Şimdi Ara

Video çekerken aynı anda yayına sunmak?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
2
Favori
1.145
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Keyifli ortamlar sevgili dh severler sizlerden bugn ilginç bir konu hakkında yardım isteyeceğim.
    Canlı bir anı internetten izletmenin yolları neler? Atıyorum işte okulda mezuniyet gecesi var, akrabalarınızdan birinin düğünü var veya arkadaşlarınızla birlikte halı saha maçı oynuyorsunuz elinizde de bir video kayıt cihazı var siz o anı canlı olarak internetten izlettirmek için ne yapabilirdiniz? Elinizdeki video kayıt cihazıyla (büyük ihtimalde ev tipi kamerayla) hem görüntüyü çekip hemde internetten yayın yapmanın yolu nedir? Dolaylı yolla da olsa donanım içerdiği için size sormayı uygun buldum yardımlarınızı bekliyorum...

• http://www.mips.tv/index.php
    quote:

Mips.tv nedir?
    Mips.tv size ve tüm bu önemli anları yayın da aileniz, arkadaşlarınız ile Canlı yayın pay almak için olsun bir yer ve diğer tüm sevdiklerinize olduğunu.

Mips.tv ücretsiz mi?
    Evet - Yayın Mips.tv videoları tamamen ücretsiz yaşıyor.

Ne Mips.tv bir canlı video izlemek gerekiyor?
    Mips.tv kullanmak için bir PC'ye ihtiyacınız kadar yüklü Adobe Flash Player'ın son sürümü ve iyi bir internet bağlantısı ile Internet Explorer, Firefox veya Safari gibi güncel tarayıcı.

Ne yayını gerekiyor?
    Eğer Mips yayınlanan gereken bir kamera ya da web kamerası internet bağlantılı bir bilgisayara bağladım.

Nasıl yayın başlar?
    Lütfen 'nasıl yayın' kılavuzuna başvurun.(SİTEDE MEVCUT)

çeviri google ile yapıldıgından cümleler biraz saçma gelebilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi murat_sönmez -- 24 Şubat 2011; 2:36:44 >

• qik diye google dan arat iphone android ve nokia tel lerde kulllanabilirsin bayağı güzel program...
  • böyle bişey banada lazım takipteyim
  • arkadaşlar sony kamerayı laptopa bağlayıp, laptopla internetten canlı yayın gibi birşey düşünüyorum. Kamerayı tripoda takıp aynı anda da laptopa en uygun girişle bağlamayı istiyorum (usb veya varsa daha iyi bağlantı seçeneği?) Bu konuda neler yapabiliriz?
  • Dediğin olay Broadcast dır. adı böyle geçer araştır bulursun
  • Bu işle uğraşan birisi olarak anlatayım..

Kameranı Capture Card ile bilgisayarın usb portuna bağla.
    Ücretsiz servis sunanlardan birisi olanwww.livestream.com'dan kendine hesap aç ve podcaster programını indir. Gerekli ayarları yaptıktan sonra Go Live tuşuna bas ve canlı yayındasın. Livestreamdeki sayfanda bulunan oynatıcıyı da siten varsa oraya gömebilirsin.

Video çekerken aynı anda yayına sunmak?

Veya Flash Media Encoder kullanarak rtmp:\\ linklerini kullanarak yayın yapabilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi budden -- 24 Şubat 2011; 13:31:37 >

• eyv. gelen cevaplar doğrultusunda yakında çalışmalara başlarım teşekkürler sizleri seviyorum dh severler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.