Şimdi Ara

*Video Çekimi İçin* Araç İçi Tutucu vb ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.073
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamlar, aracımda telefonumla video kaydı yapabilmek için bir sabitleyiciye ihtiyacım var.

Hali hazırda orijinal ExoMount'um var ancak o tutucu bu amaçla yapılmadığı için çok sarsılıyor ve işimi görmüyor. İhtiyacım olan, cama vantuzla yapışacak ve hiç esnemeyecek bir tutucu. Tercihen uygun yollu nasıl çözebiliriz?

• Up mı desem güncel mi desem, yok mu fikri gelen?
  • Bu işin babası: Steadicam. iPhone versiyonu: Smoothee. Resmi:

*Video Çekimi İçin* Araç İçi Tutucu vb ?

Sarsılmayan değil, tersine salınım yaparak hareket eden kullanıcının sarsıntısını dengeliyor. Araca takmak için de bir yol bulunur elbet.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turuncum -- 10 Ağustos 2012; 23:11:32 >
  • teşekkür ederim hocam, benim ihtiyacım daha basit birşey, bu çok pro olmuş, fiyatı da öyle
  • Ben arada normal araç tutucusuyla çekim yapıyorum. Vantuzdan sonra tamamen sert plastik olduğu için esneme olmuyor. Şehir içinde çok fazla çukur olduğu için salınım yapmasa bile sarsıntıdan dolayı mutlaka görüntü de sarsılıyor. 4S'te sarsıntıları gideren teknoloji olması biraz daha kurtarıyor durumu. Şunu da söylemeliyim ki her çekimden sonra ya videoyu silmek ya da bilgisayara aktarmak zorunda kalacaksınız, özellikle cihaz 4-4S ise.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aracta çekim yapmanın amacı ne
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Maxy_

Ben arada normal araç tutucusuyla çekim yapıyorum. Vantuzdan sonra tamamen sert plastik olduğu için esneme olmuyor. Şehir içinde çok fazla çukur olduğu için salınım yapmasa bile sarsıntıdan dolayı mutlaka görüntü de sarsılıyor. 4S'te sarsıntıları gideren teknoloji olması biraz daha kurtarıyor durumu. Şunu da söylemeliyim ki her çekimden sonra ya videoyu silmek ya da bilgisayara aktarmak zorunda kalacaksınız, özellikle cihaz 4-4S ise.

Sürekli çekim yapmayacağım, o yüzden aktarma konusunda sıkıntım yok :) Ama siz denemişsiniz benim sert plastik ile esneme olmadan çekim fikrimi, yararı olmadı diyorsunuz.. O zaman alternatiflere yönelmek lazım, ki bu alternatiflerden belki de en iyisi turuncum'un da dediği gibi Smoothee. Bilemedim

Araçta çekim yapmamın amacı ise bölge sorumlusu olduğum otomobil kulübümüzün buluşmalarını kaydetmek

edit, cihaz 4S.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DraqoniquE -- 12 Ağustos 2012; 0:49:11 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Koios

aracta çekim yapmanın amacı ne

adam drift yapıyor belki hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: mydyga

quote:

Orijinalden alıntı: Koios

aracta çekim yapmanın amacı ne

adam drift yapıyor belki hocam

Bazı insanlar nedense 24 saat video kaydı alıyor nedendir anlamam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.