|
Video içi YouTube reklamları için 10 dakika sınırı aşağı çekildi
-
-
Sonuçta bir içerik üretiyor emeğinin karşılığını almak istiyor ama bazı kanallarda reklam konusunda Tv deki kanallarla yarışır hale gelmiş.Her dakika başı reklam kusura bakmayında bu reklamlar içeriği bölüyor.İnsanın vicdanı el vermiyorda adblock kullanmayıda ama bu gidişle adblock kullanıcam.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Issızbiradam -- 8 Temmuz 2020; 12:18:51 >
-
Şarkı dinlerken zank diye araya girmesin yeter kardeşim çok saçma oluyor öyle olunca.
-
Güzel bir gelişme belki insanlar akıllanır.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Baktıkda hala kullanılamıyor 8 dk lık videolarda.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
youtube da reklam mı varmış :D yıl olmuş 2020 siz hayla reklam mı izliyorsunuz ? zibilyon tanen engelleyici var, ben vpn yaratarak reklamları engelleyen bir program kullanıyorum, en son reklamı nerde ne zaman gördüm hatırlamıyorum. (pc+tel+laptop)
-
telden nasıl halletiniz youtube reklamlarını acaba
-
Haram bu yaptığınız o videolar belirli bir emek dahilinde yapılıyor ve siz hem google mühendislerinin hem videoyu yapan kişinin hakkını gasp ediyorsunuz.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Musty3535123
youtube da reklam mı varmış :D yıl olmuş 2020 siz hayla reklam mı izliyorsunuz ? zibilyon tanen engelleyici var, ben vpn yaratarak reklamları engelleyen bir program kullanıyorum, en son reklamı nerde ne zaman gördüm hatırlamıyorum. (pc+tel+laptop)5-6TL için sürekli vpn gibi arka planda aktif çalışıp bütün trafiği üstünden geçiren adblockerları kullanmaya değmez. En basitinden telefonun şarjını yiyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi keremec -- 8 Temmuz 2020; 14:37:6 > -
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-86F03B400
Haram bu yaptığınız o videolar belirli bir emek dahilinde yapılıyor ve siz hem google mühendislerinin hem videoyu yapan kişinin hakkını gasp ediyorsunuz.parasını verdim aldım programı, gerisi beni ilgilendirmez. siz istemiyorsanız kurmayın kardeşim, herkesin kendine.
-
quote:
Orijinalden alıntı: keremec5-6TL için sürekli vpn gibi arka planda aktif çalışıp bütün trafiği üstünden geçiren adblockerları kullanmaya değmez. En basitinden telefonun şarjını yiyor.
Alıntıları Göstertelde reklam vs çıkmadığından bence şarzı daha bile iyi gidiyordur :D bu dediğinizi bilmiyorum ama ben şarjda pek fark hissetmedim.
-
adguard diye yaz google amcaya. ben 85tl ye tek kişi 3 cihaza kadar ömür boyu lisans aldım. hayatımda harcadığım en mantıklı 85 tl oldu :D reklam katili mübarek. ücretsiz apk side var tel için ama ücretlinin yanından geçmez.
-
Adguard android youtube uygulamasında reklamları engellemiyor ki
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Parasını verip youtube premium'a da geçebilirdiniz reklamsız. Yani büyük firmaların videoları hadi neyse de amatör youtuberlar için bariz emek hırsızlığı oluyor. Yazık ondan para kazanıyorlar. Sizin de işinize yarıyor ki izliyorsunuz. Eğitim videosu olabiliyor, eğlence olabiliyor. İnsanlar bunları para kazanırsa ekleyebiliyor.
-
59 saniyelik videoda bile reklama denk geldim. Fazla önemli bir kısıtlama olduğunu sanmıyorum bu durumun.
-
YouTube vanced diye bir program var arayüz olarak bildiğimiz YouTube sıfır reklam üstelik arkaplanda oynatma küçük pencerede oynatma da var kurdum rahat ettim
-
ücretsiz olan engellemez, ücretli olanda engellemeyebilir, ayarlardan tüm izinleri verince engeller.
-
3-5 dklık videoları 10 dk yapmak için zorluyordu üreticiler. Adamın video içeriği normalde 5 dk ama işte zaman dolsun diye oyalıyor bizi. 10 kişi takip etseniz sizin için bir sürü zaman kaybı oluyor.
-
Bana inanmıyorsan reddite bak. https://www.reddit.com/r/Adguard/comments/amvzec/ads_in_youtube/
-
TV kanalları reklam verdiği zaman izliyor musunuz?
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
YouTube vanced diye bir program var arayüz olarak bildiğimiz YouTube sıfır reklam üstelik arkaplanda oynatma küçük pencerede oynatma da var kurdum rahat ettim
|
youtube da reklam mı varmış :D yıl olmuş 2020 siz hayla reklam mı izliyorsunuz ? zibilyon tanen engelleyici var, ben vpn yaratarak reklamları engelleyen bir program kullanıyorum, en son reklamı nerde ne zaman gördüm hatırlamıyorum. (pc+tel+laptop)
|
Benzer içerikler
- hileli whatsapp
- whatsapp tek tık
- st ne demek
- whatsapp profil resmi ss alınca bildirim gidiyor mu 2024
- autocad sistem gereksinimleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X