Şimdi Ara

★★ Victor P1 Ana Konu ★★ (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
147
Cevap
2
Favori
9.571
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Kasma, donma görmedim.
    Discovery bu markaya gore cok daha kurumsal ve ünlü. Ama bu markanın arkasındaki sirket de teknik servis acısından basarılı bir sirket. Ürünlerinin arkasındalar. Hızlılar, ilgililer.

Ekran dokunma hassasiyeti vasat. Büyük beklentilere girilmemeli. İş gorur, ama akıcı degil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: supermanbd

Kasma, donma görmedim.
    Discovery bu markaya gore cok daha kurumsal ve ünlü. Ama bu markanın arkasındaki sirket de teknik servis acısından basarılı bir sirket. Ürünlerinin arkasındalar. Hızlılar, ilgililer.

Ekran dokunma hassasiyeti vasat. Büyük beklentilere girilmemeli. İş gorur, ama akıcı degil.

Alternatif birşeyler bulamazsam ben de alacağım bu telefondan üstadım çok teşekkür ederim verdiğin bilgiler için.
  • Merhaba hocam bir ön inceleme videosu çekseniz ne kadar güzel olur :)
  • supermanbd sana sorularım var
    Cihazın uygulama yüklenen alanı kaç gb?
    Root atılıyor mu?
    Sonradan fm radyo yükleniyor mu?Bir üst modeli u2 de sonradan root olmadan yükleniyormuş forumdaki konuda yazılıyordu.

Cevaplarsan sevinirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: ellekem

supermanbd sana sorularım var
    Cihazın uygulama yüklenen alanı kaç gb?
    Root atılıyor mu?
    Sonradan fm radyo yükleniyor mu?Bir üst modeli u2 de sonradan root olmadan yükleniyormuş forumdaki konuda yazılıyordu.

Cevaplarsan sevinirim

Slm.

Radyo olayını ben de merak ediyorum. Cihazım çalışır halde gelseydi ilk deneyeceğim şey bu olacaktı. Üstelik U2 gibi root yapmadan, google play'den discovery radyo uygulamasını indirip, discovery 1, discovery 2 seçeneklerini deneyip bakacaktım. U2 discovery 2 ile uygulama yükleyip çalışıyor.

17 Eylül'ü bekliyorum. Maximum kampanyası bitip yeni kart kampanyası başlayacak. Bonus veya world olursa işime gelir ve kart indirimiyle alırım. Tabi o zamana kadar başka bir cihaz aklımı çelmezse. Şu aralar Motorola Moto G, Nexus 4 ve yeni gelecek olan Huawei G7 cihazları göz kırpıyor :)

• isoomail kullanıcısına yanıt
    Merhaba
    Root atılabilir, cihazda kilit yok. Fakat Universal bir marka olmadıgı icin, uyumlu rom bulmak güc olabilir.
    Cihazın uygulama alanı problem. 1 GB ile sınırlı.
    Radyo calısıyor.
    Root yapmadan, google play'den discovery radyoyu indirip, discovery II'yi secip radyo dinleyebilirsiniz.

Moto G, Nexus 4 bu cihazla kıyaslanmamalı. Onlar cok basarılılar. Nexus 4'ü bir süre kullandım. Şarjı dısında cok iyi telefon. Moto G'yi de Victor'dan evvel şirket personellerine aldıgım modeldi. Piyasada bulmak zor, ama cok iyi.
  • Ìsimi gorsun diye alacagim bu telefonu, U2 alacaktim fakat ekrani cok buyuktu bende 499 tl ye bunu almaya karar verdim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Uygulama alanı düşükmüş gerçekten.Root yapıp micro sd kartı uygulama alanı yapabiliriz.
  • Gps nasıl buluyormu yoksa diğer mtk işlemciler gibi sorunlu mu? Deneyen var mı
  • quote:

Merhaba
    Root atılabilir, cihazda kilit yok. Fakat Universal bir marka olmadıgı icin, uyumlu rom bulmak güc olabilir.
    Cihazın uygulama alanı problem. 1 GB ile sınırlı.
    Radyo calısıyor.
    Root yapmadan, google play'den discovery radyoyu indirip, discovery II'yi secip radyo dinleyebilirsiniz.

Moto G, Nexus 4 bu cihazla kıyaslanmamalı. Onlar cok basarılılar. Nexus 4'ü bir süre kullandım. Şarjı dısında cok iyi telefon. Moto G'yi de Victor'dan evvel şirket personellerine aldıgım modeldi. Piyasada bulmak zor, ama cok iyi.

Slm.

1 GB olan Ram bellek mi?

Çünkü cihazın 8 GB depolama alanı var. bunun 4'ünü kullansa bile uygulama yüklemek için 3-4 GB alan kalması gerekir. 1GB yükleme alanı bu alansa azmış gerçekten.

• hafızaya ayrılan 1 gb ise ya bölümlendirmesi farklı yada hafıza 4gb ve telefonun özellikleri yanlış yazılmış olabilir.Victor her iki telefonunu da 128 GB'a kadar SD kart desteği var yazmış.sd kart hafızası o kadar önemli değilde normal hafıza az rootsuz kullanılmaz.Genelde 8 gb hafızalı telefonlar 4-4.5 gb ını kullanıcıya bırakır.
  • quote:

Kamera bilgisini unutmusum.
    Ben begendim.
    Ön kamera türevlerinden de 200 tl pahalı rakiplerinden de iyi.
    arka kamera fotografını altta paylastım.
     ★★ Victor P1 Ana Konu ★★

Resim Sony Xperia Sp'deki 8MP ile çekilenlerden daha iyi duruyor. Kamerasını beğendim. Gereksiz gürültü yok.

• N11 den telefonu aldim gayet şık bi tasarımı var. Kameraları renk katan uygulamalarla iş görür hale geliyor. Isınma gibi bi sorun görmedim. Hız olarakoyun oynayan birisi degilim ama ek launcherler vs kullaniyorum ve en ufak takilma yapmiyor. Universitede oldugum icin detayli bi anlatim yapamiyorum. Ama sorularinizi cevaplamaya calisirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iDetS -- 17 Eylül 2014; 1:19:46 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • http://hizliresim.com/Nb5415

Mesaji duzenleyemedim bu da eskisehirden gece cekimi
  • iDetS İ kullanıcısına yanıt
    Goruntulu arama var mi? (3g ile)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3G si var ama tek hatta. Guzel bir bicimde gorusebiliyorum goruntulu olarak. Wifisi iphone 5 kadar olmasada gayet uzaklardaki baglanti noktalarini goruyor.

Gps ile isim olmadigi icin onada bakmadim bayrama eve gidicem o zamantest edeederim her seyini

• Slm.

Satın aldığım Victor P1 kutudan arızalı çıkınca iade ettim ve Motorola Moto G aldım.

Konuyu devam ettirmek isteyen olursa konuyu devredebilirim.

Kimse istemezse konu böylede devam edebilir.
  • Telefonu kullanmadan ana konu açarsan olacagi bu, arizali urunu verip yenisini almama nedeninide merak ettim ayrica
  • quote:

Orijinalden alıntı: brhtn

Telefonu kullanmadan ana konu açarsan olacagi bu, arizali urunu verip yenisini almama nedeninide merak ettim ayrica
    quote:

Orijinalden alynty: brhtn

Telefonu kullanmadan ana konu açarsan olacagi bu, arizali urunu verip yenisini almama nedeninide merak ettim ayrica

1 sayfalyk konuyu okumadan son mesaja cevap vereyim dersen boyle olur i?te

Yenisini almama sebebim: bir üründe bastan ?anssyzlyk yasarsam o ürünü tekrar almiyorum. Zenfone 6'da da boyle oldu. FP ürünü olmasyna ra?men almadim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi isoomail -- 18 Eylül 2014; 16:19:34 >

• quote:

Orijinalden alıntı: isoomail

quote:

Orijinalden alynty: brhtn

1 sayfalyk konuyu okumadan son mesaja cevap vereyim dersen boyle olur i?te

Yenisini almama sebebim: bir üründe bastan ?anssyzlyk yasarsam o ürünü tekrar almiyorum. Zenfone 6'da da boyle oldu. FP ürünü olmasyna ra?men almadim.

neyse geçmiş olsun bakalım, en azından telefon neye benziyor onu anlamış olduk koyduğun video sayesinde

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.