRESİNE GİTSİN Kİ, FİRMAYA TAM GÜVENMEDİĞİMDEN BARIŞ BEY' E TEKRAR ETTİM. DAHA SONRA BENİ ARAYAN MÜŞTERİ HİZMETLERİNDEN BAYANA TEKRAR ETTİM.

Yanlış gönderim sonucu başka bir bayan beni arayıp 30 dakikadır babanıza durumu anlatmaya çalıştık gibisinden konuştu kendileri haklılar gibi. ÜSTÜNE BENİM ÜRÜNÜN DÜZCE YE YOLLANMASINI SÖYLEDİĞİMİ BAŞKA BİR BAYANLA BEN KONUŞURKEN KULAKLARIYLA DUYMUŞ. AYNEN BUNU İDDİA ETTİ. SES KAYITLARI VARSA HER İKİ GÖRÜŞMENİN DE PAYLAŞILMASINI TALEP EDİYORUM. BEN İNTERNET SİTESİNE İZMİR TESLİMAT DİYİM. BARIŞ BEYE VE MH LERİNE TEKRAR EDİYİM. BAŞKA BİR ÇALIŞAN BENİ ARAYIP SİZ BÖYLE BÖYLE DEDİNİZ DİYE DUYDUĞUNU İDDİA EDİP. İFTİRA ATSIN(BENİM ONA İFTİRA ATTIĞIMI DÜŞÜNÜYORSA DAVA AÇABİLİR)

Bu kadının böyle diyişinden sonra tekrar babamı aradım teslimat adresi ne yazıyor orada dedim. ömründe yurdumun önünden geçmeyen babam sokak/numara sına kadar yurdun adresini eksiksiz ve siteye girdiğim gibi aktarsın.

arada tabi internet cafelere ve arkadaşlara minnet ederek hukuk slaytlarımı yapıyorum...

dediğim gibi 3.gün sonunda ürün iş yerimizden alınıp yurduma teslim edildi.

hemen kurulumları vs yaptım, bir de baktım oda ne. G451 yerine 1400 KÜSÜR FİYATLI G301 gönderilmiş.

8 gb ram, 1080p ekran, gtx 850m beklerken. 4 gb ram li, 768px li, gt840 gpu lu g301 modeli yollanılmış.

üstüne üstlük kargo parasınıda hiçbir hatam olmamasına rağmen ben ödedim, hemde 500 lira ucuz olan sipariş etmediğim g301 ürününü teslim almak için.

VİCTOR'U UYARIYORUM !!!

Victor Gaming Machine, daha doğrusu İnselberg Bilişim Teknolojileri A.Ş.

Verdiği sözlerin hiçbirini tutmayan oportünist bir firmadır. Bu şekilde devam edersiniz donanımhaber forumlarındaki bütün prestijiniz ve itibarınız yok olacaktır.

DH' DEKİ ARKADAŞLARI FİRMA HAKKINDA UYARIYORUM!!!: VERDİĞİ SÖZLERİN HİÇBİRİNİ TUTMAYAN FİRMADIR

VERİLEN, SÖYLENEN SÖZLER

1-) ÜRÜN ELİMİZDE, KURBAN BAYRAMI SONUCU SİPARİŞE AÇILACAKTIR.

* KURBAN BAYRAMINDAN GÜNLER SONRA SİPARİŞE AÇILDI, VE DEDİKLERİ GİBİ ÜRÜN ELLERİNDE DEĞİLDİ. YAKLAŞIK 6-7 GÜN KENDİ TABİRLERİYLE MATERYAL EKSİK DENİLDİ. ÜRÜNÜN ELLERİNDE HAZIR OLDUĞUNA DAİR SÖZ TUTULMADI, KURBAN BAYRAMI SONUNDA SİPARİŞE AÇILACAĞI SÖZÜ TUTULMADI.

2-) TAHMİNİ TESLİMAT SÜRESİ 3 GÜN DENİLDİ.

*6-7 GÜN SONRA YANLIŞ ADRESE, YANLIŞ ÜRÜN YOLLANILDI. VERİLEN 3 GÜNLÜK TESLİMAT SÜRESİ TUTULMADI.

3-) ORTAK KANAAT VE İYİNİYETLE SÖZLÜ VE YAZILI OLARAK ANLAŞTIĞIMIZ. SİTESİNE SONUNA KADAR DETAYLI OLARAK UZUN UZUN VE AÇIK BİR ŞEKİLDE İZMİR YAZDIM (KENDİ E-TİCARET UYGULAMASINA, KENDİ SİTESİ İÇERİSİNDE BARINAN). BARIŞ BEY' E İZMİR ADRESİNİ TEKRAR ETTİM. BENİ SON ARAYAN BAYANA TESLİMAT ADRESİ OLARAK İZMİR' İ TEKRAR ETTİM.

* ÜRÜN İZMİR' E DEĞİL. FATURA ADRESİ OLAN İZMİR' E KARGOLANDI. TESLİMAT ADRESİNİN İZMİR OLDUĞUNU BABAM ÖMRÜNDE GÖRMEDİĞİM YURDUMUN SON DETAYINA KADAR ADRESİNİ VEREREK TEYİT ETTİ. ÜRÜNÜN İZMİR' E YOLLANACAĞINA DAİR OLAN YAZILI VE SÖZLÜ ANLAŞMA İHLAL EDİLDİ. VERİLEN BU SÖZLER TUTULMADI.

4-) AYNI GÜN İÇERİSİNDE. (SABAH SAATLERİNDE ARADIM) ÜRÜNÜN GERİ ALINACAĞINI VE HİÇBİR ÜCRET ÖDEMEKSİZİN İZMİR' E YOLLANACAĞI SÖYLENDİ.

* ÜRÜN DÜZCE' DEN VERİLEN SÖZDEN 3 GÜN SONRA ALINDI. ÜCRET ÖDEMEYECEKSİNİZ DEMELERİNE RAĞMEN 25.48 TÜRK LİRASI KARGO BEDELİ ÖDEDİM.
    ÜCRET ÖDEMEYECEKSİNİZ SÖZÜ YALAN ÇIKTI DİĞER SÖZLER GİBİ ODA TUTULMADI. AYNI GÜN ALINACAK SÖZÜ TUTULMADI TAM 3 GÜN SONRA ALINDI BABAM İŞYERİNİ 3 GÜN BOYUNCA NORMAL DÜZENİNDEN GEÇ KAPATTI. DIŞARIDA YEMEK YİYEMEDİĞİ İÇİN AÇ BİR ŞEKİLDE DÜKKAN' DA BEKLEDİ.

*BU 3 GÜN BOYUNCA BABAMIN CANI SIKILDI BU OLAYA, KENDİ CAN SIKINTIMI KATMIYORUM GENÇ SAĞLIKLI ADAMIM BEN.

5-) 1900 KÜSÜR LİRALIK G451 YERİNE, 1400 KÜSÜR LİRALIK G301 GÖNDERİLDİ. FATURA VE KUTUSUNDA G 451 OLARAK GEÇİYORDU. NOTEBOOK ALTINDA VE GARANTİ BELGESİNDE G301 OLARAK GEÇİYORDU.

* RESMİ SÖZLEŞMEYE UYULMAYARAK G451 YERİNE G 301 GÖNDERİLDİ. DİKKATLİ BİR TÜKETİCİ OLMASAYDIM SOMUT BİR DOLANDIRICILIK GİRİŞİMİNİN KURBANI OLACAKTIM. (DOLANDIRMA NİYETLERİ VAR MI YOK MU BİLEMEM 3 GÜN DÜZCE DE 1-2 GÜN İZMİR DE BEKLEDİ ÜRÜN TEK BİR ALLAHIN KULU SİZE YANLIŞ ÜRÜN GÖNDERDİK ÖZÜR DİLERİZ DEMEDİ) BEN ARAYINCA VE FOTOĞRAFLARLA BUNU İSPAT EDİNCE KABUL EDİLDİ.

EVET ŞİMDİ TOPLAMDA İnselberg Bilişim Teknolojileri A.Ş. FİRMASININ BANA VERDİĞİ SÖZ SAYISI: 7 TUTULAN SÖZ SAYISI: 0

0/7 LİK BİR FİRMA ARIYORSANIZ BUYURUN BURADAN YAKIN: İnselberg Bilişim Teknolojileri A.Ş.

NOT SİPARİŞ ETMEDİĞİM DAHA BASİT VE UCUZ OLAN ÜRÜN DAHİ ELİME 11. VEYA 12. GÜN ULAŞTI NET OLARAK. SÜREÇ NASIL DEVAM EDİCEK HEP BERABER GÖRECEĞİZ.

SON YAZDIĞIM MADDEDEN DAVA ETME HAKKIM VAR FİRMAYI, İNTERNETTEN 10 BİN LİRALIK SAAT SATIP BİN LİRALIK BENZERİNİ YOLLAMAKLA AYNI DURUM SÖZ KONUSU. ORADA HAKSIZ 9.000 LİRA KAZANÇ VAR.

BURADA YAKLAŞIK 500 LİRALIK İnselberg Bilişim Teknolojileri A.Ş. TARAFINDAN ELDEN EDİLEN HAKSIZ KAZANÇ VAR.

RABBİME HAMD-Ü SENALAR OLSUN HIYAR YOLLAMADILAR. :)

Verilen ve söylenen sözler içerisinde tutulan söz sayısı 0

• Wheatley kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle hukuk yolunda devam etmenizi isterim ve bende victor alacaktim ve sizin yorumu gorunce vazgectim umarim istediginiz sonuca varirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: NeverGiveLife

Kesinlikle hukuk yolunda devam etmenizi isterim ve bende victor alacaktim ve sizin yorumu gorunce vazgectim umarim istediginiz sonuca varirsiniz.

inanmayan bazı arkadaşlar için

Arkadaşın belirttiği üzücü durumlar maalesef başına geldi.

Gümrükten kaynaklanan bir gecikmeden dolayı ürünü 3 gün içerisinde değil kargolanamadi, 7 gün içerisinde kargolandı. Kargo, zarfın üzerinde ayrı adres belirtilmesine rağmen fatura ile aynı adrese gitti. İlgili kargo şirketinin bolgedeki subesi birçok defa haber verilmesine rağmen, ürün yanlış adresten çok geç (3 gün sonra) aldı ve ücretsiz kargo anlaşmasına rağmen, alıcıdan ücret talep etti. Ürün sonunda son kullanıcıya ulaştı ama ürünün hatalı kutulamadan kaynaklı olarak yanlış konfigürasyon ile gönderildiği kendisinin bizi bilgilendirmesi ile anlaşıldı.

Sonuç olarak başlık sahibi arkadaşın yaşadıkları doğrudur. Şirket olarak da yaşanan aksaklıkların giderilmesi içinde gereğini yapacağımızı da kendisine bildirdik, gün içerisinde hem telefon, hem facebook üzerinden zaten görüşmüştük. İsterse ürünü hemen iade de alabileceğimizi belirttik. Eğer kendi ürününü almak isterse de ürünü yarın üretilip kendisine kargolanacak sadece bazı standart olmayan proseduru yine kargo firmasi ile netlestirmemiz gerektiginden, kendisine kesin yarın gondeririz diyemedik.

firma yetkili barış bey in cevabı.

özel mesaj ile resim at, kanıtla, sallama vs diyenler oldu görmelerini istedim.

nevergivelife arkadaşım; sağlığım biraz bozuk şu aralar ayrıca vize haftam gerçi bir dilekçe yazıp adliyeye vericem 150-200 tl de para bayılıcam adliyeye. kazansam firma itibar kaybedicek, ki kazanamamam için hiçbir neden yok ücreti tam bir şekilde ödedim ve üzerime düşen yükümlülükleri adres etc. tam ve eksiksiz olarak girdim.

hukuk dışı bir şey yok benden yana. firmanının iyi niyetli olmadığı da açık, yanlış ürünü kargolada fakat hangi ürünü kargolayacağını bilmesi gerekiyor bu işlemi yapan kişinin.

bilmemesi ve bilmesi beklenmeyecek kimse bu işe baksa firma haklı olabilir. mesela ürünü paketleyen elemanı o an ciddi derecede sarhoş veya akıl hastası olsa sezgin olmayacağı için firma avukatı hak iddia edebilir. bu durumda iddia edemez çünkü öyle olmadığını biliyoruz.

uzun uzun irdelesem para kaldırma ihtimalim var aslında ama bakalım. pazartesi taş patlasa salı kargo numara gelmezse dizi izleme zamanımı buna yorarım daha yararlı olur hem benim için.

hocam en basitinden başta iade edip paranızı isteseydiniz.yeni ürünü istemeniz firmaya hala güvendiğiniz gibi bir izlenim bıraktı bende.madem o kadar kızdınız niye hala alıyorsunuz gibi bir soru oluştu kafamda.cidden soruyorum niye?
  • Öncelikle geçmiş olsun umarım salı günü şu sorun çözülür, ne kadar can sıkıcı bir şey olduğunu tahmin edebiliyorum ancak şunu belirtmekte fayda var ki satış sırasında ve sonrası bu tarz sorunlar sadece Victor'da değil tüm firmalarda yaşanır. Sonuçta hiçbir şey dört dörtlük değil, sizde aksilikler peş peşe gelmiş.

Kargo gecikmesini sanırım kullanıcıların yarısından fazlası yaşamıştır, ben de yaşadım. Ürünlerin parçaları dışarıdan sipariş verilmesi, montaj ve test işlemleri yüzünden bu sürecin uzaması haliyle çok doğal, burada Victor'a düşen görev kullanıcıya ürünün hangi tarihte kargoya verileceği bildirilmesidir. Dediğiniz gibi ilk 3 günde teslimat demeleri bir hata(bkz. aşağıdaki resim), bu sayı net olarak verilmeli, yani 7 gün sürecekse oraya 7 gün yazılsın. Müşteri bu süreyi çok bulur, siparişten vazgeçer diye mi 3 gün içerisinde teslim edilir yazmışlar bilemem. Bu kargo konusunda ben kendilerine ayrıca sorunu ilettim, sayfalarında bununla ilgili çalışmaları devam ediyormuş.

Victor Gaming Machine G451 Detaylı İnceleme ve G301-G501-G451-G502 Kullanıcı Platformu

• quote:

Orijinalden alıntı: make me happy

hocam en basitinden başta iade edip paranızı isteseydiniz.yeni ürünü istemeniz firmaya hala güvendiğiniz gibi bir izlenim bıraktı bende.madem o kadar kızdınız niye hala alıyorsunuz gibi bir soru oluştu kafamda.cidden soruyorum niye?

şuanki durumda bugün içerisinde firmadan geri dönüş sağlanacak tekrar. gidişata göre iade edicem hatalı ürünü ve işlemi iptal ettiricem. yok kargo numarası verilirse bana, g451 i alır g301 lerini geri vericem kargo firmasına.

hepsini zaten sineye çektim yanlış ürün gelmesi kayışı kopardı. pazardı gün, pazartesiye yeni girdik bugün bakıcaz duruma.
    hocam ben de diyorum ki hem kızmışsınız hem de g451i bekliyorsunuz :D neyse hayırlısı. geç olsun güç olmasın
  • quote:

hocam ben de diyorum ki hem kızmışsınız hem de g451i bekliyorsunuz :D neyse hayırlısı. geç olsun güç olmasın

kargo numarası gelirse neden beklemeyeyim. yanlış gelen pc şuan az çok görüyor işimi. olanlar oldu zaten siz aynı hatayı yapmayın diye yazdım bunları, şuan itibariyle en karlı olanı ürün kesin olarak geliyorsa kargo süresini beklemek zira farklı firmadan da alsam iptal et tekrar sipariş et tekrar kargo bekle. yine işlem aynı zamanda sonuçlanacak fakat daha düşük performanslı veya daha yüksek ücretli almış olucam.

bugün tatil günü olduğu için bir şey yapmak imkansız zaten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wheatley

quote:

kargo numarası gelirse neden beklemeyeyim. yanlış gelen pc şuan az çok görüyor işimi. olanlar oldu zaten siz aynı hatayı yapmayın diye yazdım bunları, şuan itibariyle en karlı olanı ürün kesin olarak geliyorsa kargo süresini beklemek zira farklı firmadan da alsam iptal et tekrar sipariş et tekrar kargo bekle. yine işlem aynı zamanda sonuçlanacak fakat daha düşük performanslı veya daha yüksek ücretli almış olucam.

hocam sizin de dediiniz gibi en iyisi bu.siz o hışımla öyle bir yazmışsınız ki ben şu uzun mesajı okurken aynı yerden almadık mı başka victor mu var diye düşündüm.yanlışlık her firmada olabilir sizin ki çok şanssızlık olmuş üst üste nasıl o kadar denk geldiyse..

yanlış anlaşılmaktan korkuyorum anlatamayacağım demek istediğimi.güle güle kullanırsınız umarım diyeyim.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Wheatley

quote:

hocam sizin de dediiniz gibi en iyisi bu.siz o hışımla öyle bir yazmışsınız ki ben şu uzun mesajı okurken aynı yerden almadık mı başka victor mu var diye düşündüm.yanlışlık her firmada olabilir sizin ki çok şanssızlık olmuş üst üste nasıl o kadar denk geldiyse..

yanlış anlaşılmaktan korkuyorum anlatamayacağım demek istediğimi.güle güle kullanırsınız umarım diyeyim.

g301 e kurulum yaptığım flashla g451 e kurulum yapamadım. boot da ilk sırada seçili flash bellek.

verilen hata error loading operating system.

Edit: f2 ile setuptan en üste taşıyıcada f7 ile doğrudan boot seçme ekranında hdd dvd ve usb arasından usb belleğin ismini markasını modeline kadar yazılı halde seçincede aynı. os win 7 64 bit.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wheatley -- 28 Ekim 2014; 14:17:27 >

başka bir usb girişini deneyin.belki çözüm olabilir. usbden kurmadım ben hiç.

googlea sorun bir isterseniz?https://neosmart.net/wiki/error-loading-operating-system/
    http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=57678654
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.