Şimdi Ara

Video editing & oyun bilgisayarım (güncellendi, resimler gelecek) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
5
Favori
1.848
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Titan X Pascal nihayet Türkiye'ye girmiş, bu hafta sonuna kadar elime ulaşmasını bekliyorum.

EKWB ise siparişime hala işleniyor diyor. Henüz kargoya vermediler. Sitelerinde siparişlerin işlenme süresi olarak 1-3 iş günü demişler fakat 4 iş gününü doldurdu.

Ayrıca sisteme CableMod'dan şu örgülü PSU kablo modunu da dahil etmeye karar verdim:https://eustore.cablemod.com/product/cablemod-c-series-axi-hxi-rm-basic-cable-kit-black-red/
    Bunların tarakları da var kabloları temiz ve düzenli tutmak için:https://eustore.cablemod.com/product/cablemod-modflex-basic-cable-comb-kit-transparent/

Alacağım Thermaltake Core P3 kasanın led şerit koymak için güzel bir yerini görürsem aynı arkadaşların led şeritlerinden de almak istiyorum.Bkz:https://eustore.cablemod.com/product/cablemod-widebeam-foam-led-strip-30cm-red/
    Çünkü radyatörün fanları ışıksız.

• Güncelleme:

Kasa planlarım değişti . İnternette çok uygun fiyata Fractal Design Define S kasa görünce kaçırmadım çünkü bu kasa su soğutma sistemleri için biçilmiş kaftan. Aynı anda 360 ve 420mm radyatör desteği, kablo yönetimi ve ses yalıtımı her şey var. Üstelik Türkiye'de hiçbir yerde perakende satılmıyor. Zamanında yurt dışından getirme konusunda çok düşünmüştüm ama kargo parası 80 dolarlık kasanın fiyatını acayip şişiriyordu. Şimdi ikinci el bulmak epey bi şaşkınlık yaratmadı değil. Üstelik adam benim semtten çıktı ve gidip elde taşıyıp getirdim.

Kasanın içinden 3 adet Prolimatech Blue Vortex fanlar çıktı, benim yapacağım kırmızı renk temam ile pek uyumlu olmadığı için boyayabilirim ya da satabilirim emin değilim, 1000 rpm de dönüyorlar ve çok sessizler.

Kasayı temizleyip içindeki örümceği (cidden) öldürdükten sonra öndeki MSI gaming logosunu da çıkardım ve hazır hale geldi.

Video editing & oyun bilgisayarım (güncellendi, resimler gelecek)  Video editing & oyun bilgisayarım (güncellendi, resimler gelecek)  Video editing & oyun bilgisayarım (güncellendi, resimler gelecek)  Video editing & oyun bilgisayarım (güncellendi, resimler gelecek)

Bu arada EKWB de kargoyu gönderdi ve ürünler bugün elime ulaştı:

Video editing & oyun bilgisayarım (güncellendi, resimler gelecek)  Video editing & oyun bilgisayarım (güncellendi, resimler gelecek)  Video editing & oyun bilgisayarım (güncellendi, resimler gelecek)  Video editing & oyun bilgisayarım (güncellendi, resimler gelecek)  Video editing & oyun bilgisayarım (güncellendi, resimler gelecek)  Video editing & oyun bilgisayarım (güncellendi, resimler gelecek)  Video editing & oyun bilgisayarım (güncellendi, resimler gelecek)  Video editing & oyun bilgisayarım (güncellendi, resimler gelecek)  Video editing & oyun bilgisayarım (güncellendi, resimler gelecek)  Video editing & oyun bilgisayarım (güncellendi, resimler gelecek)  Video editing & oyun bilgisayarım (güncellendi, resimler gelecek)  Video editing & oyun bilgisayarım (güncellendi, resimler gelecek)  Video editing & oyun bilgisayarım (güncellendi, resimler gelecek)

Ayrıca Titan X'in max 1-2 günü olduğunu da takip sisteminden öğrendim. Heyecan dorukta

Titan X gelene kadar Corsair H110i'yi çıkarıp Predator 360'ı sisteme monte ettim. Ekran kartı gelince onun da su bloğunu takıp sisteme dahil edeceğim.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.