Şimdi Ara

Video Boyutunu Düşüren Program Arıyorum Acil Lazım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
754
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar yaa premierden bir video hazırladım daha 7 dk ve 1.3 GB uzunluğunda. yarına bir önizlemesini istiyo hoca naapacaımıda bilemiyorum. nolur bilen varsa yazsın bakın linkini verin demiyorum yazmanız yeter programın adını. lütfeeeeeennnn

bu arada orada yıldız var ya ben oraya b_a_k_ı_n yazdım bu kelimeye niye sansür koyuyoki...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cihat_55 -- 13 Şubat 2007; 22:23:44 >

• total video converter ile avi ye çevir oldukça düşer
  • teşekkür ederim. yalnız premier videoları avi formatında kaydediyor. yani zaten avi. ve 1.3 gb. ve sadece 7 dk yaa napacam yaaa
  • "virtualdub" diye bi program olacak onu dene.
    Yanlız çeşitli codeclere de ihtiyacın olacaktır.

www.divxplanet.com'da gerekli codecleri bulabilirsin.
    sanırım xvid ve k-lite codecleri işini görür.
  • tşkkr ederim deneyeceğim. allah razı olsun sizden
  • http://rapid*share.com/files/16335064/mpeg-encoder_full.zip.html
    arkadaşım buyur aradakı * işaretini kaldır
  • quote:

Orjinalden alıntı: cihat_55

teşekkür ederim. yalnız premier videoları avi formatında kaydediyor. yani zaten avi. ve 1.3 gb. ve sadece 7 dk yaa napacam yaaa

avilerde kendi aralarında bölümlere ayrılırlar
    sen dediğim programı al içinde 5 çeşit avi göreceksin mpeg avi ye çevir gitsin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Total Video Converter ve Xilisoft All Converter 3.1

İkisi de kaliteli. Boyutu kendiniz ayarlayabiliyorsanız ancak boyutunu küçülttüğünüz videolarda görüntüde kayıp olur.
  • teşekkürler DeSeNaTöR inş. verdiğin işime yarar. Szlerede çok teşekkür ederim arkadaşlar yardımarınız için. bu arada ben mi yapamadım bilmiyorum virtual dub ta farklı bi formatta kaydetim dedim 5 GB olmuş boyut nasıl kullanılacağını bilmiyorum
  • www.adobeegitim.com da araştırabilirsin.Ben anlasam yardımcı olurdum ama bu siteden premiere forumlarına bakarak çözebilirsin sanırım.
  • total video converter seriali için pm atın size verii
  • Adobe Premiere kullanıyorsan çözümü başka programlarda arama .Premiere'de her türlü şekilde boyutunu azaltabilirsin.mpeg,mpeg2,divx ,wmv,hertürlü formata değiştirebilirsin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.