Şimdi Ara

Vidalı Plaka Muayeneden Geçme (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
72
Cevap
1
Favori
44.478
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 2 ay önce muayeneden geçtim, en ve arka 4 köşesinden vidalıydı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: samet3534

2019 da bu işlem noterlere geçmiş önceden emniyetteymiş. Ben önce emniyete gittim, artık noterlere devredildiğini söylediler yardımcı olmadılar oradan notere gittim. Noter plakaları alıyor 22 lira ücret alarak plaka basım belgesini veriyor. O belge ile şöförler odasında plaka basılabiliyor. Beylikdüzünde bu işlemleri 1 saatte hallettim
    Hocam işlemler iki plaka için mi? Ruhsat ve kimlik fotokopisi gerekiyor mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • karaelmaslim K kullanıcısına yanıt
    Evet iki plaka için. Ruhsat ve kimlik gerekiyor fotokopiyi noterde kendileri çekiyorlar

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • samet3534 S kullanıcısına yanıt
    Tek plaka için de ücret aynı mı? Bir de plakalık zorunlu mu hocam muayene için?

• karaelmaslim K kullanıcısına yanıt
    Tek plaka için basım ücreti 21 lira. Ama noter muhtemelen yine 22 lirayı alacaktır. Muayenede plakalık zorunluluğu yok bildiğim kadarıyla plakada işlem olmaması yeterli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi samet3534 -- 6 Şubat 2019; 17:15:8 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: samet3534

Tek plaka için basım ücreti 21 lira. Ama noter muhtemelen yine 22 lirayı alacaktır. Muayenede plakalık zorunluluğu yok bildiğim kadarıyla plakada işlem olmaması yeterli
    Teşekkürler hocam :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende muayeneye gidicem, beyaz yerlere gelen 2 vida var silikonla kapatsam geçermi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • App plakayla geçen var mıdır son zamanlarda?
  • Vida ile girdim geçti sonra adama sordum, eğer vida okunuşu degistiriyorsa geçmez dedi.

• bende vida attım köşeye bakalım 21 haziranda muayene var geçebilecek miyim. şuradan okuduğuma göre kusursuz yazıyor köşe vidaları:

https://www.ehliyetsinavsorulari.org/vidali-plaka-muayeneden-gecer-mi/

• HoLiqaN H kullanıcısına yanıt

Tüvtürk'ün kendi sitesinde bile vidaların yerleştirildiği alana göre nasıl değerlendirileceği belirtilmiş vaziyette.

www.tuvturk.com.tr
    Plaka Yönetmeliği Hakkında
    https://www.tuvturk.com.tr/plaka-yonetmeligi-hakkinda.aspx
  • Harflerin ve rakamların üstüne ve sağına soluna geliyorsa geçmiyor. Mesela 3 ü 8 gibi yapıyorsa, falan.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.