Şimdi Ara

@@* VIDEO CONVERT, EDIT, PLAYER , CODEC... SON NOKTA *@@ (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
160
Cevap
0
Favori
28.746
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ANLAYAMAIM PROGRAMI ARKADAŞLAR..150 MB Bİ VİDEO VARDI CEVİRTTİM 75 MB OLDU VİDEO MPEG İDİ 3PG YE CEVİRTTİM YANİ BÖÖLE OLURSA ANLAMI KALMIYO.ADVENCEDAN DA AYARLAR YAPMAK GEREKİYOMU Bİ DE NEXT DEDİĞİMİZDE ŞEKİLLE GÖSTERİLMİŞ AYGITLAR ÇIKIYO PSP LAPTOP SONA 2 DEĞİŞİK TİPTE TEL FLN KAFAMI KARIŞTIRDI BEN HATA YAPTIM HERLALDE YOKSA 75 DEİL MAX 20-30 OLMASI GEREKMİOMU?
  • arkadaslar bu programın serial ı yok mudur?
  • quote:

Orjinalden alıntı: ulwi

ben o kadar iddialıyım ki bu program üst konu olmayı hak ediyor !!! Video convert konusunda bir numara....

Hayır 1 numara degil.video.google.com dan indirdiğim movie'leri çeviremedi malesef...genede tşk ler ama kesinlikle 1 numara degil.("total video converter" bahsi geçen movie'leri çevirebildi)

Saygılar iyi çalışmalar.
  • benim her işimi görüyor ben edit olarakda kullanıyorum her ikisini çok iyi bir şekilde yapıyor... ben bir çok program denedim bunun gibisini görmedim...
  • avs smart converter ı kullandıgımız zaman goruntu uzerinde unregistred ve avs media yazıyor yok mu bunun bir cozumu?
  • avs video converter ı kullan smartı kullanma...
  • Arkadaşlar program harika ama bunun ilacını bulamazsan unregistered logosunu koyuyor program.Ben bu versiyonun bütün aramalara rağmen ilacını bulamadım.Bulan arkadaşlar yardımcı olursa çok iyi olucak...
  • arkadaşlar yardıma gerek yok indirin rapiddeki dosyayı yeter
  • saol hocam
  • önemli değil arkadaşlar...
  • dediklerini yaptım ulwi hocam ayrıca xulux arkadasımız da msn den yardım etdi bana O na da tesekkurler
  • bu firmanın diğer programlarıda mevcut onlarıda şu aralar rapide yolluyorum...
  • AVS VIDEO EDITOR Eklenmiştir...
  • bende buna benzer bi prog indirmiştim 3gp dosyasını mpege çevirmek için ama kaliteyi çok düşürüyo mesela mpege dönüştükten sonra oynatıyorum videonun son kısımlarını göstermiyor sadece sesi veriyordu şimdi bunuda indirip denicem ama yorumlara bakılırsa iyi bir programa benziyor tşk
  • rica ederim arkadaşlar sizlerin güzelliği...
  • Avs Video Converter Programı Kullanımı Hakkında Flash Öğreticilere Ulaşmak için Tıklayın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ulwi -- 26 Ocak 2006 17:07:52 >
  • Çok güzel bir programa benziyor.Teşekkür ederim ulwi.Uygun zamanda deneyeceğim.Ayrıca flash tutoriallerin linkini de vermen çok iyi olmuş.Program var,ilacı var,eğitimi var. Eee.. artık bize de kullanmak kaldı.Eline sağlık arkadaşım.Çok sağol.
  • ya arkadaşlar bu cevbirdiğimiz filmde fln bu unregistered yazısının çıkmasını nasıl engellicez..bi de siz hangi ayarlarda cevirtiyosunuz? biri cevaplasın yoksa kafayı yicem
  • AVS Capture Wizard ı actıgım zaman "step 2 of 6" da iki secenek var;
    birincisi:Original device format video and audio
    ikincisi : Custom format settings for video and audio..

birincide sorun yok ama ikinciyi secip next diyorum "step 3 of 6" ya geliyorum tekrar next deyip "step 4 of 6"

da start dedigim zaman soyle bir hata veriyor...

"External exception E06D7363" ve kayıt yapamıyorum..nedir bu?
  • ust konu olsun
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.