Şimdi Ara

video çekiminde n93i mi n95 mi? (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
87
Cevap
0
Favori
1.695
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • N95 in özelliklerinde 20x zum yazıyor.bu durumda N93i den üstün olmazmı arkadaşlar?
  • quote:

Orjinalden alıntı: ALPAY_ANK

N95 in özelliklerinde 20x zum yazıyor.bu durumda N93i den üstün olmazmı arkadaşlar?

o dijital zoom..N95'te sanırsam optic zoom yok ama mp4 video çekiyor (dvd kaitesine yakın) ama N93i'le kıyaslanamaz tabiiki...
  • quote:

Orjinalden alıntı: ALPAY_ANK

N95 in özelliklerinde 20x zum yazıyor.bu durumda N93i den üstün olmazmı arkadaşlar?

o 20x zoom dijital zoom, optical değil
    optical zoom ve dijital zoom arasında uçurum kadar kalite farkı vardır. optical de bozulma yok denecek kadar azdır ve farkedilmez, dijital ise tam tersi, kaliteyi bozarak yakınlaştırma yapar. yani uzun lafın kısası dijital zoom çok ama çok gereksiz ve işe yaramayan bir özelliktir

Not: yazmaktan bıktım artık, yine söylüyorum > piyasadaki en kaliteli video çekimini N93-N93i telefonları yapıyor. N95'e göre bir adım öndeler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ..:Leo:.. -- 6 Haziran 2007; 0:12:37 >
  • bence N93i daha iyi
  • n93 ün daha kaliteli görüntü vermesi zaten görünüsünden anlasiliyor fotograf makinesi gibi ib görünümü var en cok görüntü kalitesinemi önem vermisler acaba
  • quote:

Orjinalden alıntı: ibişko

n93 ün daha kaliteli görüntü vermesi zaten görünüsünden anlasiliyor fotograf makinesi gibi ib görünümü var en cok görüntü kalitesinemi önem vermisler acaba

tabi ki.. N93 ve N93i tamamen video kameraya adanmış modeller. gerek tasarımları ve gerekse rakipsiz olan görüntü kaliteleriyle bunu fazlasıyla kanıtlıyorlar zaten ancak şunu da belirtmeliyim ki, video kaydı ön planda olan cihazlar pek kaliteli fotoğraf çekemezler. fotoğraf ön planda olan cihazlarda pek kaliteli video çekemezler. bu durum N93-N93i video kameraları için de geçerli; video mükemmel ancak fotoğraf ehh işte..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ..:Leo:.. -- 6 Haziran 2007; 19:39:17 >

• N95 cikmamis olsaydi kesinlikle n93i alirdim ama ne yazikki fotograf veya videodan önce benim icin en önemlisi özellik ama videosuda cok önemli ASLINDA ARTIK NOKIA ALMICAKTIM COK SADE DIYE N95I GÖRÜNCE CAYDIM
  • quote:

N95 cikmamis olsaydi kesinlikle n93i alirdim ama ne yazikki fotograf veya videodan önce benim icin en önemlisi özellik ama videosuda cok önemli ASLINDA ARTIK NOKIA ALMICAKTIM COK SADE DIYE N95I GÖRÜNCE CAYDIM

söyle bakalım ibiş, ne tür özelliklere önem veriyorsun? N95'in neyi N93i'yi almayı caydırdı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: ..:Leo:..

quote:

N95 cikmamis olsaydi kesinlikle n93i alirdim ama ne yazikki fotograf veya videodan önce benim icin en önemlisi özellik ama videosuda cok önemli ASLINDA ARTIK NOKIA ALMICAKTIM COK SADE DIYE N95I GÖRÜNCE CAYDIM

söyle bakalım ibiş, ne tür özelliklere önem veriyorsun? N95'in neyi N93i'yi almayı caydırdı?

TABİKİ 5 MP KAMERASI
  • ibiş, 5mp'i ne yapacaksın sen, poster mi bastıracaksın, yoksa arkadaşlarına bu 5mp diye hava mı atacaksın? merak etme N93i modeli çok ünlü ve çok daha havalı bu kadar dil döktük artık ne alırsan al benden bu kadar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ..:Leo:.. -- 6 Haziran 2007; 23:31:14 >
  • İşte megapixel'de değil lenste ama bunu hala bilmeyenler var
  • mesela navigation gps 5mp olmasi 93ten daha yüksek sayi olmasi sonra daha güzel dis görünümü olmasi ve daha bir cok seyi varmis ve en önem veridigim ekraninin büyük olmasi
  • ibişko kusura bakma ama sen telefondan harbi hiç çakmıyorsun
  • quote:

Orjinalden alıntı: Turkish Samurai

ibişko kusura bakma ama sen telefondan harbi hiç çakmıyorsun

aynısını ben diyecektim ama ayıp olur diye demedim. teşekkürler

@ibiş, sana bir kaç soru;
    - mp ne demek?
    - mp'in fotoğraf kalitesindeki önemi ne kadar?
    - GPS ne işe yarar?
    - novigasyon ne işe yarar?

ben bunları bilmiyorum, beni aydınlatırsan sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ..:Leo:.. -- 6 Haziran 2007; 23:46:41 >

• ibiş ne cevap vercek acep
  • mesela navigation gps 5mp olmasi 93ten daha yüksek sayi olmasi sonra daha güzel dis görünümü olmasi ve daha bir cok seyi varmis ve en önem veridigim ekraninin büyük olmasi
  • quote:

mesela navigation gps 5mp olmasi 93ten daha yüksek sayi olmasi sonra daha güzel dis görünümü olmasi ve daha bir cok seyi varmis ve en önem veridigim ekraninin büyük olmasi

• quote:

Orjinalden alıntı: mujim_007

quote:

mesela navigation gps 5mp olmasi 93ten daha yüksek sayi olmasi sonra daha güzel dis görünümü olmasi ve daha bir cok seyi varmis ve en önem veridigim ekraninin büyük olmasi

• ibişcim, güzel insan, kardeşim... sorularıma hala cevap almış değilim. tekrar soruyorum bak;
    - mp ne demek?
    - mp'in fotoğraf kalitesindeki önemi ne kadar?
    - GPS ne işe yarar?
    - novigasyon ne işe yarar?

beni bu forumda sade ve sadece sen aydınlatabilirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ..:Leo:.. -- 6 Haziran 2007; 23:50:07 >
  • ibişko telefon ne biliyormusun sen
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.