Şimdi Ara

Victor Gaming Machine G451 Detaylı İnceleme ve G301-G501-G451-G502 Kullanıcı Platformu (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
709
Cevap
17
Favori
28.356
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ürünü gidip görüp incelerseniz izlenimlerinizi yazar mısınız ? Bende almayı düşünüyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: yusufrido

Ürünü gidip görüp incelerseniz izlenimlerinizi yazar mısınız ? Bende almayı düşünüyorum

Görebilirsem zevkle yazarım hocam.Orda pek detaylı inceleyebiliceğimi sanmıyorum ama sesine görüntüsüne kasasına falan bakarım.Alan arkadaşlarda var burda onlarda görüşlerini paylaşırlar ki yazdılar zaten
  • Bende yazdim cevap vermiyor suara ya cok mesgul yada sallamiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benden inceleme bekleyen arkadaşlar bugün gidemedim. Hem haftasonu olduğu için 13.00 a kadar çalışıyorlarmıs Barış bey bana 12 de cevap verdi geç olmuştu hemde hava soğuk olduğu için gidemedim. İnşallah daha sonra gidersem veya aldığımda detaylı bi inceleme yapmak istiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: victorloldekimi

Ben simdi 1 T hdd li alsam ilerde ssd takabiliyormuyum yer kaliyormu?

mSATA SSD slotu da var makine üzerinde. Dolayısı ile SSD teknolojisine rahat rahat geçiş yapabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Keikosh

Benden inceleme bekleyen arkadaşlar bugün gidemedim. Hem haftasonu olduğu için 13.00 a kadar çalışıyorlarmıs Barış bey bana 12 de cevap verdi geç olmuştu hemde hava soğuk olduğu için gidemedim. İnşallah daha sonra gidersem veya aldığımda detaylı bi inceleme yapmak istiyorum.

Öncelikle şunu söylemek istiyorum. Ürünleri görmek isteyen arkadaşlar Okmeydanı Perpa da birçok ürünü görebilirler ancak gelmeden önce 0212 222 19 26 dan Şafak Bey'e ulaşıp ürünün gösterime hazır olduğundan emin olmalarında fayda var. Çok yakında bir showroom da ürünleri size göstermek üzere çalışmalara başladık. Kısa sürede bitirebiliriz. O zaman herşey çok daha rahat olacak.
  • Makineyi freedos alan arkadaşlar işletim sistemi hakkında yardımcı olabilirler mi acaba? İndirdikleri link fln varsa verirlerse çok sevinirim. Özel mesaj atarsanız çok güzel olur

• Burda paylasin bizde faydalaniriz

• aldınız mı g451'inizi?
  • Takip

• quote:

Orijinalden alıntı: sroad

aldınız mı g451'inizi?

Hocam cuma. Günü sipariş veriyorum ama perşembe ve cuma evde olamicam. O yüzden şimdiden hazırlamak istiyorum. İndirmesi fln ne kadar sürer bilmiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: victorloldekimi

Burda paylasin bizde faydalaniriz

Hocam yasal olmadığı için paylaşmak ve istemek yasak. Ben de tehlikedeyim :)

• microsoft öğrencilere bedava key veriyormuş onu bir araştırın benim net bilgim yok ama üniversite öğrencisi olmak gerekiyor sanırım.
  • quote:

microsoft öğrencilere bedava key veriyormuş onu bir araştırın benim net bilgim yok ama üniversite öğrencisi olmak gerekiyor sanırım.

1 yılla kaybettim hocam. Yardımcı olabilicek yokmu

• vallahi ben freedos alırsam ondan yararlanmayı düşünüyorum
  • sroad kullanıcısına yanıt
    Her üniversiteye vermiyorlar ama bazı microsoft ile anlaşmalı ve bilgisayar yazılım mühendisliği bölümlerine veriyorlar.

• quote:

vallahi ben freedos alırsam ondan yararlanmayı düşünüyorum

Bazı koşullar varmış hocam. Üniversitenin e postasi olmasi lazımmış fln birsuru birseyler gerekli

• pamukkaledeyim umarım veriyorlardır.
  • quote:

pamukkaledeyim umarım veriyorlardır.

http://forum.shiftdelete.net/yazilim-kampanyalari/345737-windows-8-1-pro-ogrenciler-icin-bedava-microsoft-office-pro-plus-2013-%27te-oyle.html

Bunu buldum hocam.Link yasaksa silerim umarım değildir
  • Mehmet Akifdeyim 3.sınıf verirlermi Burdurdayım :D
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.