Bildirim
Video Birleştirme Programı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Edius -
Eskiden ben movie maker da o tarz şeyler yapardım. Bilmem şimdi yine yapılabilir mi...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: İmportant
Edius
Edius çok profesyonel, bana nispeten daha basit bir program gerekli.
Movie Maker kullanacaktım yalnız Movie Maker videoların çözünürlüğünü ve kalitesini inanılmaz düşürüyor. -
Adobe Premiere tercih edilebilir. Biten işlemi kayıpsız olarak kaydedip handbrake yazılımı ile aşağıdaki ayarları kullanarak çok az kalite kaybı ile video boyutunu düşürebilirsiniz.
http://forum.donanimhaber.com/m_112655412/f_//tm.htm
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arranger. -- 18 Aralık 2015; 0:14:24 >
-
Format factory ve any video converter gayet basit programlar. Arkaya müzik ekleme özellikleri var mı bilmiyorum ama video birleştirme yapabiliyorlar.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Video to Video Convarter varken diğerleri ile kastırmayın PCyi. Hem Türkçe hemde "Direckt stream copy" özelliği ile videonun boyur ve bitrate sinden ödün vermez.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X