Şimdi Ara

★★ Victor P1 Ana Konu ★★ (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
147
Cevap
2
Favori
9.562
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: DARBE

Şansa bak, geçmiş olsun. Pil bitik olabilir. Yine deneyin biraz şarj olunca.

Az önce Yurtiçi Kargoya verip iade ettim.

10-15 dakika şarjda durdu yine açılmıyor. Kaldı ki pili takılı olmasa bile şarja bağlayınca çalışır cihaz. Veya şarja takınca bir animasyon çıkar şarj oluyor diye. Hiçbir hareket yok. Pazartesiye kadar bende durmasının bir anlamı yok. iade ettim gitti.
  • Telefonu eline alip kullanmamis kisilerin yorumlarini kaale almayin arkadaslar. Yaklasik 1 haftadir kullaniyorum telefonu su ana kadar memnunum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: JabbaWockeeZ

Telefonu eline alip kullanmamis kisilerin yorumlarini kaale almayin arkadaslar. Yaklasik 1 haftadir kullaniyorum telefonu su ana kadar memnunum.

Slm.

Telefon kasa kalitesiyle, arka kapağının içe gömülü olmasıyla, köşe çerçeve metal görünümüyle vs. gayet güzel. Ama bana gelen cihaz hiç açılmadı, iade etmek zorunda kaldım ne yazık ki...
  • quote:

Orijinalden alıntı: isoomail

quote:

Orijinalden alıntı: JabbaWockeeZ

Telefonu eline alip kullanmamis kisilerin yorumlarini kaale almayin arkadaslar. Yaklasik 1 haftadir kullaniyorum telefonu su ana kadar memnunum.

Slm.

Telefon kasa kalitesiyle, arka kapağının içe gömülü olmasıyla, köşe çerçeve metal görünümüyle vs. gayet güzel. Ama bana gelen cihaz hiç açılmadı, iade etmek zorunda kaldım ne yazık ki...

Kasa kalitesi, çerçeve görünümü benim de hoşuma gitti. Kapağını zor çıkardım o derece iyi gömmüşler Maalesef şanssızlık yaşamışssınız elektronik ürünler biraz da şans istiyor, umarım sorununuz çözülür. Bana %30-40 gibi şarjla gelmişti yaklaşık 1 hafta oldu şu ana kadar bir sorun yaşamadım.

• telefonun çevrimdışı olarak gps performansı deneyen oldumu? hiç sygic,igo navigasyon uygulaması kurdunuzmu?
  • isoomail kullanıcısına yanıt
    Evet, bire bir bu cihaz. Sadece kutu tasarımı ve cihazın arayüzü farklı. Videodaki cihaz samsung cakması gibi duruyor. Victor'un arayuzu daha özgün.
    Cihazınızın calısmamasına üzüldüm. Ben kullanmaya devam ediyorum. tek sorunum telefon gorusmelerinde kulaklık sesinin az gelmesi. Onun dısında basarılı.

Bu forumda okuyucular icerisinde almak isteyenler var ise beyaz tercih etmelerini öneririm.
    Ben de ön ve arka görselini paylaşayım. Orijinal görüntü kimsede göremedim.

★★ Victor P1 Ana Konu ★★ ★★ Victor P1 Ana Konu ★★

• quote:

Orijinalden alıntı: supermanbd

Evet, bire bir bu cihaz. Sadece kutu tasarımı ve cihazın arayüzü farklı. Videodaki cihaz samsung cakması gibi duruyor. Victor'un arayuzu daha özgün.
    Cihazınızın calısmamasına üzüldüm. Ben kullanmaya devam ediyorum. tek sorunum telefon gorusmelerinde kulaklık sesinin az gelmesi. Onun dısında basarılı.

Bu forumda okuyucular icerisinde almak isteyenler var ise beyaz tercih etmelerini öneririm.

kulaklık sesi mobile uncle tools uygulamasıyla yükseltilebiliyormuş mtk telefonların bazılarında sesi düşük oluyor.
  • quote:

Slm.

paylaşım için teşekkür ederim.

Ben yıllarca siyah telefonlar kullandım, en son Samsung Galaxy S Plus telefonumu arkadaşım 1,5 yıl kullanmıştı. Satın aldıktan sonra 1,5 yılda ben kullandım. Problemsiz olarak ablama teslim ettim.

Sonra beyaz Zenfone6 aldım, 3. gününde ekranı arızalandı ve forumda bu arıza sadece bende var.

Sonra Victor P1 beyaz aldım. Beyaz hızlı gönderide olduğu için tercih ettim. Siyahın temini 3-4 gün olarak görünüyordu. Siyahta hızlı gönderide olsaydı yine siyah tercih ederdim.

Çünkü ekran siyah, kasa siyah olunca daha bütünleşik bir görüntü oluyor bence. Şimdi siz ise ısrarla beyaz tavsiye ediyorsunuz. Ben ise beyazdan soğudum

Elinizde hem siyah hem beyaz telefon olduğu için neden bu kadar beyaz önerdiğinizi merak ediyorum. Çünkü HB telefonun iadesini almış. Satın alacak fp ürünü başka cihaz bulamazsam yine Victor P1 tercih etmek istiyorum. Çünkü kasa yapısı, duruşuyla fiyatına göre hayranlık uyandırdı. Ama bu defa siyah tercih etmek istiyorum.

Siyah-Beyaz kasa görüşlerinizi daha açık yazarsanız benim için faydalı olacaktır. Mesela beyaz kapak mattı ve güzeldi. Siyahın kasası parlak mı? gibi görüşlerinizi bekliyorum.

hocam öncelikle büyük geçmiş olsun elektronik eşya şansızlık olmuş bir hevesle alıyorsun resmen hayal kırıklığı oluyor. Ben de bu telefonla ilgileniyorum n11 den almayı düşünüyorum bakalım beyaz benimde hoşuma gidiyor siyah kasada mat siyah arka kapak vardı sanırım beyas kasada parlak beyaz diye hatırlıyorum. Güncelleme gelmeyecek olması kötü ama zaman ne getirir bilinmez. hala çekincelerim var zenfone 4 mü yoksa p1 mi diyerek arada derede kaldım bir kaç arkadaşta 540 tl ye discovery al diyee uyardılar para verme falan dediler iyice kafam karıştı
    Şahsi fikrimi yazıyorum
    Siyah da mat oldugu icin daha basit duruyor. Eğer parlak olsaydı tercih edilebilir bir model olabilirdi. MAt siyah, ucuz plastik goruntusu verdi bende. Arkasındaki Victor marka baskısı beyazda durdugu gibi durmuyor.

Fakat bu benim gorusum.
  • quote:

Ben de ön ve arka görselini paylaşayım. Orijinal görüntü kimsede göremedim.

★★ Victor P1 Ana Konu ★★ ★★ Victor P1 Ana Konu ★★

hocam s3 lerde veya huawei g610 olduğu gibi LED BİLDİRİM ışığı varmı

• endülüs_faruki kullanıcısına yanıt
    Merhaba
    Şarj ısıgı dısında aktif bir bildirim ısıgı yok.
  • TiRaNTx kullanıcısına yanıt
    Arkadaslar
    beyaz da siyah da mat renklerde. Yanlıs bilgilenme olmasın.
    Asus zenfone 4 üzerine tartısıyorsak, Teknosa ve Turkcell magazalarında olması lazım. gidip incelemeli. Zenfone 5 kullanan arkadasım cok memnun. Zenfone 4'un ozellikleri ve cozunurlugu daha dusuk, ekran cozunurlugu de Victor'dan dusuk. Fakat dokunmatik hassasiyeti ve kullanılan malzemenin kalitesi daha iyi olabilir. Asus'dan bahsediyoruz.
  • quote:

Merhaba
    Şarj ısıgı dısında aktif bir bildirim ısıgı yok.

hocam dediğiniz şarj ışığı örneğin çağrı veya mesaj geldi ve bakmadınız.

ekran uykudayken yanıp sönmüyormu.demek istediğim bu yani

teşekkürler
  • supermanbd kullanıcısına yanıt
    yani mesaj geldiğinde, cevapsiz cagrilarda, facebook, twitter, whatsapp gibi uygulamalardan haber geldiginde, ışık yanip sonmuyor mu? eger oyleyse cok buyuk eksik

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu telefonu kullananlar memnun değiller sanırım. yorumlarını deneyimlerini yazmaktan imtina ediyorlar..
  • Çin malı gibi geldi kamera bitik, sarj süresi nasıl onu bilmem

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kullanan arkadaşlar stabillik açısından Discovery'e göre ufak bir kıyaslama yapabilirmisiniz?(+kasma,donma-facebook whatsapp gibi gündelik uygulamalar aktifken akıcılığı ve dokunmatik hassasiyeti nasıl?) .

Şahsi düşüncem Discovery e göre tek farkı çözünürlüğü daha düşük ama kasa olarak daha hoş duruyor. Servis olayının da iyi olduğu söyleniyor araştırdığım kadarıyla. benim gibi 2. el Discovery yerine sıfır telefon almak isteyen arkadaşlar için yararlı olacağını düşünüyorum. Cevaplayabilirseniz sevinirim.
  • brhtn B kullanıcısına yanıt
    Evet, eksik.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.