Şimdi Ara

@@* VIDEO CONVERT, EDIT, PLAYER , CODEC... SON NOKTA *@@ (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
160
Cevap
0
Favori
28.726
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: ulwi

ben karşılaşmadım ama nedeni seçtiğin codecden olabilir , ilk önce ace veya k-lite mega codeclerden birini kur sonra windows media encoder ı kur daha sonra tekrar dene yine aynısını yaparsa repair ı seç ondan sonra dene...

yatım ama yine olmadı
  • bu kadar olumlu yorumdan sonra bende indiriyorum şuan..

paylaşımın için teşekkürler
  • yaa bunda yazı çıkıyo videonun ortasında onu nası koy edecezz..
  • don de bak soru sormak okumakdan kolay geliyor heralde
  • lo@ding sana diyorum...
    bu sorduguna ulwi hoca kac defa cevap verdi zaten oku! oku! oku!!
    s
  • quote:

Orjinalden alıntı: gecit

lo@ding sana diyorum...
    bu sorduguna ulwi hoca kac defa cevap verdi zaten oku! oku! oku!!
    s

hallettim.
  • yaw bu rapidleri indirdim .rar uzantılı dosya ne yapacam ben bu dosyaları yaa.size göre salak bi soru olacak sanırım ama bilmiyorum
  • .wmv uzantılı dosyları bire bir avi ye çeviremedim ses örnek:ac3 ses uzantılı dosyayı bu program mp3 e çeviriyor belki hta bende.Bu dosyayı nsıl bire bir avi yaparım nlatbilecek var mı?
  • bu AVS smart converter in crack dosyası filan yok mu
    lütfen yardım edin program çok güzell bir de smartın crack dosyası veya serialı olsa iyi olcakkkk
    yardımcı olun lütfen
  • Avs smart converter a gerek yok , video converter ilede aynı işleri yapabilirsin...
  • saoll ama olsa iyi olcakti :D
  • ulwi hoca sağolasın ellerine sağlık, bu arada msn için hazırladığın sayfada çok iyi...
  • bu arada K-lite Mega Codec Pack linki uçnmuş, onu bir düzeltirsen sanırım iiyi olacak..

@@* VIDEO CONVERT, EDIT, PLAYER , CODEC... SON NOKTA *@@

ama flashget ile inrirince bu dosyayı insdirebiliyorum, fakat brde oradaki doğru dosyayı buradan indirin diye ingilizce yazan linke tıklayınca 1,50 versiyonun olduğu isteye gidiyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi memet -- 31 Ocak 2006 18:55:33 >
  • K-lite Mega Codec Pack 1.49
    İndirmek için Tıklayın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ulwi -- 31 Ocak 2006 19:27:33 >
  • gerek yokwww.inndir.com da var ordan indir
  • bilgi paylaşımı için saol
  • guzel program saol
  • quote:

Orjinalden alıntı: k35

.wmv uzantılı dosyları bire bir avi ye çeviremedim ses örnek:ac3 ses uzantılı dosyayı bu program mp3 e çeviriyor belki hta bende.Bu dosyayı nsıl bire bir avi yaparım nlatbilecek var mı?

evet dogur birebir avi ye cevirmiyor..sesi mp3 şeklinde çeviriyor...sesi ac3 şeklinde nasıl sıkıştırabiliriz yani bir program tavsiye.... ULWİ yeeee
  • bide bu topice yazim belki burda cevaplayan arkadaşlar olur film klibi,video klibi ,dat dosyası bunların video olarak formatı nedir çünkü filmlerinin özelliklerine dosya türü olarak bunlar yazıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ibralper -- 3 Şubat 2006 19:26:52 >
  • program benim bildiğim bütün formatları çeviriyor o nedenle yükleyin ve deneyin , wmv konusundada bende tek dosya olarak wmv oluyor yani ses ayrı video ayrı değil...
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.