Şimdi Ara

Victor Gaming Machine G451 Detaylı İnceleme ve G301-G501-G451-G502 Kullanıcı Platformu (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
709
Cevap
17
Favori
28.330
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • @06_EMRE

http://imageshack.com/a/img674/7332/0O5j08.png
    http://imageshack.com/a/img538/2172/vfLmP5.png
    http://imageshack.com/a/img537/808/Nd2mBD.png

@sendemail

Hocam dediğim gibi bu sağlam şu değil demek için çok geniş bir araştırmanın istatistiği olması lazım. Sizin vediğiniz sitedeki formüle göre ben de g451 in ömrünü hesaplarım daha da fazla çıkar ama doğruyu gösterir mi bilmem.Tabi Lo değeri ne onu anlamadım sıcaklıklara göre konuşuyorum.
    Şimdi doğruyu söylemek gerekirse g701 in i7 li olan modelinin incelemesini okudum ve bana ısınıyor gibi geldi ki i7 neredeyse her makinede i5 e göre 10-20 derece fazla ısınıyor. Bunu söyleyeyim de ona göre karar verin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bu fan meselesi neden bu kadar dert oldu?! Alırsın altına bi soğutucu sorunu halledersin. Şahsen eski dizüstümü 2 yıl soğutucu üzerinde kullandım hiçbirinden ses gelmedi.

• Hazır konusu açılmışken sorayım.

http://www.hepsiburada.com/liste/productDetails.aspx?productId=bs42486&categoryId=106859&sku=BS42486&wt_gl=cpc.elk.bilgisayar.urun.pla&gclid=Cj0KEQjwiJiiBRDh3Z-ctPfS5MgBEiQAAlkbQgh2jNY3b8a2YzoTg7fjSujBzzbZpb_ru37JINLf31YaAsR38P8HAQ

http://www.teknosa.com/urunler/125041746/targus-awe55-dizustu-notebook-sogutucusu

Ben oyun oynamayı düşünmüyorum. Doğal olarak bana soğutucu özelliği çok da iyi olan birşeye gerek yok.

Fan sesi düşük olsun, mümkünse hafif olsun ve alt kısmı üstteki gibi dizüstünde rahat kullanıma imkan sağlayan bir şey olsun.

Üstteki iki ürünü özellikle hepsiburada daki ürünü düşünüyorum.

Sizin bu konuda önerileriniz ne olur? @Victor Gaming Machine @Elma

• quote:

Orijinalden alıntı: thebaboli

Hazır konusu açılmışken sorayım.

http://www.hepsiburada.com/liste/productDetails.aspx?productId=bs42486&categoryId=106859&sku=BS42486&wt_gl=cpc.elk.bilgisayar.urun.pla&gclid=Cj0KEQjwiJiiBRDh3Z-ctPfS5MgBEiQAAlkbQgh2jNY3b8a2YzoTg7fjSujBzzbZpb_ru37JINLf31YaAsR38P8HAQ

http://www.teknosa.com/urunler/125041746/targus-awe55-dizustu-notebook-sogutucusu

Ben oyun oynamayı düşünmüyorum. Doğal olarak bana soğutucu özelliği çok da iyi olan birşeye gerek yok.

Fan sesi düşük olsun, mümkünse hafif olsun ve alt kısmı üstteki gibi dizüstünde rahat kullanıma imkan sağlayan bir şey olsun.

Benim kullandığım soğutucunun markası Addison, tek fan mevcut ve oldukça sessiz. Sizin gösterdiğiniz üründe çift fan mevcut, bu durumda sesin biraz daha yüksek çıkması muhtemel ama şu bi gerçek ki soğutucular kesinlikle işe yarıyor. Burada önemli olan husus azami hava akışı ve fandan çıkan dB miktarı. Bunların ölçümü ürün özelliklerinde yazıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Scritous

Turk mali oyun laptoplari neden bu kadar ucuz?

ben başka bir arkadaşa anlatmıştım onu yapıştırıyım şuraya:

hocam öncelikle marka diye ekstra fiyat arttırımı yok. 2.si ürünler yurt dışından gelmiyor.parça parça hdd işlemci gpu kasa farklı yerlerden geliyor vergiler haliyle daha düşük oluyor.ayrıca arada başka şahıs ve firmalar olmuyor haliyle onların kar marjları da olmuyor.mesela bunlar doğrudan clevo markasıyla iletişim kurup kasayı, intelle görüşüp işlemciyi büyük stoklar halinde alıp tek seferde getirtiyorlar.türkiye de parçaları birleştirip victor logosu koyup kargoyla yolluyorlar.
    diğer büyük firma ürünlerinde misal asusta ürün yurt dışında imal ediliyor yukarda bahsettiğim gibi.ardından gümrükte vergi giriyor.dağıtıcı firma karını koyuyor.türkiyede satan mağaza (teknosa, bimeks veya pcdepo vs.) kendi karını koyuyor.fiyat da bize koyuyor
    yani olay budur.ben böyle düşünüyorum.

daha önce Victor bey de buna benzer birşeyler söylemişti.düşününce gayet mantıklı olay

• g451 kaç tane stok kaldı @Victor Gaming Machine
    ben alacağım zaman bitmesin :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Scritous

Turk mali oyun laptoplari neden bu kadar ucuz?

Ucuz olmazsak almazsınız da ondan :( Baska caremiz mi var bak Asus GTX 850M li 1366x768 ekranlı modelini bizimle aynı fiyata satiyor. Forum Victor alma onu al diye çınlıyor. Neden diyorsun çıt çıkmıyor "ama Asus al sen" diyor. Bunu Almanya da Amerika da İngiltere de Kore de göremezsiniz (Kore ve Amerika da görmeniz neredeyse imkansız ötesi, adamlar kendi mallarını almak konusunda hassaslar. Taiwan da Cin de üretilmis olsa bile bir Kore li yada Amerika lı firmanın kontrolünde satılması onlar için çok önemli) ama Türkiye de "aman Türk malı almayalım" düsüncesi yaygın. Kore de Renault bile bir zamanlar Samsung olarak satılıyordu, su andaki durumunu bilmiyorum.

Türkiye de üretim yada montaj yapılıyor ise karşınızda gerçek bir firma var arkadaşım. Eğer bu firma iyi bir firma ise bir Anonim Şirket ise, Ticaret Odası, TSE ve ISO standartları sertifikaları var ise korkacağınız hiçbir şey olmaz. Hakkınızı çatır çatır arayabileceğiniz bir muhattabınız olur. Daha önce de bahsi geçmişti. Adam diyor ki Asus un Türkiye de servisi var. Sorumluluğu nedir o servisin ? Hiç araştırdınız mı ? Kimin o servis ? Kanun önünde muhattabınız kim ? Servisin isminin Asus olması ve Asus ürünlerine servis veriyor olması aslında servisi kanun önünde bağlamaz. Asıl servis hizmeti vermek zorunda olan muhattap o ürünün ithalatçısıdır.İthalatçısı ile kanun önünde muhattap olmanız gerekir ve bağlayıcı olur. Neyse detaylara girmeyelim bu kadar fazla.

• quote:

Orijinalden alıntı: tomysawyer

g451 kaç tane stok kaldı @Victor Gaming Machine
    ben alacağım zaman bitmesin :D

Çok yok siz alırken kesin bitecek, biliyorum, hissediyorum ben :) İsim neydi bu arada hocam ? :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: thebaboli

Hazır konusu açılmışken sorayım.

Valla ben fansız kullanıyorum. Fanla kullanırsanız hava akısına dikkat etmeniz lazim yani havayi cektigi yerden sizin fanda havayi cekmemeli üflemeli oraya. Genel olarak delikli alttan kolay hava sirkülasyonu sağlayan soğutucular iş görebilir. Ben fanlı kullandım bir değişiklik olmadı.

• Hitman Absolution (1080p, High) benchmark testi ekledim MSAA kapalı diğer bütün ayarlar full, High ayarlarda 30 fps ortalama ile rahatça oynanıyor. (Diğer açtığım ayarlara dikkat edin)
  • Cevaplar için teşekkürler. @Victor Gaming Machine @Elma

Kucakta laptop olmaz dediniz diye altlık olsun hafif de üflesin diye bir ürün baktım. AWE55 modeli biraz ağır ama onda karar kıldım gibi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ens1252

Dolar 2.18 tl iken çanta dahil aynı konfigürasyonu 1861 tl ye almıştım. 10 gün geçti dolar 2.25 çıktı ama fiyat 1834 tl ye inmiş. İlk ürünlerin kaymağı yine bizden çıktı yani. Dolar yükselirken fiyatın düşmesi biraz garip olmuş. Bu fiyat konumlamanız için teşekkürler Victor Bilseydim böyle olacağını biraz daha bekleyip ssd olarak alırdım. Hdd hızı çile oluyor. Bir g451 kullanıcısına çantada hediye edilmiş nasıl oluyorsa 19 dolar vermiştim ben..

Sanırım G451 den bahsediyorsunuz. G451 Kurban Bayramından sonra satilmaya baslandi ki Ekim ayında USD hemen hicbir zaman 2.18'e inmedi. Sizin aldiginiz zaman sakın USD 2.28 olmasın ?
    Ürünün USD fiyatı zaten hiç değişmedi!

• Victor Gaming Machine kullanıcısına yanıt
    Yanlış alarm pardon
  • quote:

Orijinalden alıntı: ens1252

Yanlış alarm pardon

selamlar, sizin yazdiginiz sey icin yazmiyorum ama sizinki de hatirlatti sadece; forumda o kadar 'yanlis alarm' ya da 'olmaik seyden nem kapma' var ki korkumdan bu gune kadar alamamistim. bugun gidip aldim, simdilik cok kurcalamadim. sorun cikar cikmaz ayri konu ama bugune kadar 'sorun' diye anlatilan seylerin %90ini sorun olarak algilamakvgercekten basari. win 7 driveri win 8.1 e kuramayan arkadaslar icin yazdim yanlis anlamayin :) saygilar

• ee alanlarda ilk izlenimlerini paylaşsın :D
  • tomysawyer T kullanıcısına yanıt
    Sizde incelemeye doymak bilmiyorsunuz. Fan sesi takıntınız bitti mi
  • quote:

Orijinalden alıntı: tomysawyer

ee alanlarda ilk izlenimlerini paylaşsın :D

haklisiniz. dun gece uefi ile sistem kurdum, windows 8,1. bu gece veya yarin fotograf cekimi ve inceleme yapacagim. gerci daha cok yorum olacaktir, zira test yapmayi (pi, 3d mark vb) sevmiyorum ve anlamli bulmuyorum.

incelememi istediginiz bir sey olursa yazin

• Nedense bu konu çok pasif kaldı. Almak isteyen okadar üye vardı. Noldu şimdi kimler almış yazsın, konuya ekleyeyim

• @ens1252 yüzünü göstert.
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.