Şimdi Ara

Video atamıyorum!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
511
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar lütfen yardım edin.1 adet 80 gb İpod'um var.Ancak video atamıyorum.İtunes da Movie senkronize et dediğimde müzikleri siliyor.Yardımlarınızı bekliyorum...

• video klibi öle hemen atma önce 3gp çevirme programları var önce onlardan indir daha sonra da çevirip ipoduna at yani 3gp'ye çevirmaden atma
  • Bende ipod video alıcam simdi 3gp diyince merak ettim ipodlar mp4 oynatmıyor mu ?
  • İpodun Desteklediği video kodlamaları: m4v, .mp4 ve .mov dosyası biçiminde, az karmaşık taban profilinde, 160-Kbps ve 48KHz’e kadar AAC-LC stereo ses ile birleşik, 1,5-Mbps H.264 ile kodlanmış, 640x480 çözünürlüklü, saniyede 30 kare video; m4v, .mp4 ve .mov dosyası biçiminde, seviye 1,3’e kadar basit taban profilinde, 160-Kbps ve 48KHz’e kadar AAC-LC stereo ses ile birleşik, 768-Kbps H.264 ile kodlanmış, 320x240 çözünürlüklü, saniyede 30 kare video; m4v, .mp4 ve .mov dosyası biçiminde, basit taban profilinde, 160-Kbps ve 48KHz’e kadar AAC-LC stereo ses ile birleşik, 2,5-Mbps MPEG-4 ile kodlanmış, 640x480 çözünürlüklü, saniyede 30 kare video

En güzeli internetten (hatta forumda da var) ücretsiz bir ipod video converter programı temin edip kullanmak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi In absentia -- 15 Mayıs 2007; 23:27:16 >
  • İpod converter kullandım ama aynı şeyi yaşadım.Hatta itunes dan çevirdim yinede ses gelmiyor,ama görüntü var.
  • Aşağıdaki forum sayfasındaki converteri deneyin birde. Buna rağmen olmassa ipodda bir sorun olabileceği akla geliyor.

http://forum.donanimhaber.com/m_14197456/tm.htm
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Twitter, video oynatma hatası
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.