Şimdi Ara

video editing,montaj,kurgu çalışmaları için ideal ekran kartı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
2.072
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • forumda arama yaptım ama bu konuda bir başlığa rastlayamadım.bu konuda bilgisi olanlar tavsiyede bulunabilirler mi?
    video editing işlerinde ram ve işlemcinin başrollerde olduğunu öğrendim.ekran kartı konusunda ise farklı yorumlar var.yardımcı olacaklara teşekkürler.

• Profesyonel anlamda nvidia quadro serisinden bir kart tercih edebilirsin(tam performans için)
    Fakat güncel bir ekran kartı da işini görecektir.
  • video editing ile alakalı işlerde eğer kullandığın yazılımlar gpu destekli render yapabiliyorlarsa Quaddrolara bakabilirsin, desteklemiyor dersen kafana göre bir ekran kartı al çünkü video editing montaj gibi işlerde ekran kartının bir katkısı olmuyor
  • cevaplar için çok teşekkürler.mesajımda belirtmeyi unuttum,şimdilik amatörce bu işle ilgileniyorum.quadro'lar profesyonel kullanıcılara hitap ediyor anladığım kadarıyla.inşaallah ileride onları da deneme şansımız olur.o zaman her hangi bir ekran kartı alıp bütçemin büyük kısmını işlemciye ve ram'e ayırmalıyım.
    tekrar teşekkürler.
  • Amatörce çalışmalar yapacaksan eğer quadro serisi ile ilgilenme.Bu gibi işlemlerde söylediğin gibi cpu ve ram e yüklen.Özellikle işlemciyi yüksek tut render işlemlerinde en önemli etkendir.
  • peki bir soruma daha cevap verebilirmisiniz? core duo işlemcili bir imac quad işlemcili bir pc den daha iyi sonuç verebilir mi?bileşenlerin uyum sorunu,toplama sorunu vs. ile uğraşmadan bir imac almak mantıklı olabilir mi? arada oluşacak fark 600 lira kadar.bunu görmezden gelip sadece donanım olarak değerlendirebilir misiniz?
  • C2D,quad işlemciden daha iyi bir performans vermez.
    Imac senin işini öyle de görecektir böyle de.Orda bir sıkıntı yok.
    Ama ona vereceğin para ile çok daha iyi bir masaüstü pc alabilirsin ve bu pc ile uzun süre çok rahat çalışabilirsin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • teşekkürler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.