Şimdi Ara

Victor Gaming Machine G451 Detaylı İnceleme ve G301-G501-G451-G502 Kullanıcı Platformu (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
709
Cevap
17
Favori
28.331
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: make me happy

başka bir usb girişini deneyin.belki çözüm olabilir. usbden kurmadım ben hiç.

googlea sorun bir isterseniz?https://neosmart.net/wiki/error-loading-operating-system/
    http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=57678654

öncelikle cihazdan kaynaklı mı diye merak ettim, şimdi farklı bir iso u deniyorum. olmazsa windows un orijinal dönüştürücüsü yerine farklı bir iso usb dönüştürücü kullanıcam. yine olmazsa dvd almaya.

• @make me happy

ayrıca g451 nizin adaptörünün markasını ve volt, akım çıkışı bilgilerini söyleyebilir misiniz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wheatley

quote:

googlea sorun bir isterseniz?https://neosmart.net/wiki/error-loading-operating-system/

öncelikle cihazdan kaynaklı mı diye merak ettim, şimdi farklı bir iso u deniyorum. olmazsa windows un orijinal dönüştürücüsü yerine farklı bir iso usb dönüştürücü kullanıcam. yine olmazsa dvd almaya.

Öncelikle hayırlı olsun. Hocam bios da uefi ayarlarına bakın açık olursa win 7 de sorun yaratabilir. Ben 2 kez uefi win 8 kurdum usb den hiçbir sorun yaşamadım. Üsttte adaptörün değerlerini sormuşsunuz. 19.5 v 6.15 a.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: hacı1992

quote:

Orijinalden alıntı: Wheatley

quote:

Öncelikle hayırlı olsun. Hocam bios da uefi ayarlarına bakın açık olursa win 7 de sorun yaratabilir. Ben 2 kez uefi win 8 kurdum usb den hiçbir sorun yaşamadım. Üsttte adaptörün değerlerini sormuşsunuz. 19.5 v 6.15 a.

Microsoftun değil de 3. Parti programla kurunca oldu. Oysa pazar günü microsoftunkiyle 301 e kurulmuştu. Herneyse

G301 in wi fi g451 den baya baya iyi

G451 3. Kata çekerken
    301 zemin katı ve zemin kattaki ofisi bile görüyor.

Not yurdun 5. Katındayım ben. 2 pc yanyana halde.

• Wheatley kullanıcısına yanıt
    DELTA ELECTRONICS üstte arkadaşın dediği gibi 19.5v 6.15A
  • Wheatley kullanıcısına yanıt
    ilk sayfaki resim albümünde detaylı çekilmiş resimler var.
  • Konu şimdi tam istediğim gibi oldu kısa eklemeler yaparak dolu dolu bir inceleme oldu. Test edeceğim hazırda 4 oyun, bekleyen 33 oyun daha var

@Victor Gaming Machine

Yalnız laptopta bir sorun var hocam, numpad kısmında tuşlara bastığımda altı boş gibi ses çıkarıyor. Tuşların geri tepkisinde sorun var. Harflerin olduğu bölge sert ve sessizken numpad in olduğu bölümde acayip bir tuşların çarpma sesi var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ens1252 -- 29 Ekim 2014; 23:12:00 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ens1252

Konu şimdi tam istediğim gibi oldu kısa eklemeler yaparak dolu dolu bir inceleme oldu. Test edeceğim hazırda 4 oyun, bekleyen 33 oyun daha var

@Victor Gaming Machine

Yalnız laptopta bir sorun var hocam, numpad kısmında tuşlara bastığımda altı boş gibi ses çıkarıyor. Tuşların geri tepkisinde sorun var. Harflerin olduğu bölge sert ve sessizken numpad in olduğu bölümde acayip bir tuşların çarpma sesi var.

Belki de özellikle klavyenin o bölgesini nümerik pad olarak kullanan muhasebeciler, klavyeye ve ekrana bakmadan döküman üzerindeki hesapları ekrana aktarırken tuşlara basıldığından emin olsunlar diye o kısım sesli calisiyor olabilir. Dikkat ederseniz sağ taraf 3 lü nümerik pad şeklinde ama ben standart bir G451 üzerinde de kontrol ettirecegim. Benim W500 de normal mesela.

• Sonucu merakla bekliyorum hocam, bazen çok rahatsız ediyor sesi tak tak mekanik klavye gibi

Diğer g451 kullanıcıları da numpad tuşlarına hızlı basarak diğer bölgelerle aynı seste mi olduğunu test ederse sevinirim. Normal birşeymiş gibi gelmedi bana özellikle 4,9,5,2 - + aşırı sesli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ens1252 -- 30 Ekim 2014; 10:49:08 >
  • ens1252 kullanıcısına yanıt
    evet.o kısımda daha çok ses çıkıyor.altı boş sanırım hafif esneme yaptığı için olabilir.
  • Peki bu ses olayını ilk defa ben bahsettiğim zaman mı farkettiniz yoksa daha önce biliyormuydunuz. Sizide bu ses farkı rahatsız ediyor mu?

farkındaydım ama hiç rahatsız olmamıştım.zaten arada sırada kullanıyorum.
  • bu cihazlara hangi windowsu kuruyorsunuz ?

win 7 ?
    win 8?
    win 8.1 ?
  • sendemail kullanıcısına yanıt
    ben 7 kurdum.
  • Windows 10 çıktığında direk kuracam ama şuan win 8 kurulu

• SSD varsa kesinlikle windows 8.1 f/p almak icin.

Hocam seslerle aram iyi değil ama basılışında ve geri tepmesinde aynı klavye ile numpad . Klavyeyi zaten genel olarak beğenmedim. Tuşlara tam ortalayıp güzel basmak gerekiyor yoksa hızlı yazarken harf atlayabiliyor. Eski bilgisayardan bir tek klavyeyi özlüyorum. Geri kalan hala tam istediğim gib(Maşallah diyelim:))

Bir sorum var yalnız. Şu oyunlara girince sol üst köşede yeşil beyaz physx>gpu gibi bir şey yazıyor.O yazıyı kaldırmanın bir yolu var mı? Oyun oynarken gözüme takılıyor :)

Physx demişken alttan indirip kurun. Yoksa bazı oyunlar açılmıyor (Mesela alpha protocol ve sniper elite v2 bunu yükledikten sonra açıldı)

http://www.nvidia.com/object/physx-9.13.1220-driver.html

• hacı1992 kullanıcısına yanıt
    Valla laptopu taşırken kuşu tutuyormuşum gibi hissediyorum. Heran bişey olabilirmiş gibi, Heryeri esniyor maşallah ekran arkası, webcam çerçevesi, numpad tarafı, bugünde hdmı logosunun sağ tarafı hafif bastırınca klavyeyle birlikte zıpladığını farkettim

Physx, 344.48 driver ı ile beraber yüklenmiyormuydu ? İçinde dahil olduğunu biliyorum ben . O değilde Cudayı sen nasıl kurdun hocam ben cuda driverını kurmama rağmen gpuz programında cuda nın olmadığı yazıyor.

Oyunlardaki physx yazısını kaldırmak için nvidia denetim masasında 3D ayarları menüsünden" Physx Görsel göstergesi göster " tikini kaldır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ens1252 -- 31 Ekim 2014; 2:01:17 >

Söylediğiniz yerlerdeki esnemeyi ben de siz söyledikten sonra farkettim :)

Physx in dahil olup olmadığını bilmiyorum ben sadece bunu kurunca oyunların açıldığını söyledim. Hani böyle sorun yaşayan varsa diye.

Cuda yı kurmak için özel bir şey yapmadım.Sadece nvidia nın sitesinden son driverı indirip kurdum.

Bir de mesela benim nvidia denetim masasında sadece 3d ayarları var. Sizde de böyle mi? İnternette başka ayarların olduğunu da gördüm de :)

tek tek her yere bastırıp esniyor mu diye denediniz mi hocam

ben sadece klavyeyi denemiştim.biri de kameranın orasını söyledikten sonra ekranı yokladım.ben mi çok meraksızım anlamadım direkt oyun kurmaya başlamıştım aldıktan sonra
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.