Şimdi Ara

@@* VIDEO CONVERT, EDIT, PLAYER , CODEC... SON NOKTA *@@ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
160
Cevap
0
Favori
28.726
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Acaba Programi.

Mega Upload.com

ve / veya

www.hemen paylas.com

adreslerinden birisinide upload edebilirmisiniz..
    Rapid te hem yarım bırakamıyoz.
    Hem su anda. Bu Programi cok indiren var daha sonra dene gibi hatalar yer aliyor.

Size Zahmet..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaviAteş -- 22 Ocak 2006 23:07:30 >
  • çok sağol arkadaşım emeğine sağlık...
  • paylaşım için sağol dostum şimdi indiriyorum DFM'den çektiğim videoları dönüştürmek için bi program arıyordum ben de madem bu en iyisi diyorsunuz, dört ayak üstüne düştük o zaman

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HiperX -- 22 Ocak 2006 23:06:49 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: ulwi

@paraglidingpilot , şu ana kadar ki hiç bir convertimde sorun yaşamadım belkide ayarları yanlış yapmışsındır...

Ulwi arkadaşım prog. senin linkini verdiğin şekilde indirdim. Ama herhangi bir ayar yapmama gerek kalmadan prog. kuruldu. Çalışmamıda ondan sonra yaptım. Yani bu aşamadan sonra herhangi bir ayar yapılması gerekecekse neler yapılmalıdır.

Gerekirse PM atabilirsin. Yani amacım programı gerçekten çalışmam gereken şekilde çalışabilmeliyim. Kısaca yönlendirirsen beni memnun olurum.
  • Aga yükledim tek kelime ile mükemmel sadece iki tıkla herşey kolayca çevriliyor.
  • wmv dosyaları için ekstradan bunuda yükleyebilirsiniz :http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?FamilyID=5691ba02-e496-465a-bba9-b2f1182cdf24&DisplayLang=en

Windows media encoder 9 ile profil oluşturup programda yaptığınız profili açabilirsiniz...
  • Gerçekten çok aşırı derecede teşekkür ederim zira acayip bir arkadaşım var böylesi bir proğram istiyordu ve benim başımın etini yiyiyordu çok iyi oldu beni zahmetten kurtardın
  • guzel program saolasın..
  • ya rapid den indiremiyoruz. yukarda soylendigi gibi baska bir download sitesine atan olurs aseviniriz. megaupload gibi
  • paylasımın ıcın tesekkurler
  • arkadaslar cok guzel bı program ama cevıdıgımız zaman ılk basta goruntulerde unregıstered yazıyor bunu nasıl engellerız?
  • uzun süredir kaliteli bir program arıyordum sağol hemen indiricem
  • bende imtoo ile cebelleşmekten bıkmıştım gerçi 5 dk olayını aştım ama. peki ağalar bu prog. bööle 5 dk gibi kısıtlama,insanı germe olayı varmı?
  • sınırlama felan yok bomba gibi program dene farkı göreceksin... ben genelde mov dosyalarını çevirmek için kullanıyorum en iyi kalitede çevirilmemiş hali ile aynı görüntüyü veriyor en azından ben farketmiyorum 100 mb lık dosya 20 mb oluyor ve kaliteden ödün vermiyor bence aynı kalitede gösteriyor...
  • Download.com 'dan link
    ftp://ftp.download.com/pub/ppd/10193885-10491873/avsvideoconverter4.exe

Kendi Sitesinden Link..
    http://www.avsmedia.com/VideoConverter/download/AVSVideoConverter4.exe

iki tane download adresi..

Tabi Ulwi Arkadasimiz Programlarin Tam sürüm calismasi konusunda bizlere yardımcı olacaktır..

• bunlar freewrae mı bu program yani ve linkler. kendi sitesinden indirilirdi neden rapid sahre adresi verildi o zaman free ware ise.
  • Ulwi hocam indiriyorum programı çok sağol
  • direk rapid i indirin diğeri ile uğraşmayın rapiddekinde herşey var..
  • quote:

Orjinalden alıntı: madboyuksel06

arkadaslar cok guzel bı program ama cevıdıgımız zaman ılk basta goruntulerde unregıstered yazıyor bunu nasıl engellerız?

bunu nasıl engelleyecegiz goruntu uzerinde programın ismi falan yazıyor
  • çok sağol
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.