Şimdi Ara

Video Dosya Konusu: Merakla Beklenen Açık Dünya Oyunlar

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
591
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu videomuzda önümüzdeki dönemlerde çıkış yapacak olan ve merakla beklenen açık dünya oyunları derledik.

• ME Catalyst çok iyi olacak.
  • Mirror's Edge çok ilgimi çekti Star Citizen zaten yüzyılın en beklentili oyunu gibi ama bakalım ne olacak

< Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • Sırasıyla ilgimi çeken yapımlar:
    -Dead Island 2
    -Escape From Tarkov
    -MAFIA
    -Mirror's Edge

Umarım oynama fırsatı bulurum.

• Hack&slash ve TPS candır gerisi bana uzak olsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • escape from tarkov mp bazlı olursa dendiği gibi gerçekten güzel olur bu arada wild da çok hoş duruyor.. mafia yı da zaten vito reis için beklıyoruz baya bilgilenidirici video olmuş

• 1. Horizon Dawn ..........2. Mirroes Edge : Catalyst ...... 3. Wild ........4. Escape From : Takarov. geri kalan oyunlar ise Trash games.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Listede Kingdom Come var ama ilham aldığı oyun Mount & Blade: Bannerlord yok.

• Final Fantasy XV ve Mount & Blade Bannerlord nerede ?
  • Güzel sunum olmuş,teşekkürler.Oyunların çarpıcı tanıtım videolarına biraz daha yerverseydin daha güzel olurdu,bu heyecanla 12.47dk çok az geldi. :D
    Çıkış tarihleri hiçbirinin belli değil mi?
  • mafia serisi bir klasik listemde.

• Sadece açık dünya olarak değil, genel olarak da en çok beklediğim oyunlar; Yeni Legend of Zelda ve Final Fantasy 15'tir.Bence bu listede kesinlikle olması gerekiyordu ama neyse, sonuçta herkesin beklediği şeyler farklı.

• Kişisel bir liste olduğu için listede olmayan açık dünya oyunları olması doğaldır. Ben listede olmayan genel açık dünya veya çizgisel farketmez final fantasy 7 remake ve 15, deux ex mankind divided, dishonered 2, persona 5, titanfall 2 ve legend of zeldanın yeni oyununu bekliyorum. Listede olan oyunlardan scalebound, mirrors edge catalyst, horizon zero dawn, kindom come deliverance oyunları ilgimi çekiyor. İnceleme puanlarından sonra bu oyunları zamanla edinmek isterim :)

• Bilmediğim baya oyun varmış. Video için teşekkürler. Faydalı oldu benim için.

• Kingdom Come ve M&B Bannerlord bekliyorum.Daha hiçbir bilgi yok ama TES 6'yı da uzun vadeli hedeflere ekledim.

• bannerlord diye bir oyun geliyor esamesi bile okunmadı. yerli oyuna biraz ilgi lütfen
  • no man skoy, ne kadar güzel atmosfere ve konuya sahip, grafikler süper duruyor ne zaman çıkıcak acaba, sırf o oyun için sistem toplamaya hazırım...

• BU VİDEO EFSANE OLMUŞ DİREK KAYDEDİYOM

• Gerçekten Bannerlord'un listede olmaması büyük fiyasko.

• Oyunların hepsi birbirinden güzel. Bakalım bekliyoruz.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.