Sen ne kadar gereksiz birisin yaw. İmzandaki dosya ile millete virüs bulaştıracaksın da ne olacak ? Bir tek senmisin akıllı olan ?
/>
yakayı ele verdi bu arada süper olmuş emeğe saygı
Ben Video cektim ama müzik eklemeye gelince müzik dosyaları gözükmüyor yardım pls
eee
güzel paylaşım bu arada Kekuri güzelmiş
çok güzel ypmışsın eline sağlık ama ben bunu evde beceremem ben sana adresi versem sen gelip anlatıp yapsan
cok saol kardes bisiler ogrendik sayende
Saol abi .
harika bir paylaşım.teşekkürler. bir sorum olacak videolarda logo yu kaldırmak için bir filtre vardı ekranda kaydırarak videodaki logonun üstüne oturtup rengini de ayarlayaıp öyle kayıt yapıyorsun.daha önce kullanmıştım bu filtrenin adını hatırlamıyorum.yardımcı olursan sevinirim. teşekkürler...
quote:
Orjinalden alıntı: recepaktug
harika bir paylaşım.teşekkürler. bir sorum olacak videolarda logo yu kaldırmak için bir filtre vardı ekranda kaydırarak videodaki logonun üstüne oturtup rengini de ayarlayaıp öyle kayıt yapıyorsun.daha önce kullanmıştım bu filtrenin adını hatırlamıyorum.yardımcı olursan sevinirim. teşekkürler...
[uzun zaman sonra yazıorum umarım girer bakarsın ben videoda wmm2 de yapamadım editlemeyi ama virtualla editledim onada sarkı koyamadım ayrıca boyut cok fazla oldu sonra bu videomu wmm2 de muzik we yazı koydum simdi yapıorum aceba bu olurmu boyutu kucuk olmasını istiorum arkadaslarıma nasıl werecem 5gb:D ltfen yardım et/i]