Titan X Pascal nihayet Türkiye'ye girmiş, bu hafta sonuna kadar elime ulaşmasını bekliyorum.
EKWB ise siparişime hala işleniyor diyor. Henüz kargoya vermediler. Sitelerinde siparişlerin işlenme süresi olarak 1-3 iş günü demişler fakat 4 iş gününü doldurdu.
Kasa planlarım değişti . İnternette çok uygun fiyata Fractal Design Define S kasa görünce kaçırmadım çünkü bu kasa su soğutma sistemleri için biçilmiş kaftan. Aynı anda 360 ve 420mm radyatör desteği, kablo yönetimi ve ses yalıtımı her şey var. Üstelik Türkiye'de hiçbir yerde perakende satılmıyor. Zamanında yurt dışından getirme konusunda çok düşünmüştüm ama kargo parası 80 dolarlık kasanın fiyatını acayip şişiriyordu. Şimdi ikinci el bulmak epey bi şaşkınlık yaratmadı değil. Üstelik adam benim semtten çıktı ve gidip elde taşıyıp getirdim.
Kasanın içinden 3 adet Prolimatech Blue Vortex fanlar çıktı, benim yapacağım kırmızı renk temam ile pek uyumlu olmadığı için boyayabilirim ya da satabilirim emin değilim, 1000 rpm de dönüyorlar ve çok sessizler.
Kasayı temizleyip içindeki örümceği (cidden) öldürdükten sonra öndeki MSI gaming logosunu da çıkardım ve hazır hale geldi.
Bu arada EKWB de kargoyu gönderdi ve ürünler bugün elime ulaştı:
Ayrıca Titan X'in max 1-2 günü olduğunu da takip sisteminden öğrendim. Heyecan dorukta
Titan X gelene kadar Corsair H110i'yi çıkarıp Predator 360'ı sisteme monte ettim. Ekran kartı gelince onun da su bloğunu takıp sisteme dahil edeceğim.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme