Şimdi Ara

video çekiminde n93i mi n95 mi? (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
87
Cevap
0
Favori
1.696
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • tamam tamambu kadar geyik yeter ben konu dışına kaçıyorum herkese iyi mp ler
  • eywallah kardeş. ben de bi göz gezdireyim konudışına. mujim herhalde 7 mp buldu ve sattı yine bizi
  • ibişko artık telefon almaktan vaz geçmiştir
  • EVET HERKESE İYİ MP LER
  • size de iyi mpler
    ibiş eğer senin yüzünden banlanırsak gösteririm sana dünyanın kaç mp olduğuna
  • ya ben ne zaman mp dedim bukadar abarttiniz özellik dedim hadi iyi mpler
  • aha gelmiş ibişko naber mp li
  • benim bir yerde mpye cok önem veridigimin kanitini gösterin hadi
  • N93i nin n95 e artı olarak ortaya koyabileceğimiz bişeyi yok ancak n95 açısından olay böyle değil.Peki diyeceksin n95 neyiyle n93i den üstün?Bak mesela büyük ekran,daha geniş telefon hafızası,daha üstün işletim sistemi, 3.5 mm standart kulaklık jack çıkışı, 5 mp kamerası,daha gelişmiş müzik çalar sistemi,çift hoparlör çıkışı,gps gibi özellikleri n93i den üstün olan özellikleri, bunun yanında n93i de bulunup n95 de bulunmayan hiç bir özellik yok.(daha doğrusu ben bilmiyorum).İşte bu yüzden n95.
    crux2005 den alintidir
  • quote:

Orjinalden alıntı: ibişko

N93i nin n95 e artı olarak ortaya koyabileceğimiz bişeyi yok ancak n95 açısından olay böyle değil.Peki diyeceksin n95 neyiyle n93i den üstün?Bak mesela büyük ekran,daha geniş telefon hafızası,daha üstün işletim sistemi, 3.5 mm standart kulaklık jack çıkışı, 5 mp kamerası,daha gelişmiş müzik çalar sistemi,çift hoparlör çıkışı,gps gibi özellikleri n93i den üstün olan özellikleri, bunun yanında n93i de bulunup n95 de bulunmayan hiç bir özellik yok.(daha doğrusu ben bilmiyorum).İşte bu yüzden n95.
    crux2005 den alintidir

OLUM DE GET YAA..AL Bİ TANE BİZDE KURTULALIM,NOKİADA KURTULSUN,FORUMDA KURTULSUN (LEO'DA

• ulen ibiş sana doğru yolu gösterecem diye gazi geldim be al bi n95 hepimiz rahat edelim. hadi sana iyi mp ler
  • quote:

Orjinalden alıntı: ..:Leo:..

ulen ibiş sana doğru yolu gösterecem diye gazi geldim be al bi n95 hepimiz rahat edelim. hadi sana iyi mp ler

SENİ BENİ SAMURAİ Yİ SÜRÜNDÜRÜO BABA BU
  • samurai kaçtı baba neyse konu dışındayım ben
  • quote:

Orjinalden alıntı: Turkish Samurai

aha gelmiş ibişko naber mp li

naber 16 mılyonlu
  • quote:

Orjinalden alıntı: thompson

quote:

Orjinalden alıntı: Turkish Samurai

aha gelmiş ibişko naber mp li

naber 16 mılyonlu

naber 262 bin li
  • megapiksel önemliyse 5mp, lg leo verelim...

http://www.akakce.com/cep-telefonu/en-ucuz-lg-kg920-fiyati,6604.html
  • Arkadaşlar tabiki n93 ve n93i videoda daha iyi ha şimdi millet sorar nasıl 5mp miş bu n95 diye. Valla N95 fotoda 5mp galiba videoda 3.2 gibi hem n93 ler 640x480 pixsel 48000 stero ses kaydı yapıyor n95 ise 640x480 48000 mono ve biras n73 te olduğu gibi cızırtı var. Dogal olarak tabiki n93i daha iyidir. Yol haritasınıda geçin pek enterese etmez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SGH-66 -- 11 Haziran 2007; 10:01:09 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: SGH-66

Arkadaşlar tabiki n93 ve n93i videoda daha iyi ha şimdi millet sorar nasıl 5mp miş bu n95 diye. Valla N95 fotoda 5mp galiba videoda 3.2 gibi hem n93 ler 640x480 pixsel 48000 stero ses kaydı yapıyor n95 ise 640x480 48000 mono ve biras n73 te olduğu gibi cızırtı var. Dogal olarak tabiki n93i daha iyidir. Yol haritasınıda geçin pek enterese etmez.

katılıyorum.. biz bunu ibişko'ya defalarca dedik ama anlatamadık
  • Bu arada unutmadan da söyleyeyim N95 video için değil eylenceye yönelik bir teldir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: SGH-66

Bu arada unutmadan da söyleyeyim N95 video için değil eylenceye yönelik bir teldir.

neden? VGA video çekiyor+dijital zoom'da yapabiliyor
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.