Şimdi Ara

Vidalı Plaka Muayeneden Geçme (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
72
Cevap
1
Favori
44.478
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben vidali şekilde muayeneye soktum geçti. Sağ ve sol tarafındaydı vidalar. Harf ve yazının ortasına atarsan geçmez.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben şu silikonlu çift taraflı bantlardan aldım ve öyle yapıştırdım. Önce 4 köşeye sonra iç kısımlara da bant çektim ve yapıştırdım araca. Yazın sıcak altında da kaldı basınçlı suyla da yıkadım problem yok hala. 7 ay oldu yapalı. Tavsiye ederim bu yöntemi vidalamak yerine. Tabi önce plakanın arkasını, kaportayı yapışacak yüzeyleri iyice temizlemek lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yazılımcı Online -- 16 Aralık 2017; 0:56:31 >
  • Konu hort

Ist haracci vida deliklerini kapatmama ragmen gecirmediler bilginize

• quote:

Orijinalden alıntı: unicornn

Konu hort

Ist haracci vida deliklerini kapatmama ragmen gecirmediler bilginize
    kapatma işlemini nasıl yapmıstınız hocam.bir de ön plaka ile arka plakayı birbiriyle değiştirmek istiyorum bunu yaparsam sıkıntı olur mu muayene de ?
  • Gidin plakayı değiştirin, en temizi...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • hayaletmavisi kullanıcısına yanıt
    Cekomastik cekmisdim görevli çok güzel olmus ama artik kapatmayida kabul etmiyoruz bir haftatir dedi bizi yedi yani anliyacaginiz 😏

• Plakaların köşesinde vida varsa zaten sorun olmuyor, sorun ortalarda harf yada rakam gruplarının ortasında yanında üstünde olursa sıkıntı oluyor, mantık olarak harf ve rakam grubunun okunmasına engel durum olmayacak.
  • Bugün benim aracın plakada vida olduğu için muayeneden kaldı. Şöförler Odası'na plakalarla gidip ücret karşılığı yeni plaka alınıyormuş.
    Vida varsa işi şansa bırakmayın. Çünkü ikinci kontrolden de aynı sorunla kalırsa tekrar muayene ücreti ödemek zorunda kalırsınız.

Ekleme: 32 TL gibi bir ücreti var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maverick80 -- 22 Mayıs 2018; 16:17:32 >
  • Normalde 0'ın üzerindeki vida ile 8 gibi görünmesini falan engellemek için bu vida muhabbeti.

Ama birkaç ay önce muayeneye giden arkadaşım plakanın kenarında bulunan vidalarla kalmış.

Elemanla kavga edeceklermiş neredeyse, anlatamamış bi türlü durumun uygulamanın böyle olmaması gerektiğini.

Gereksiz işgüzarlık yapıyorlar. Kenarda vida olsa ne olur olmasa ne olur. İşin gerekçesi zaten EDS vs. aletlerin düzgün okumasını sağlamak.

Mallıkta sınır tanımıyorlar.
  • Ormanci kullanıcısına yanıt
    Benim her iki plakada da vida yanlarda. Buna rağmen artık kabul edilmiyor dedi. Artık tamir edilenlerde geri çevrilecekmiş.
  • Maverick80 M kullanıcısına yanıt
    Evet öyleymiş, ben de 50 kere gidip gelmemek için plaka istedim yeni, yarın takıp muayeneye öyle gideceğim. İşin komiği C.tesi randevu, bu konuyu görünce dank etti mevzu. İyi ki görmüşüm
  • En son 3 Mayıs’ta karşı komşumun aracını götürdüğümde birini vidalı plakadan bırakmışlardı. Adam yazıların harflerin okunmasına engel olmadığını söylese de iş işten geçmişti

• gitmeden değiştirmek lazım o zaman...
  • tüv türkü aradım sordum. Ben:B , Yetkiki:Y

Tüv Türk Numarası : 0850 222 88 88
    Müşteri temsilcisine bağlandım. Sanırım 9 tuşuna basmak gerekiyor.
    Siz de arayıp teyit eder misiniz?
    -------

B: muayeneye girmeden plaka basımı için kusurlu kağıdı veriyor musunuz?
    Y: hayır. muayeneye girmesi lazım.

B: peki vidalar okumaya engel değilse yine de kalıyor mu?
    Y: vidalar, plakanın iki ucundaysa ve sabitleme amaçlıysa, iki harfin iki rakamın arasıydaysa sorun olmuyor, bir harfin bir rakamın içinde, üzerinde ya da ortasında olursa ve uzaktan bakıldığında okunmasını ve niteliğini değiştirecek şekildeyse o zaman değişmesi gerekiyor.

.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BennyGood -- 6 Haziran 2018; 14:0:38 >
  • açıkçası ben hiç uğraşmadım ve periyodik bakım için götürdüğüm oto serviste plakalık taktırdım kafam rahat pilakalık ve pilakayı da silikonladım görüntüsü eskisinden iyi oldu
  • bende de plakalık var ama ayrıca plakayı da delmişler..
  • Plaka vida ile delinebilir fakat delinen yerler rakamlar veya harfler arasında olmamalıdır.
  • Tüvtürk'ün de şikayet edilecek bir yeri olması lazım.
    En azından fotoğraf ile BİMER'e şikayet edin. Şikayetler çoğalınca hizaya getirilirler.
  • Vidalar kenarda muayeneden geçti 22 Mayıs
  • güzel.

hangi tüvtürk? deliklerin fotoğrafını gönderebilir misiniz?
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.