Şimdi Ara

Vidaların Radyatöre Değmesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
376
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Corsair H100x aldım. Montajını yaptım fakat dikkatli bakınca uzun vidaların radyatöre değip hafif eğdiğini gördüm.
    şu konudaki gibi:
    https://forum.donanimhaber.com/kapali-su-sogutma-sistemindeki-radyatorun-petegi-yamuldu-yardim--94893315

fakat normal bi şekilde motaj yaptım herhangi bi sorun yok sıcaklık değerleri testlerde gayet iyi 4.5 oc ile (4690k) prime da max 70, aida64 de 65 derece.
    Oyunlarda da 60 ı geçmiyor. Acaba bu vidalar hepsinde böyle değiyor mu? Belki çoğu kişi fark etmiyodur bile. Radyatörde sıvı geçen yer değil sanırım orası o yüzden sorun yok
    fakat birazda aklımı kurcalıyor. Su nerelerden geçiyor bilen var mı ?

• Su, mavi işaretlenmiş yerlerden geçiyor. diğerleri yaprak. fan yaprakları sogutuyor. yapraklar kanalları. kanallarda suyu. pompa da devirdaim yapıyor. o vidaların değmesi önemli değil yaprakları yamultmasın yeter. vidalar, sıkarken fazla sıkılmış yada fan esnemiş olabilir. aradaki boşluk çok az zaten 2 tur fazla dönse o yapraklara değer. değmemesi yada baskı yapmaması tercih edilir.
  • CRhackSH kullanıcısına yanıt
    Yanıtınız için teşekkürler kurulumunda nasılsa öyle kurdum hiç fazla sıkmadım bile ama vidalar uzun maalesef bende arasına somun koydum şuan değmiyor fakat 0.2 mm yamuldu.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bujinin ucu kırıldı
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.