İki sitenin de bariz benzerlikleri var. Tabi bu sitelerin tasarımlarına bakılınca görünen. Bilen varmı OriginPC ve Victor birbiriyle ilişkisi olan markalar mı? yoksa sadece bi tasarımsal özentilik mi söz konusu?
ImMaster
kullanıcısına yanıt
Toplama notebook kasaları üreten bir kaç firma var benzemesi normal ama ben linkleri incelediğimde origin le victor kasası arasında bi benzerlik göremedim Alienware ile origin benziyor desen anlarımda zaten originle victoru kıyaslaman bile hata origin kasalarını kendisi üretiyor bile olabilir
Tiegro
kullanıcısına yanıt
Hayır benim demek istediğim siteleri birebir benziyor birbirlerine Victor acaba Originin Türkiye operasyonu felan mı acaba öyle bişeymi var ki diye sordum bunu sitelerinin benzemesini örnek göstererek
ImMaster
kullanıcısına yanıt
Yok konsept aynı ama bağlantısı yok diye biliyorum PRO2000 nin oluşumu victor
Birinin en ucuz bilgisayarı 3.000 TL civarında diğerinin 1472 TL sence temsilcisi olabilir mi :D
İki sitenin de bariz benzerlikleri var. Tabi bu sitelerin tasarımlarına bakılınca görünen. Bilen varmı OriginPC ve Victor birbiriyle ilişkisi olan markalar mı? yoksa sadece bi tasarımsal özentilik mi söz konusu?
Hazır ve başarılı bir tasarım varken, yeni tasarım ile uğraşmadan hedef kitleye en iyi şekilde ulaşmaya çalışmış Victor. Bana göre yanlış, ne kadar özgün olurlarsa kendilerini o kadar iyi ifade edebilirler. İnternette sunum çok önemli fakat Victor'un sattığını ürünlere ait detaylı, doğru ve tutarlı bilgi ek olarak her ürüne ait inceleme koyması şart, çünkü alıcı kitlesi detaycı insanlar.
O değil de şu origin pc biraz tuzlu olsa da beni çok cezbetti buradan alamıyor muyuz?
Bu arada tasarım ya kopya, ya da victor bu firmanın türkiye şartları için biraz daha ekonomik çözüm sunmaya çalışan bir alt firması.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme