Şimdi Ara

★★ Victor P1 Ana Konu ★★ (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
147
Cevap
2
Favori
9.571
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • antutu testlerinin görselini ve video incelemesini paylaşacak olursa çok makbule geçer .
  • quote:

Orijinalden alıntı: HünkarBeğendi

https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=96471610

victor u2 konusunda arkadaş sağolsun çok faydalı bilgiler var. aynen uyguladım hepsini, örneğin telefonun sesini de yükselttim. engineer mod ilk mesajda en aşağılarda anlatılmış.

not: bu telefonu alacak arkadaşlar için son mesajı editliyorum. belki fikir verir diye...

telefonu aldım iki hafta kadar kullanıp dün hb ye kargoyla iade ettim. inşallah bi sorun çıkmaz ve iadeyi kabul ederler. tek birşey söyleyeceğim, parasına göre mükemmel özelliklere sahip bir telefonu dokunmatiğiyle batırmışlar. telefonun işlem gücü, ekranı, iki kamerası, stabilitesi vs. bence diğer herşeyi fiyatına göre çok çok iyi. ancak bilhassa klavyede yazarken, nette linkten linke atlarken hızınızı ve sinirinizi çok bozuyor. ben başta moto g almayı düşünüyordum ancak merakımı gidermek için aldım victor u ve bu fiyata bu özelliklerin (dokunmatik hariç) sunulabileceğini görmek bile benim için yeterli.

Telefonda bildirim işini var mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: kemal199832

quote:

Orijinalden alıntı: HünkarBeğendi

https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=96471610

victor u2 konusunda arkadaş sağolsun çok faydalı bilgiler var. aynen uyguladım hepsini, örneğin telefonun sesini de yükselttim. engineer mod ilk mesajda en aşağılarda anlatılmış.

not: bu telefonu alacak arkadaşlar için son mesajı editliyorum. belki fikir verir diye...

telefonu aldım iki hafta kadar kullanıp dün hb ye kargoyla iade ettim. inşallah bi sorun çıkmaz ve iadeyi kabul ederler. tek birşey söyleyeceğim, parasına göre mükemmel özelliklere sahip bir telefonu dokunmatiğiyle batırmışlar. telefonun işlem gücü, ekranı, iki kamerası, stabilitesi vs. bence diğer herşeyi fiyatına göre çok çok iyi. ancak bilhassa klavyede yazarken, nette linkten linke atlarken hızınızı ve sinirinizi çok bozuyor. ben başta moto g almayı düşünüyordum ancak merakımı gidermek için aldım victor u ve bu fiyata bu özelliklerin (dokunmatik hariç) sunulabileceğini görmek bile benim için yeterli.

Telefonda bildirim işini var mi

yok

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Arka kapak biraz daha sade olabilirdi fakat yinede f/p ürünü olarak iyi bir telefon
  • TheDivision kullanıcısına yanıt
    telefonun internetsiz direk hattan görüntülü konuşma özellği varmı ? teşkler
  • ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mersin böcek ilaçlama -- 20 Ocak 2015; 23:31:51 >
  • ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mersin böcek ilaçlama -- 11 Kasım 2015; 8:25:39 >
  • Victor P1 fiyatı 399 TL düştü, telefon hakkında gerçekten bilgi sahibi yokmu, şöyle herşeğiyle açıklama yapacak, hiç mi alan olmadı bu telefonu, kullananların yazmasını bekliyorum.
  • Victor P1 fiyatı 399 TL düştü, telefon hakkında gerçekten bilgi sahibi yokmu, şöyle herşeğiyle açıklama yapacak, hiç mi alan olmadı bu telefonu, kullananların yazmasını bekliyorum..
  • Victor P1 fiyatı 399 TL düştü, telefon hakkında gerçekten bilgi sahibi yokmu, şöyle herşeğiyle açıklama yapacak, hiç mi alan olmadı bu telefonu, kullananların yazmasını bekliyorum....
  • ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mersin böcek ilaçlama -- 11 Kasım 2015; 8:26:34 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: lalezarorkun

telefonun hoparlörü kötü,kamerasında beyazlarda pembeleşme var,dokunmatik hassasiyeti zayıf,gps uydularını geç buluyor,güncelleme yok,aldım doğru düzgün kullanamadan 2 kere aynı arızayı verdi firma tamir edip gönderdi.

İş görmez mi diyosun yani, 399 za alınmaz mı, kötünün iyisi mantığıyla, yada 629 TL ver Asus Zenfone alınır? herkes şu sıra feci şekilde bu telefonu alıyor.
  • ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mersin böcek ilaçlama -- 11 Kasım 2015; 8:27:19 >
  • Victor P1 "BEYAZ rengimi SİYAH rengimi sizce daha hoş durur? Hangi renk alınır sizce?
  • Victor P1 hakkında bilgi sahibi olan ve yorum yapmak isteyen kişileri bekliyoruz. Bilgilendirin bizleri.
  • almayin dokunmatigi berbat kullanamazsiniz zehir olur size telefon uzak durun...ben hepsiburada dan alip kosulsuz iade etmistim ilik bi kac gun iyiydi ozellikleri kamerasi falan fiyatina gore on numaraydi ama 3. gunden sonra kullabim iskenceye dondu ozellikle ekranin alt tarafi neredeyse 1cm farkli uzakligi algiliyo adami deli ediyo resmen klavyede yazmak oyun oynamak menude gezinmek bile iskenceye donusuyo son defa soylyorum bence uzak durun. yakin fiyatlara orta segmentte lg nin lumia nin hatta samsungun bile guzel telefonlari cikti bunlara yonelin bence. illa bu tip bi telefon alacaksaniz da hakkinda uzun uzun tartisilmis cogu limsenin begendigi telefonlara yonelin benim gibi maceraya girip sinir ve zamandan olmayin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: supermanbd

Kamera bilgisini unutmusum.
    Ben begendim.
    Ön kamera türevlerinden de 200 tl pahalı rakiplerinden de iyi.
    arka kamera fotografını altta paylastım.
     ★★ Victor P1 Ana Konu ★★

Gayet iyi

• SAYIN VİCTOR çalışanları Victor p1 e dokunmatik kalibrasyon için yama - güncelleme birşeyler bekliyoruz.lütfen müşterilerinizle ilgilenin.
  • ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mersin böcek ilaçlama -- 11 Kasım 2015; 8:28:25 >
  • VİCTOR U2 YE KILIF GETİRDİNİZ.YAZILIM GÜNCELLEMESİ DE GELDİ.VİCTOR P1 E KILIF + YAZILIM GÜNCELLEMESİ RİCA EDİYORUZ.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.