Şimdi Ara

Victor Gaming Machine Kullanıcıları Kulübü(BATTI) (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.687
Cevap
67
Favori
209.647
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • smdi ben bu p702 yi sepetime attım sipariş verirsem göndermek zorundasınız dmi :)))
  • Victor Gaming Machine kullanıcısına yanıt
    Victor'dan makineyi aldığımızda eğer beğenmezsek geri iade hakkımız var mı? G501 modeli ne zaman stoklara girecek?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ardalia

smdi ben bu p702 yi sepetime attım sipariş verirsem göndermek zorundasınız dmi :)))

Ben gönderirim, problem yok :) zaten fiyatları ve sistemleri güncelledik su anda 3 gün gösteriyor olmalı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: conqueror0619

Victor'dan makineyi aldığımızda eğer beğenmezsek geri iade hakkımız var mı? G501 modeli ne zaman stoklara girecek?

Kutusu tam, aksesuarları eksiksiz, ürünün hasarsız olması koşulları dahilinde 15 gün içerisinde iade edebilirsiniz.
  • Sizce F/P olarak Monster mı iyi? Victor mu? Bütçe max 2.500
  • Soran olursa Victor U2, Victor Gaming Machine in üst seviye telefonudur arkadaşlar ;)
    8 Çekirdek, MTK6592 1.7GHz Native, 2.0GHz Turbo, 2GB bellek, 16GB depolama, 5.5" HD IPS 720p, 128GB'a kadar ek depolama, 13 / 5 Mpxl optik kamera, Android 4.4 KitKat, 3100mA pil 799TL KDV Dahil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Victor Gaming Machine

quote:

Kutusu tam, aksesuarları eksiksiz, ürünün hasarsız olması koşulları dahilinde 15 gün içerisinde iade edebilirsiniz.

peki g501 modeli ne zaman stoklara girecek
  • Bilgisayarım bu sabah itibari ile elime geçti. Kurulumu sorunsuz yaptım. Forumda Driver yükleyemiyorum falan filan görünce çekiniyordum ama hiç bir sorun çıkmadan kurulumu bitirdim. Sesi tatmin edici değil diyenler için sesi gayet tatmin edici. Win 8 kurdum. Klavyenin üst tarafında sadece çok ama çok az sıcaklık var hissedilmeyecek derecede diyebilirim. Kasa yapısı beklediğimden daha iyi çıktı. Oyunları kurduktan sonra heralde 2-3 gün evden çıkmayacam gibi duruyor :D.

Edit: 1 Saatlik Battlefield 3 Ultra ayarlarda oyunda en yüksek 89 Derece gördüm. Normal kullanımda ise 46-49 arası derece veriyor bana gayet normal geldi klavye üstünde de çok az ısı geliyor. Fan çıkışının olduğu yerde biraz ısınma oluyor Battlefield oynarken ama çok yüksek bir ısınma değil gayet makul karşılanabilcek bir ısı geliyor üstünde yumurta falan pişecek derecede değil yani :) turbo fan kullanmadan alınan dereceler bunlar..

Ayrıca buradan da tekrar samimi cevapları samimi konuşmaları için Victor Yetkilisi Barış Bey'e teşekkür ediyorum yardımları için. :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ezrealcartman -- 29 Ağustos 2014; 18:39:18 >

• quote:

quote:

quote:

peki g501 modeli ne zaman stoklara girecek

En az 1 ay sonra.

• rwerwrwerwer wf<sf<sfs

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ryse1182011 -- 17 Kasım 2014; 15:51:40 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: halilibodrms

@Victor Gaming Machine
    Çarşamba akşamı sipariş verdim. Bugün "Ürününüz gün içerisinde kargoya sevk edilecektir. Tarafınıza bilgilendirme yapılacaktır." dediniz fakat hala bir kıpırtı yok. Kargo şirketi 18'de kapanacak, umudum gittikçe azalıyor. Bugün gönderin artık, sabrım tükenmek üzere. Haftaya kalmasını istemiyorum.

İsim ne idi ?
  • rwerwrwerwer wf<sf<sfs

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ryse1182011 -- 17 Kasım 2014; 15:51:49 >
  • Bu akşam çıkıyor ama kargo daha sisteme işlemediği için takip no daha veremiyoruz.
  • quote:

Bu akşam çıkıyor ama kargo daha sisteme işlemediği için takip no daha veremiyoruz.
    rwerwrwerwer wf<sf<sfs

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ryse1182011 -- 17 Kasım 2014; 15:50:48 >
  • Fiyatlar çok iyi ya ben Monster fanlığını bırakıyorum artık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frkn3d -- 29 Ağustos 2014; 17:36:49 >
  • Önceleri bütçem 2500 dolaylarında idi. Biraz daha aşağı çekip f/p ürünü almaya karar verdim.

dell 7537 ,asus x550jk ve victor g501 arasında gidip geliyorum. Victor özellik olarak baktığımızda diğerlerine bariz bir üstünlüğü var ve fhd panel olması benim için gayet güzel bir özellik fakat gel gelelim marka konusunda pek bi yabancıyım. O yüzden kullanan arkadaşlardan görüş bildirmelerini rica ediyorum.
    teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi once_again -- 29 Ağustos 2014; 21:20:14 >

• arkadaşlar bu telefonu almaya karar verdim fakat orjinal victor markası mı aklıma takıldı sitesinde telefon satışı yada tanıtımı yok, ama telefonun arkasında amblem falan birebir aynı, kullanan yada bilen varsa söyleyebilir mi? çoğu sitede satışı var ama genede biraz aklıma takıldı.

• once_again O kullanıcısına yanıt
    hocam ben victor 701'i alalı 15 gün filan oluyor.almadan önce rahat 3 ay filan laptopları araştırmıştım.sürekli fikrim değişiyordu onu olacam yok bunu alacam en son acer 772 le victor arasında kaldım, sonra victorun yapılandırması + yön kattı,firmayı incelemeye başladım tanıdık vardı istanbulda bilgisayarcı onu aradım o benim dükkana 200 metre uzakta inselberg firması güvenilir tanıdıklarım filan var dedi, içim rahatladı aldım memnunum tavsiye ederim
  • opsladio kullanıcısına yanıt
    değerli yorumunuz için teşekkür ederim.

işte marka piyasada pek bilinmediği için doğal olarak daha az kullanıcıya ulaşılıyor ve fikir sahibi olmak zorlaşıyor.
    benim merak ettiğim ısınma sorunu var mı fandan gelen ses ne durumda. başlıca endişelerim bunlar.
    ayrıca sizin laptop'unuz 17.3" inch mi zira büyük laptop olduğu için ısınma biraz daha yaşanabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: brhtn

http://www.hizlial.com/victor-p1-siyah/10388681

arkadaşlar bu telefonu almaya karar verdim fakat orjinal victor markası mı aklıma takıldı sitesinde telefon satışı yada tanıtımı yok, ama telefonun arkasında amblem falan birebir aynı, kullanan yada bilen varsa söyleyebilir mi? çoğu sitede satışı var ama genede biraz aklıma takıldı.

Telefon bizim :)
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.