Şimdi Ara

@@* VIDEO CONVERT, EDIT, PLAYER , CODEC... SON NOKTA *@@ (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
160
Cevap
0
Favori
28.726
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar ben birinci sayfadaki avs video converter 4,3 ful programını rapidden indirmeye çalışıyorum hata veriyor bu linki tekrar verebilirmisiniz yada serialini veya crack versenizde olur programın aslı bende var fakat tam sürüm yapamıyorum. şimdiden teşekkür ederim.
  • Selam arkadaşlar AVS Video Cnverter ile bazı dosyaları convert ederken (*.mpg uzantılı olarak VCD standartlarına çeviriyorum) iki üç dakikalık bir işlemin bile yaklaşık 9saat gibi bir sürede yapılmasını anlayamadım. Bu olay bazı dosyalarda oluyor bazılarında olmuyor...

Daha dün yeni winXP kurdum ve sadece K-lite media codec 1,49 u ve birde Dr.DivX diye bir programı yukledim...

Bu arada sorun yaşatan dosyadan bir miktarını (yaklaşık 3MB lık) aşşağıdaki adrese upload ettim, bir bakıp cevaplarsanız memnun olurum...

Örnek Fİlm Dosyası BURADA
  • yok kardeşim yaa. ne programı indirdim ne de cdeclerini ulwi abi sokma bizi zora yokmu bunun şöyle en freewaresinden bir program yavf. çevirelim çu avilerimizi mpeg'e
  • Saol hocam indiriyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: ulwi

direk rapid i indirin diğeri ile uğraşmayın rapiddekinde herşey var..

paylaşım için saol ama rapiddeki dosya silinmiş diyor tekrar upload edersen sevinirim saygılarımla...
  • convertten sonra ekranda yazı olmaması için video converti kullandım yine aynı sorun nasıl düzelecek bu
  • http://****.de/files/10842727/AVS_Video_Converter_4_Full.rar.html

programı kaldırılmış olmalı, çünkü bulamadım.
  • yokmudur bu programı upload edicek bi arkadas ...
  • quote:

Orjinalden alıntı: quack

yokmudur bu programı upload edicek bi arkadas ...

yok mu?
  • arkdaşlar bu avs yi indirebileceğim bütün adreslerden silinmiş. rapidi kastediyorum elinde sağlam bir link olan varmı çok acil lazım
  • Sanırım burada 4.3 sürümü var. Bir deneyin.
  • EĞER EMULE PROGRAMINIZ YOKSA BURADAN İNDİREBİLİRSİNİZ :http://emulex.evinrude.org/download.php?id=64 boş yere rakamları yazın ve download a tıklayın en iyi emule moduna sahip olun...

---------------------------------------------------------------------------------------------

EMULE LİNKİ : AVS Video Converter v4.3.1.371 FULL

ed2k://|file|AVS.Video.Converter.v4.3.1.371.rar|28813514|631593798412D71BB2DCC3BA9A111B14|/

----------------------------------------------------------------------------------------------

EMULE LİNKİ : AVS Video Editor v3.1.1.93 FULL

ed2k://|file|AVS.Video.Editor.v3.1.1.93.Incl.Crack.rar|52787892|6A54F850D239AE3B5776136E13B0C917|/

----------------------------------------------------------------------------------------------

**** YAZAN YERE BİTİŞİK OLARAK ARALARDAKİ - İŞARETİNİ KALDIRARAK e-d-2-k YAZIN 512 K BAGLANTI İLE 55K İLE İNDİREBİLİRSİNİZ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ulwi -- 6 Nisan 2006; 18:49:34 >

• ilk sayfada rapidden silinen dosyaları emuleden çekebilirsiniz...
  • up...
  • ulwi kardeş sana sorum olacak. Ben bu program ile tv deki programları kaydedebilirmiyim. Yani bende fly tv kartı var onunla entegre olarak çalışırmı. Yani kısaca ben avrupa yakasının bölümlerini arşivliyorum bununla bu işi yapabilirmiyim yada başka bir program tavsiye edermisin.
  • eyvallah kardeşim iyi çalışma
  • linkleri silinmiş.bi bakar mısın?
  • Yukarıda Açıklamıştım rapiddeki dosyanın süresi geçmiş en iyisi emule ile indirmek önce en iyi emule modunu indirin , eğer emuleniz varsa emule linklerine tıklayın veya kopyala yapıştır yaparak linkleri explorerda açın...

EĞER EMULE PROGRAMINIZ YOKSA BURADAN İNDİREBİLİRSİNİZ :http://emulex.evinrude.org/download.php?id=64 boş yere rakamları yazın ve download a tıklayın en iyi emule moduna sahip olun...

---------------------------------------------------------------------------------------------

EMULE LİNKİ : AVS Video Converter v4.3.1.371 FULL

****://|file|AVS.Video.Converter.v4.3.1.371.rar|28813514|631593798412D71BB2DCC3BA9A111B14|/

EMULE LİNKİ : AVS Video Editor v3.1.1.93 FULL

****://|file|AVS.Video.Editor.v3.1.1.93.Incl.Crack.rar|52787892|6A54F850D239AE3B5776136E13B0C917|/

**** YAZAN YERE BİTİŞİK OLARAK ARALARDAKİ - İŞARETİNİ KALDIRARAK e-d-2-k YAZIN 512 K BAGLANTI İLE 55K İLE İNDİREBİLİRSİNİZ...

• eyvallah iyi bir program sorunsuz dvd ye çevirdi birkaç dosyayı tavisye ederim indirin beyler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YANKILAR -- 2 Mayıs 2006; 10:54:23 >
  • kardeş bu windows media encoder linkinde download butonu olarak bişe göremedim şu an indiriyom dediklerini emulex ten ama 2.30 ve 4.50 ile iniyor :S ne yapayım? 512k dsl var bende ayrıca emeğin içinde teşeküürler
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.