Şimdi Ara

★★ Victor P1 Ana Konu ★★ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
147
Cevap
2
Favori
9.562
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • N11'den 500TL -%11 -30TL Şipşak -20TL WorldPuan ile satın almış bulunmaktayım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: isoomail

quote:

Orijinalden alıntı: stevejones

Cöp,aci ama gerçek..

Rahatsız edicisin. Acı ama gerçek.

muhım degıl ısıne gelmeyınce cogu kısı bu tarz yazar,bende yazarım sende yazarsın..ama bu,cıhazın çöp oldugu gercegını degıstırmez
  • quote:

quote:

quote:

Cöp,aci ama gerçek..

muhım degıl ısıne gelmeyınce cogu kısı bu tarz yazar,bende yazarım sende yazarsın..ama bu,cıhazın çöp oldugu gercegını degıstırmez

Hos geldin kardesim simdi git milleti rahatsiz etme

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

Cöp,aci ama gerçek..

Konuyu baştan sona okusan bu cihazdan fazla bir beklentimizin olmadığını, tamamen bütçesel olarak tercih ettiğimizi göreceksin zaten.

Kaldı ki ürünü alıp test edip gerçekten işe yaramaz ise iade etme opsiyonumla alıyorum.

Bunları okumadan konuya girip "çöp" yazıp çıkmak marifet değil.

Üzerine 200 daha ekle şunu al olaylarına girmenin de bir anlamı yok. Çünkü fiyatına göre değerlendirilmesi gereken bir cihaz.

430-500 TL maliyetle 4 çekirdekli, 5"lik bir cihaz önerirsen seve seve değerlendiririm.

• stevejones kullanıcısına yanıt
    36 ay taksitle iphone 6 mı alalım? çakma stevejones
  • isoomail kullanıcısına yanıt
    ana konu açtığın için teşekkür ederiz kardeş, benim açtığım konuyu buraya yönlendireyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: brhtn

Cok sukur elma armut kazigi hic yemedim o yuzden yanlis yoldan taarruz ettin kucugum,etiketi sirf baz alarak telefon alinmaz,yoksa burjuva degilim boyle paractuzagina 500lira diye atlarsan 3 bes ay sonra bidaha bi bu kadar harcamak zorunda kalirsin,dusuk fiyatli cihazlari hor gormek degil kalitesiz mal almayin die uyarmak yoksa Esas kafa bulan bu cihazlari uretenler,yoksa benden zenginsin mutlaka bu ucuz mali aldigina gore neyse kendi dusen aglamaz,alin hayrini gorun global,yillarin markasi
    Arge ve satis sonrasi icin cok iyi,kaliteli saglam.cihazinizi.

• 400-500 tl bandında en iyi cihaz bencede ama şu güncelleme desteği olmayacağı konusu ve victor gaming machinesin konudan bihaber tutumu canımı sıktı arkadaşlar..
  • Buyuk markalar piyasada ki ucuz sekmentli telefonlarinin arkasinda ne kadar durup ne kadar destekliyor? Sorusndan memnun olacak cevaplar alunacagini sanmiyorum. Guncelleme isteniyorsa iphone veya nexus serisi cihazlar alinmali o kadar para yoksada yalandan yangin yapilmamali bu guncellemeler hakkinda. Ama u2 kullanici olarak birazdaha beklemenizi oneriyorum firma hakkinda cok soru isareti var

• İslemci ram ekran karti olarak dark evo p60 in 5 inch olanini yapmislar. P60a kitkat guncellemesi geldi. Bu telefona kitkat gincellemesi verilebilir. Tabi firma ne kadar arkasinda durur bu da ayri bi boyutu. Birisi bi aciklama yapsa da bizde rahatlasak. Telefonu alan arkadaslara bi sorum olacak:
    Telefonun normal konusmalarda sesi az mi geliyor? Boyle olduguna dair bi yorum okumustum.

• quote:

quote:

Cok sukur elma armut kazigi hic yemedim o yuzden yanlis yoldan taarruz ettin kucugum,etiketi sirf baz alarak telefon alinmaz,yoksa burjuva degilim boyle paractuzagina 500lira diye atlarsan 3 bes ay sonra bidaha bi bu kadar harcamak zorunda kalirsin,dusuk fiyatli cihazlari hor gormek degil kalitesiz mal almayin die uyarmak yoksa Esas kafa bulan bu cihazlari uretenler,yoksa benden zenginsin mutlaka bu ucuz mali aldigina gore neyse kendi dusen aglamaz,alin hayrini gorun global,yillarin markasi

2500 tl veriyon goçum!! arge ve satis sonrasi destekte olsun bir zahmet, sizin gibilerde iphone kullanip fatkli oldugunu zannediyor işte, yeni telefon verdiler sifir, telefonum çalindi yenisini verdiler hahahaha diyip ortada geziniyosunuz

• quote:

quote:

Ne alalım soyle 400tlye.

Vestel mi alalim, Moto G deme atrix vardı 8 ay tüketici hakem heyeti ve servisiyle uğraştım. Telefonu 9 ay kullandım 8 ay serviste kaldi. Samsunga para vermem.

Ek olarak discovery kullanıyorum cevremdede kullanan var bildiğimiz servis sıkıntısı harici birşey yok.

Ne is yapıyorsunuz bilmiyorum ama her konuda boyle yazılar yazmanız düşündürücü geliyor. Yoksa bu telefonlardan dolayı kar marjiniz mi düştü.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Telefonun yurt dışındaki adı Mijue M7

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • bir insan çöp derken nedeninide yazmalı? ram miktarımı düşük işlemcisimi kötü oyunmu oynatmıyor? Sorun nedir? Piyasada artık şu algının kırılması lazım çin malı vardır , çin malı vardır. eskiye baktığımızda çok kötü sahte göstermelik br yapıdaydı. Günümüze baktığımızda hakkatten adamlar yapıyor bu işi istediğin kalitesine göre hem de. 450 - 500 TL fiyatında alınabilecek uygun bir telefon diye düşünüyorum donanım olarak diğerlerinden daha uygun. Hala karar veremedim zenfone 4 mü yoksa victor p1 mi güncelleme durumu beni tedirgin etti ma dediğim gibi donanım ve görünüş itibariyle bence 1 adım önde bir telefon. Kullanan arkadaşlardan ayrıntılı resim ve video bekliyorum telefonu her yönünden fotoğraflarlarsa az çok güzellikler ortaya çıkar sanırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: uzzd

Telefonun yurt dışındaki adı Mijue M7

Videolara baktım. Aynısı gibi.

videolardan tek üzüldüğüm şarj soketinin telefonun üst kısmında yer alması. Çok çok ölümcül bir detay değil ama, altta olması şarj olurken kullanmak durumunda kalırsak şarj soketinin zorlanmaması demek.

Benim telefon da 1-2 saate teslim edilmiş olur. İlk izlenimlerimi yazarak incelemeye adım atmış olurum.

• quote:

Orijinalden alıntı: uzzd

quote:

quote:

Ne alalım soyle 400tlye.

Vestel mi alalim, Moto G deme atrix vardı 8 ay tüketici hakem heyeti ve servisiyle uğraştım. Telefonu 9 ay kullandım 8 ay serviste kaldi. Samsunga para vermem.

Ek olarak discovery kullanıyorum cevremdede kullanan var bildiğimiz servis sıkıntısı harici birşey yok.

Ne is yapıyorsunuz bilmiyorum ama her konuda boyle yazılar yazmanız düşündürücü geliyor. Yoksa bu telefonlardan dolayı kar marjiniz mi düştü.

Ekonomik fiyatli cihaz cikmasina ben cok sevindim hatta moto g ve asus zenfonelara sevindim,senin dedigin seyi ben dedim asusu gibi mtoog gibi uygun cihazlarbgelsinki millet gecen yilki gibi discovery trident dark gibi para tuzaklarina kanmasin diye.

Yani madem oyle hakkin var benimde var o halde,acaba siz buralarda buvtelefonukar marjiniz olsum diyemi pohpohluyorsunuz,simdi kalkip lg htc sony bilmeyen yok iyi kotu onbinlerce aliniyor.

Acaba boyle duyulmamis ve satmayacak bir cihazi boyle sisirip satilmasi acaba amaciniz birde boyle bakalim.

• quote:

quote:

quote:

Cöp,aci ama gerçek..

Sevgili Steve,

Bu konuyu açarken zaten süper cihaz diyerek açmadım. Satın alma aşamasında bile "bakayım, işe yaramazsa iade edeyim" düşüncesindeyim.

Bu ana konu ya satın almak isteyenlere "400-450 TL fiyata değer alın" diyecek, ya da "aman bulaşmayın, ben aldım iade ettim, şu şu sorunları var" diyecek.

Ana konu açtım diye cihaz hakkında yanıltıcı bilgi vermek gibi bir derdim yok. Sonuç ne olursa olsun bu cihazı almak isteyenler bilgilenmiş, ya fiyatına göre iyi diye satın almış veya bu fiyata bile değmez diyerek almamış olacak. Her durumda yol göstermiş, bilgi ve inceleme eksikliğini gidermiş olacağım.

Eğer cihaz gerçekten bu fiyatı bile hak etmiyorsa o zaman satın almayı düşünenlere ben de "çöp cihaz, bulaşmayın" derim. Ama birşey bilerek, inceleyerek demiş olacağım.

sen LG G2 kullanıyorsun, benim de tasarım vs. olarak sevdiğim bir cihaz. LG firmasına da ayrı bir sempatim var. Çamaşır makinem bile LG.

800 TL'lik Zenfone 6'yı iade ettikten sonra "zaten 800 TL'yi gözden çıkarmıştım, 300-350 daha verip LG G2 mi alsam" diye düşündüm. Ama LG G2 forumu genellikle çok ısınıyor, elimi yakıyor şikayetleriyle dolu. Zenfone 6 ana konusu bende. orada da "LG G2'den sıkıldım, 3G açık olsa bile ısınıyor, Zenfone 6'ya mı geçsem" diyenler vardı.
    Bence Zenfone 6 ile LG G2 aynı sınıfta değil, tabii ki LG G2 daha iyi bir cihaz. Ama bir yandan da kullanıcı deneyimi, böyle şikayetler var.

Zenfone konularına girersen de en bariz şikayet pil ile ilgili. %1'e düşüp 2 saat orada takılan pil göstergeleri, %30'dayken kapanan cihazlar var. Asus 1 ay içinde 4 güncelleme birden verdi ama değişen birşey yok.

Bu cihazı tercih etme nedenim de biraz bu yorumlardandır. Mademki android olunca mutlaka bir mutsuz olunan taraf oluyor. O zaman gerçekten de benim telefonum diyeceğim cihazı alıncaya kadar idare edecek bir cihaz satın alma isteğinin sonucu Victor P1.

• Telefon geldi arkadaşlar. Ama açılmıyor.
    Power tuşuna kısa basınca umursamıyor. Uzun basınca ise pil boşmuş gibi bir titreşiyor. Basmaya devam ettikçe de titreşmeye devam ediyor.

Pilin boş olarak geldiğini zannetmiyorum. Kaldı ki şarj kablosunu takınca pil olmadan da çalışması lazım. ayrıca şarja takınca bir ekran gelir, pilin şarj olduğunu gösterir ya, öyle bir ekran da yok. cihaz ölü resmen.

Şimdi şarja taktım birkaç saat dursun bakalım. Yine açılmazsa anında iade.

Bu da benim şanssızlığım der geçerim.

İlk izlenim olarak. Kasası gayet güzel. Beklentimi o kadar düşürmüştüm ki, kasası, çerçevesi beğenimi kazandı.

Kutusundan pil, şarj kablosu ve prizi, kulaklık, arka tarafı koruyacak şeffaf koruyucu kapak, kullanım kılavuzu ile geliyor.

Şimdilik bu kadar.
  • Şansa bak, geçmiş olsun. Pil bitik olabilir. Yine deneyin biraz şarj olunca.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şansa bak, geçmiş olsun. Pil bitik olabilir. Yine deneyin biraz şarj olunca.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.