Şimdi Ara

Victor&Monster&Diger

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
309
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaslar laptop almayı düsünüyorum 2000 TL bütcem var ama ben bunu artirip daha uzun ömürlü birsey almak istiyorum kafamda victor 702 var i7 8gb ram nvidia 960m var seçeneklerden harddisk yok isaretledim daha ucuza 500 gb 7200 rpm var onu takarım daha iyisini önerirmisiniz victor un garanti servisi nasıl ve ben dvd sürücüsü kart okuyucusu istemiyorum bunları fiyattan dusemez miyiz
     Victor&Monster&Diger

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Up

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: blaster50100

Merhaba arkadaslar laptop almayı düsünüyorum 2000 TL bütcem var ama ben bunu artirip daha uzun ömürlü birsey almak istiyorum kafamda victor 702 var i7 8gb ram nvidia 960m var seçeneklerden harddisk yok isaretledim daha ucuza 500 gb 7200 rpm var onu takarım daha iyisini önerirmisiniz victor un garanti servisi nasıl ve ben dvd sürücüsü kart okuyucusu istemiyorum bunları fiyattan dusemez miyiz

HDD yoksa nereye kuracaksın sistemi ? o söylediklerin beraberinde geliyor sanırım düşüremezsin.

Kaç paraya geliyor 960M ile ? i7 ' ye gerek yok ayrıca.
  • i7 4720HQ işlemci ürün üzerine entegre olarak geliyor, değiştirilemiyor. DVD sürücüsü ve kart okuyucu iptal edilemiyor. Ürün HDD ve bellek olmadan alınabilir, elinizde notebook diski ve 1600MHz DDR3 SO-DIMM bellek var ise ücretsiz olarak taktırabilirsiniz. Teknik servis merkezden Okmeydanı Perpa'dan ücretsiz kargo hizmeti ile veriliyor. Ortalama servis süresi ürün elimize ulaştıktan sonra 2 iş günüdür.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Monster Huma ve Apple
    3 yıl önce açıldı
    MSI VS MONSTER
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.