2012 yılındaki soruna şimdi cevap verdiğime göre BİRAZ geç kaldığım söylenebilir :))))
Cep tel aracılığı ile nete girdiğim için maalesef kısıtlı kotam yüzünden videoya bakamadım.
Söz konusu videodaki efekti görmedim ancak reklamlar ve filmler, profesyonellerce oldukça ileri teknoloji ile ve profesyonel stüdyolarla, gelişmiş aletlerle hazırlandığını tahmin edebilirsin.
quote:
Orijinalden alıntı: ydeniz88
Youtube da aktif olan bir videonun müziğini değiştirebiliyor muyuz peki? İzlenme sayısı yüksek olan bir videomuzda telif ile ilgili sıkıntı oluştu. Bunun neticesinde müziği değiştirmemiz gerekti fakat youtube'un önerdiği müziklerden değilde hazırladığımız biz müziği koymayı istiyoruz. Bunu gerçekleştirmenin bir yolu var mıdır?
Özel yaşantımdaki (iş değişikliği/taşınma/yoğunluk vs) sebeplerden ötürü yaklaşık 9 yıldır forumla ve konuyla ilgilenemedim. Hala yayında olan bu konunun, bu haliyle bile çok sayıda insana yardımcı olabileceğine inanıyorum.
Soruna gelirsek; Youtube'un senin istediğin şekilde aktif bir filmin izlenme oranlarını değiştirmeden müziğinin değişmesine izin vermesi tamamen onların inisiyatifinde. Maalesef bu konuda yanlış konuda olduğunu söyleyebilirim. Forumda profesyonel youtube hesap yöneticileri olduğuna eminim.
ben youtube un yöneticisini geçtim çaycısına bile ulaşamıyorum maalesef. Nereye yazmam gerekiyordu? cevap için teşekkürler bu arada tarihine bakmamışım bile hiç konunun :)
Merhaba Mp4 ve mov formatlı videoların içinden bazı kısım veya kısımları kolay bir şekilde silip atmak istiyorum. Virtual Dub bu işlemi kolayca yapıyor fakat mp4 ve mov açamıyor. Movie maker la videonun tutmak istediğim kısımlarını önce kesip parça parça kaydedip daha sonra tekrar birleştirebilirim. Fakat virtual dub bunu tek hamlede yapıyor. Ayrıca videoyu kesip kaydederken boyutlarının (dosya boyutu) ufak olması da benim için önemli. divx gibi ufak olmalı. Bu isteklerime uygun tercihen free bir program vamıdır. sadece videonun boyutunu bozmadan içinden istemediğim kısımları atıp kaydetmek istiyorum. iyi çalışmalar
quote:
Orijinalden alıntı: ydeniz88
ben youtube un yöneticisini geçtim çaycısına bile ulaşamıyorum maalesef. Nereye yazmam gerekiyordu? cevap için teşekkürler bu arada tarihine bakmamışım bile hiç konunun :)
Ben, youtube'daki değil forumdaki deneyimli "youtube hesap yöneticilerini" kasdetmiştim :D
Örnek olarak aşağıdaki forum topic'lerine göz atabilirsin, konu sahipleri sorularına yardımcı olacaklardır... Kısa bir araştırmayla forumda bulabildiğim konular :
Merhaba Mp4 ve mov formatlı videoların içinden bazı kısım veya kısımları kolay bir şekilde silip atmak istiyorum. Virtual Dub bu işlemi kolayca yapıyor fakat mp4 ve mov açamıyor. Movie maker la videonun tutmak istediğim kısımlarını önce kesip parça parça kaydedip daha sonra tekrar birleştirebilirim. Fakat virtual dub bunu tek hamlede yapıyor. Ayrıca videoyu kesip kaydederken boyutlarının (dosya boyutu) ufak olması da benim için önemli. divx gibi ufak olmalı. Bu isteklerime uygun tercihen free bir program vamıdır. sadece videonun boyutunu bozmadan içinden istemediğim kısımları atıp kaydetmek istiyorum. iyi çalışmalar
İlk sayfada yer alan ACE MEGA CODEC PACK'i yüklersen, VirtualDub büyük ihtimalle mp4 dosyalarını açacaktır. Eğer yine de açamazsa mp4 ve mov dosyalarının formatını değiştirmekten başka çare yok.
NOT : Mov formatı Apple'ın ürettiği özel bir format olduğundan windows ile (özellikle edit konusunda) sorun yaşamaktadır.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme