Şimdi Ara

Video Edit (Kesme, Birleştirme, Müzik ekleme) (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
166
Cevap
5
Favori
255.506
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: killerguero
    [uzun zaman sonra yazıorum umarım girer bakarsın ben videoda wmm2 de yapamadım editlemeyi ama virtualla editledim onada sarkı koyamadım ayrıca boyut cok fazla oldu sonra bu videomu wmm2 de muzik we yazı koydum simdi yapıorum aceba bu olurmu boyutu kucuk olmasını istiorum arkadaslarıma nasıl werecem 5gb:D ltfen yardım et

Geç cevap verdiğim için özür dilerim

Şimdiye kadar büyük ihtimalle sorununu çözmüşsündür zaten ama yine de diğer arkadaşlarımız için bir daha açıklayayım.

Sen zaten doğru yoldasın, VirtualDub ile videolardan istediğimiz görüntülerini alıyoruz ve (sıkıştırmadan) kaydediyoruz. Bunlar çok yer kaplayacaktır. Bu dosyaları WMM2 ile birleştirip yazı, müzik, geçiş efektleri gibi görselleri ekledikten sonra kaydediyoruz. O devasa yer kaplayan dosyalar yaklaşık 1/200 (ikiyüzde bir) gibi bir sıkıştırma ile kaydedilecektir.

Mesela benim 14dk'lık video dosyam 60mb yer tutuyor, müzik, yazı ve efektleri de eklediğim halde (sıkıştırılmamış olsaydı yaklaşık 13-15gb yer tutacaktı)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1Teknik -- 6 Şubat 2007; 5:31:07 >

• quote:

Orjinalden alıntı: IceworlD
    arkadaşım paylaşım için teşekürlerde bu program bazı müzikleri alıyor diğer müzikleri nasıl aldıracam

VirtualDub'dan bahsediyorsan, sadece wav dosyalarını kabul ediyor, mp3'leri kabul etmiyor. Zaten VirtualDub ile müzik eklemenizi önermiyorum. Her türlü müziği (wav, mp3, midi) WMM2 ile daha güzel (ve bozulmadan) videoya ekleyebilirsin.
  • cook güzel yapmısın
  • quote:

Orjinalden alıntı:VirtualDub'dan bahsediyorsan, sadece wav dosyalarını kabul ediyor, mp3'leri kabul etmiyor. Zaten VirtualDub ile müzik eklemenizi önermiyorum. Her türlü müziği (wav, mp3, midi) WMM2 ile daha güzel (ve bozulmadan) videoya ekleyebilirsin.

O PROGRAMDA İNMİYOR BAŞKA BİR LİNK BULABİLİRMSİN ?
  • TMM GEREK KALMADI BAŞKA Bİ SİTEYE (GOOGLE) YE YAZDIM İNDİRDİM TEŞEKÜRLER
  • Chooook yararlı eline sağlık
  • BU PROGRAMLA NASIL ŞIKIŞTIRACAZ 20 GB YER KAPLADI
  • ONUDA SÖLERMSİN BİDE BU VİDEOYU UPLOAD EDEBİLECEĞİM Bİ SİTE ?
  • mükemmel olmuş kardeşim ellerin dert görmesin !
  • 1TEKNİK BANA Bİ UPLOAD EDEBİLECEĞİM SİTE DERMİSİN
  • yada you tubeye nasıl upload edcemi dermisin ?
  • hadi ama you tubeye nasıl koycamı gösterirmisiniz üyelim var
  • AKADAŞIM BEN VİDEOMU YAPTIMDA BUNU NASIL WİNAMP YAPACAM RAPSİHAREDEN İNDİRİNCE WİNANMP OLARAK İNİO VE AÇMIO ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IceworlD -- 6 Şubat 2007; 22:00:39 >
  • emeğe saygı ..eline sağlık
  • hocam ben WWM2 yı ındırdım verdıgın link den sonucunda indi tıkladım çalıstır cıkdı çalıstıra tıkladık dan sonra yuklemek ıcın evet ayda hayır cıkdı evet dedım ama hata verdı... bunun nedenı ne olabılır bılıomusun ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: 4bsoLut3
    hocam ben WWM2 yı ındırdım verdıgın link den sonucunda indi tıkladım çalıstır cıkdı çalıstıra tıkladık dan sonra yuklemek ıcın evet ayda hayır cıkdı evet dedım ama hata verdı... bunun nedenı ne olabılır bılıomusun ?

Arkadaşım, internetten indirdiğin her çalıştırılabilir dosya için o uyarı çıkar, "güvenli değil, yine de çalıştırmak istiyormusunuz?" gibi bir uyarıdır.

Ne hatası aldığını söylersen daha fazla yardım edebilirim
    (hata mesajının içeriği ne ?)
  • quote:

Orjinalden alıntı: 1Teknik

quote:

hocam ben WWM2 yı ındırdım verdıgın link den sonucunda indi tıkladım çalıstır cıkdı çalıstıra tıkladık dan sonra yuklemek ıcın evet ayda hayır cıkdı evet dedım ama hata verdı... bunun nedenı ne olabılır bılıomusun ?

Arkadaşım, internetten indirdiğin her çalıştırılabilir dosya için o uyarı çıkar, "güvenli değil, yine de çalıştırmak istiyormusunuz?" gibi bir uyarıdır.

Ne hatası aldığını söylersen daha fazla yardım edebilirim
    (hata mesajının içeriği ne ?)

kardes oldu saol ama o degıl de bunun yapılııs senın gosterdıgın gıbı degıl kı :S

• http://img61.imageshack.us/img61/5311/asdsadbk5.jpg ya usta ındırdım kurdum bu cıkdı nasıl video mu duzenlıycem anlamadım gıttı senın resımlı anlatımın da olan sey bende yok ne bıcım olay ya :S offff bi seyı yapamadım nolur yardım et Bu arada JAPKO nasıl bısey :D
  • quote:

http://img61.imageshack.us/img61/5311/asdsadbk5.jpg ya usta ındırdım kurdum bu cıkdı nasıl video mu duzenlıycem anlamadım gıttı senın resımlı anlatımın da olan sey bende yok ne bıcım olay ya :S offff bi seyı yapamadım **** yardım et Bu arada JAPKO nasıl bısey :D

Arkadaşım sen WMM2 için Creativity Pack'i yüklemişsin. Onu yüklemen gerekmiyor, o sadece birkaç tane video efect'i ekliyor.

WMM2'i burada indirebilirsin
    http://www.inndir.com/program.php?id=23939

Umarım şimdi benim koyduğum resimlerdeki gibi program çalışır

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.