Şimdi Ara

Victoria II (2010) [ANA KONU] (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
576
Cevap
7
Favori
76.402
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: w_wallace

quote:

Orijinalden alıntı: Kyrafionn

quote:

Orijinalden alıntı: DMUKKS

quote:

quote:

1.2 yaması gelicek ama tarihi belli değil

http://forum.paradoxplaza.com/forum/showthread.php?t=493296

- YZ'nin isyancıları kontrolü geliştirilecek.
    - Diplomatik YZ tamamen elden geçirilecek. YZ artık savaşlara müdahil olmaya daha yatkın olacak. Diğer Great Power'lar ile ittifak kuracak.
    - Oyunun orta ve son kısmındaki ekonomi düzeltilecek. Kapitalistler artık hangi yatırımın daha karlı olduğunu anlayacaklar.

bunlar sadece ilk belirlenen konular. Yamanın içinde daha bir çok yenilik olacak.

Bu çok iyi bir haber. Oyunda bütün Great Power'lar kendi çapında takılıyordu, düzeltilecek olması iyi olmuş.

Klasik paradoxplaza tutut mu şikayet ettiğimden değil ama şu oyunu doğru çıkarsalar olmuyor mu ? Bütün serilerde böyle hoi olsun eu olsun hep oyunu çıkarıyorlar ondan sonra 1 ay içinde yama Neyse en azından yanlışları düzeltiyorlar

Yani onu yapmayanlar da var.

Şu EU3'ü Victoria 2'ye çeviren converter çıksın, EU3'te bir 100 yıl kadar oynayıp geçmeyi planlıyorum Victoria 2'ye.Hem şu sorunlar düzeltilir, insanı gerçekten sinir ediyor.

Onun dışında multi atacak varsa bekleriz.

Multi atarız burdan 8 kişi falanda,oyun bence hazır değil,ben yama gelince tekrar başlıcağım

ekleme:Aslında ilk oyunu deneyebiliriz 8 kişi falan

Ben paradox interactive'i biraz geç keşfettim, o oyunun grafikler kötü olduğu için oynayasım gelmiyor.

• Yama gelsin oyuna biraz daha alışalım atarız multi
  • Imperial Party akar. Vergileri dayadım sona kimsenin sesi çıkmıyor.(Sosyalistler çoğaldı yalnız.)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vasto Lorde

Imperial Party akar. Vergileri dayadım sona kimsenin sesi çıkmıyor.(Sosyalistler çoğaldı yalnız.)

Bende de fakirlerin vergilerini yükseltip iş saatlarini arttırınca nüfusta 2 milyon komünist militan olmuştu
  • Yalnız fark ettiyseniz isyanlar güzel olmuş eskisi gibi değil,herifler gruplaşıyor üye topluyor sonra 4 bi yanda isyan çıkrıyorlar

Ekleme:Evet isyanlarda sorun var,koskaca avusturyayı isyancılar ele geçirmişti bende de

(ben güzel derken,gelişmiş baya amaçları falanda belli,çete gibiler ondan dedim,ama hatalı şuan;)

Ekleme:3 kez oynu denedim,her denediğimde avusturya,prusyayı geçti yendi falan,burdada sanırım ayar lazım;) Sizdede böyle olmuştur genelde sanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi w_wallace -- 18 Ağustos 2010; 14:28:06 >
  • quote:

Yalnız fark ettiyseniz isyanlar güzel olmuş eskisi gibi değil,herifler gruplaşıyor üye topluyor sonra 4 bi yanda isyan çıkrıyorlar

İsyanlarda sorun var ama.İsyan şansı 0.0 bile olsa isyan ediyorlar.Yeni patchle düzeltilecekmiş.
  • Benim gibi birçok kişi yeni patch bekliyor, zaten Paradox'ta kendi sitesinde gerekli açıklamayı yaptı çıkış tarihi hakkında kesin birşey söylemeseler de birçok hatayı düzeltecekleri kesin. Bazı mantıksız isyanlar yüzünden uzun soluklu oyun oynayamıyorum bu yüzden patch şart...
  • Ben hiçbir şey anlamadım bu oyundan, çok karışık geldi. tutorial de maşşallah kitap gibi, sıktı. Püf noktası nerede bu oyunun arkadaşlar? Bir trade, bir population sekmesini açıyorum her yer rakam yazı bi de küsürlü virgüllü falan başım dönüyo vallaha
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Tambourine Man

Ben hiçbir şey anlamadım bu oyundan, çok karışık geldi. tutorial de maşşallah kitap gibi, sıktı. Püf noktası nerede bu oyunun arkadaşlar? Bir trade, bir population sekmesini açıyorum her yer rakam yazı bi de küsürlü virgüllü falan başım dönüyo vallaha

Haklısın hocam,ilk oyuna tamamen hakim olmama rağmen,yenisinde oldukça zorlandım arayüz garip,oyun akışı değişik,ama oyun çok detaylanmış o yönden iyi,fakat ben diyim çoğu kişi bu oynu beceremez(ilk oyun kadar)

• Bu oyun EU3'e çok benziyor.EU3'ü çok oynayanlar bunda hiç zorlanmaz.
  • quote:

Bu oyun EU3'e çok benziyor.EU3'ü çok oynayanlar bunda hiç zorlanmaz.

Bence hoi3 oynayanlar bunda zorlanmaz.Eu3 e pek benzemiyor bence çünkü Eu3 te teknoloji araştırmaları falan yok sadece idealar var.
  • quote:

quote:

Bu oyun EU3'e çok benziyor.EU3'ü çok oynayanlar bunda hiç zorlanmaz.

Bence hoi3 oynayanlar bunda zorlanmaz.Eu3 e pek benzemiyor bence çünkü Eu3 te teknoloji araştırmaları falan yok sadece idealar var.

Casus Belli sistemi ve harita EU3'ten.Arayüz de epey benziyor
  • Casus belli sistemi EU3'ün Httt ek paketi ile ortaya çıktı ve çok beğenildi. Bu oyuna eklemeleri de güzel birşey tabiki ama aynı casus belli sistemi yok biraz farklı. Onun dışında harita motoru aynı ama aralarında büyük farklar var. Arayüzü pek benzetemedim ben ama neyse.
  • Açıkçası HoI 3'ü hiç oynamamış, ama EU3'e aylarımı yedirmiş biri olarak bu oyunu çözmem 2 saatimi aldı.
  • quote:

Açıkçası HoI 3'ü hiç oynamamış, ama EU3'e aylarımı yedirmiş biri olarak bu oyunu çözmem 2 saatimi aldı.

Fazla iddaalısın hemen geldimPeki madem oynu çözdün (%100dememişsin ama diyorsun belki),peki benim yukardaki sorumun cevabını çözebildin mi?

Alıntı:

""Ekleme: Japonyayı seçtim sosyalist parti aktif oldu ama seçemiyorum onu,ülkemi hazır değil?veya yeterince isteyen kitlemi yok? yazmıyor orda da:s "Seçemessiniz çünkü" diyor devamı yazmıyor,burda da eksiklik var oyunda,olmuyorsa nedenini yazsın.""

Ekleme:Gerçi yukarda demişsin bende çözemedim(o senmişsin),neyse çözersen yaz buraya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi w_wallace -- 19 Ağustos 2010; 15:44:29 >

• quote:

quote:

Açıkçası HoI 3'ü hiç oynamamış, ama EU3'e aylarımı yedirmiş biri olarak bu oyunu çözmem 2 saatimi aldı.

Fazla iddaalısın hemen geldimPeki madem oynu çözdün (%100dememişsin ama diyorsun belki),peki benim yukardaki sorumun cevabını çözebildin mi?

Alıntı:

""Ekleme: Japonyayı seçtim sosyalist parti aktif oldu ama seçemiyorum onu,ülkemi hazır değil?veya yeterince isteyen kitlemi yok? yazmıyor orda da:s "Seçemessiniz çünkü" diyor devamı yazmıyor,burda da eksiklik var oyunda,olmuyorsa nedenini yazsın.""

Ekleme:Gerçi yukarda demişsin bende çözemedim(o senmişsin),neyse çözersen yaz buraya

Bu soruyu sorman üzerine tekrar araştırdım.O bir kod hatasıymış.Böyle şeyler oluyormuş sıksık.Ben de komünist partiyi seçemiyordum Almanya oyunumda.

Yani en iyisi 1.2 patchine kadar bekleyelim.Sonra hepsi daha güzel olacak.

• güzel bi oyuna benziyo bende indireyim diyorum ama strateji oyunlarını pek sevmiyorum açıkcası çok nadir strateji oyunu oynarım yani oyun karışık mı yoksa rahat strateji oynamayan birinin oynayabileceiği türden mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: joker00

güzel bi oyuna benziyo bende indireyim diyorum ama strateji oyunlarını pek sevmiyorum açıkcası çok nadir strateji oyunu oynarım yani oyun karışık mı yoksa rahat strateji oynamayan birinin oynayabileceiği türden mi?

vallahi dostum bu oyun ne age of'a benzer ne başka stratejilere eğer paradoxplaza oyunlarına aşina isen kavrarsın mantığını ama aşina değilsen ilk başta bayağı sıkıcı gelebilir sonra alışırsın.
  • hımm teşekkür ederim yükleyim o zman 800 mb zaten bi denerim olursa oynarım olmazsada silerim
  • Osmanlı ile oynuyorum şuan yıl 1875 falan isyanlar acayip artmaya başladı her seçim sonrası büyük bir isyan çıkıyor 2 saat isyan bastırmakla uğraşıyorum artık sıkmaya başladı.500k üyesi olan anarcho liberaller 2-3 senede bir tüm ülke genelinde isyan ediyorlar bu konuda oyun saçmalamış oynanmıyor belli bir süre sonra.Galiba isyanların azalması için reform falan yapmam lazım ama tek yapabildiğim reform seçimleri aktif etmek oldu başka reform yapamıyorum.Nasıl reform yapabilirim?
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.