Şimdi Ara

Victor Gaming Machine Kullanıcıları Kulübü(BATTI) (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.687
Cevap
67
Favori
209.646
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: once_again

değerli yorumunuz için teşekkür ederim.

işte marka piyasada pek bilinmediği için doğal olarak daha az kullanıcıya ulaşılıyor ve fikir sahibi olmak zorlaşıyor.
    benim merak ettiğim ısınma sorunu var mı fandan gelen ses ne durumda. başlıca endişelerim bunlar.
    ayrıca sizin laptop'unuz 17.3" inch mi zira büyük laptop olduğu için ısınma biraz daha yaşanabilir

17.3" notebookun soğutması 15.6" e göre daha iyidir çünkü kasa daha geniştir. G701 ve G801 de ısınma sorunu yoktur. Isı genel olarak üst mazgal üzerinde hissedilir ve soğutma sistemi iyidir, arkadan sıcak hava çıkışı vardır.
  • Victor Gaming Machine kullanıcısına yanıt
    telefonun Türkiye dışındaki adı nedir? incelemek istesem telefonu ne diyerek incelemem gerekiyor?
  • quote:

Önceleri bütçem 2500 dolaylarında idi. Biraz daha aşağı çekip f/p ürünü almaya karar verdim.

dell 7537 ,asus x550jk ve victor g501 arasında gidip geliyorum. Victor özellik olarak baktığımızda diğerlerine bariz bir üstünlüğü var ve fhd panel olması benim için gayet güzel bir özellik fakat gel gelelim marka konusunda pek bi yabancıyım. O yüzden kullanan arkadaşlardan görüş bildirmelerini rica ediyorum.
    teşekkürler

Hocam bende g501 aldım nazar değmesin valla çok memnunum herhangi bir sıkıntısı yok oyun oynarken gamepad ile oynuyorum o yüzden bilgisayar ne kadar ısınıyor bilmiyorum ama 3 saat watch dogs 4 saat the crew oynadım banamısın demedi sanki yeni açmışım gibi akıcıydı zaten internette filan gezinirken ısınma söz konusu değil fan sesi hiç çıkmıyor oyunlardada biraz daha artıyor ama ben oyun sesinden hiç duymuyorum bir tek sıkıntım touchpad kaygan değil imleci hareket ettirmek biraz zor oluyor ama ben zaten genelde mouse kullanıyorum toucpad her zaman zor gelmiştir bana bilgisayar ilk geldiğinde windows 8 driver cdsi yoktu hatta kusura bakmayın hemen gönderelim dediler istemedim driverların hepsi internette var zaten firma ise çok ilgili belki 50 soru sormuşumdur hepsini cevapladılar eğer tek sıkıntı firmaysa güüvenebilirsin hocam

• Rigsby kullanıcısına yanıt
    zaman ayırıp detaylı bilgi aktardığınız için çok teşekkür ederim hocam.
    Önceliğim oyun odaklı olmasa da oynamayacağım anlamına gelmiyor bir kaç tane hardcore oyun yükleyebilirim ve bu oyunlarda sıcaklık derecelerinin 85-90 dolaylarında seyretmesi ürkütücü olur. y510p'un mesela ikinci ekran kartı kronik sorunluydu ve 96 da seyrediyordu bu donanımın ömrünü kısaltcak ben mümkün olduğunca güzel kullanıp 3-4 yılımlık dilimde pc'den keyif almak istiyorum.
    oyundayken fan sesi sorun değil çünkü devir sayısı artacaktır oyun sesi onu örter tabii ama yinede pancar motoru gibi bi ses şiddeti istemezdim :) film izlerken ve internette gezinirken de raadsız edici fan sesi olmaması iyi olurdu.

sıcaklıktan bahsetmişsinz açıkcası yorumunuz bende olumlu bi intiba bıraktı. Değer olarak ölçüm yaptiniz mi mesela 3-4 saatlık kullanımda ne değerlerde oluyordu merak ettim açıkcası zahmet olmazsa test edebilir misiniz?

teşekürler saygılar

• Victor Gaming Machine kullanıcısına yanıt
    evet büyük laptop'un o avantajı olabilir ama benim için taşınabilirlik önceliğim ayrıca g701 ve g801 için yeterli bütçem yok şu durumda g501 düşünüyorum açıkcası fakat onun için bir yorum yapmamışsınız biraz sıkıntıları mı var yoksa?
  • once_again O kullanıcısına yanıt
    hocam ben g701'i i5 işlemciyi seçerek aldım performans testlerinde i7 modelle bire bir aynı sonuçlar aldı size tavsiyem mühendis filan değilseniz g701'i i5 olarak almanızı tavsiye ederim ısı yönünden -10 derece karı vardır
    Pc ram yüzde 80 lerde cpu yüzde 90 olarak 15 saat filan açık kaldığı halde en yüksek 77 dereceyi gördüm zaten ısı kesinlikle elinizin ulaştığı yerlerde oluşmuyor. üst sağ hoparlör ve hava çıkış noktasının oraya dokunursanız hissedebiliryorsunuz.
    başta kesinlikle aklımda 17' almak vardı fakat açıkcası 2 inç için 300 lira fark ödemem dedim 15' aldım memnunum fakat oyunlardan biraz daha fazla haz almak istiyorsanız 17' almanızı tavsiye ederim.
  • opsladio kullanıcısına yanıt
    Tavsiyeleriniz için teşekkür ederim.
    Taşınabilirlik bu devirde çok önemli o yüzden 15.6" inch ideal bizim için.

Hiç kafamda olmayan bir düşünceyle yaklaşmıssınız ben g501 üstünde duruyordum. 2 bin liralik bütçemi beni çok sarsmayacağı için tercih ettim.ama g501 ve g701 arasında uçurum oluyorsa bütçemi biraz daha zorlamaya gayret ederim.
    Kardeşim bilgisayar programcılığı okuyackl i5 modeli de işini görür sanırım.
    iki model arasında kasa farkı var mı?
  • once_again O kullanıcısına yanıt
    konunun ilk mesajında 2 tane link var hocam orada resimleri var oradan karşılaştırabilirsiniz.
    g701 de 3 ram slotu 2 tane 2.5' sata slotu var g501 e göre daha çok özelleştirilebilir
    http://forum.donanimhaber.com/m_92216687/tm.htm
    bu kasanın aynısı arkadaş detaylı incelemesini yapmış g701'in
  • opsladio kullanıcısına yanıt
    g701 daha iyi gibi duruyor ama bütçeyi biraz aşmam gerekecek.
    g501 hakkında detaylı bilgi sahibi olabilsem keşke ısı değerlerini karşılaştırsam güzel olur
  • çanta için ekstradan adres bilgisi verip başvurmamıza gerek var mıdır yoksa otomatik gönderilecek mi acaba
  • Geltuzat kullanıcısına yanıt
    otomatik gönderirler ayın 1 i gibi elimizde olur sanırsam
  • quote:

zaman ayırıp detaylı bilgi aktardığınız için çok teşekkür ederim hocam.
    Önceliğim oyun odaklı olmasa da oynamayacağım anlamına gelmiyor bir kaç tane hardcore oyun yükleyebilirim ve bu oyunlarda sıcaklık derecelerinin 85-90 dolaylarında seyretmesi ürkütücü olur. y510p'un mesela ikinci ekran kartı kronik sorunluydu ve 96 da seyrediyordu bu donanımın ömrünü kısaltcak ben mümkün olduğunca güzel kullanıp 3-4 yılımlık dilimde pc'den keyif almak istiyorum.
    oyundayken fan sesi sorun değil çünkü devir sayısı artacaktır oyun sesi onu örter tabii ama yinede pancar motoru gibi bi ses şiddeti istemezdim :) film izlerken ve internette gezinirken de raadsız edici fan sesi olmaması iyi olurdu.

sıcaklıktan bahsetmişsinz açıkcası yorumunuz bende olumlu bi intiba bıraktı. Değer olarak ölçüm yaptiniz mi mesela 3-4 saatlık kullanımda ne değerlerde oluyordu merak ettim açıkcası zahmet olmazsa test edebilir misiniz?

teşekürler saygılar

Hocam şuan yapamam da yapan arkadaşlar var bunlara bakabilirsin
    http://forum.donanimhaber.com/m_95571383/tm.htm
    http://forum.donanimhaber.com/m_95860282/tm.htm

Hocam senin için G501 daha uygun gibi gözüküyor G701e göre daha ince ama G701in klavyesi filan daha hoş duruyor G501de fena durmuyor ama biraz fazla koyu gözükebilir G701de gri ie siyah daha farklı bir hava katmış ama dediğim gibi ince olması beni için daha önemliydi bu yüzden G501i şeçtim eğer oyunlardada highta da oynarım ultra o kadar önemli değil diyorsan G501 iyi seçim olur

• G701 alıp bilek koyulan yerleri renk atan oldu mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kakà -- 30 Ağustos 2014; 21:16:25 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kakà

G701 alıp bilek koyulan yerleri renk atan oldu mu?

3-4 ay sonra sorcan onu hemen atmaz

• Atarsa belirtirsiniz arkadaslar.

Eger oyle bir problem yasayan olur ise, ister renk atması oldugu anda, isterse saklayıp daha sonra kullanılmak - takılmak üzere tamamen ücretsiz olarak ilgili parça sağlanacaktır.
    Parçanın montajı da teknik servisimizde ücretsiz yapılacaktır.

Bu arada daha önceki 7 serisinden satılan ürünlerde bu şikayet ile tarafımıza ulaşan herhangi bir ürün OLMAMIŞTIR.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Victor Gaming Machine

Atarsa belirtirsiniz arkadaslar.

Eger oyle bir problem yasayan olur ise, ister renk atması oldugu anda, isterse saklayıp daha sonra kullanılmak - takılmak üzere tamamen ücretsiz olarak ilgili parça sağlanacaktır.
    Parçanın montajı da teknik servisimizde ücretsiz yapılacaktır.

Bu arada daha önceki 7 serisinden satılan ürünlerde bu şikayet ile tarafımıza ulaşan herhangi bir ürün OLMAMIŞTIR.

Clevo 'nun bu kasasında böyle sorun yaşayanlar olmus, onun için sormak istedim.

• Bize bu sekilde bir sikayet ile ulaşan bir kullanıcımız olmadı ancak bu tip sikayetleri biz de duyduk. Olmasi ihtimaline karsi ve tabii baska problemler icinde su anda stoklarımızda ilgili yedek parcalar mevcuttur.

Bu arada o tip bir renk değişimi benim eski daha farklı herkesin çok beğendiği bir markaa notebookumda da olmustu. Elleriniz terliyor ise zamanla o tip bir problemle marka bağımsız olarak karşılaşma ihtimaliniz olabiliyor maalesef ama ilgili parca yenilenir eğer istenirse. (Bu arada bendeki eski notebookun resmini paylaşabilirim yalan söylemediğimi ispatlamak için)
  • Arkadaşlar msata ssd ile bu bilgisayari kullanan var mi ssd msata 3.0 interface mi kullaniyor

• p.tesi parayı yollayımda gelsin artık sıkıldım g701 nerdesin
  • quote:

Orijinalden alıntı: LeokinQ

p.tesi parayı yollayımda gelsin artık sıkıldım g701 nerdesin

G701'in stokları tükendi diye biliyorum.Sanırım stoklar 1 ay sonra güncellenecek.Sitede bu stok durumu ile ilgili düzenleme yapılırsa iyi olacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hilikkan -- 1 Eylül 2014; 0:33:44 >
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.