Şimdi Ara

video icin dslr önerileri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
202
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Canon 760d 18-135 is usm mi

Canon 70d 18-135 is usm mi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nefret1998 -- 19 Temmuz 2015; 20:25:02 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• nefret1998 N kullanıcısına yanıt
    Video yu eğer manuel fokus çekecekseniz is usm lensler tercih edebilirsiniz ancak otomatik netleme de kullanacaksanız yazdığınız gövdeler ile beraber mutlak STM bir lens kullanın. Bütçenize göre 70D >> 760D >> 650D şeklinde bir gövde seçimi yapabilirsiniz.

DSLR cihazı salt video için düşünüyorsanız da aslında bir video kamera öneririm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: X Files

Video yu eğer manuel fokus çekecekseniz is usm lensler tercih edebilirsiniz ancak otomatik netleme de kullanacaksanız yazdığınız gövdeler ile beraber mutlak STM bir lens kullanın. Bütçenize göre 70D >> 760D >> 650D şeklinde bir gövde seçimi yapabilirsiniz.

DSLR cihazı salt video için düşünüyorsanız da aslında bir video kamera öneririm.

Sabit bir şeyler çekeceğim hangisini tercih etmeliyim

• nefret1998 N kullanıcısına yanıt
    USM Lenslerin büyük bir kısmı kalite olarak STM lenslerden daha iyi olduğu söyleniyor ancak STM lenslerin video konusundaki üstünlüğü tartışılmaz. Ben teknik olarak bilgi verdim. Dolayısı ile seçimi siz daha iyi yapabilirsiniz. Ben DSLR da video çekimine prensip olarak karşıyım. Ancak yinede tercih etmem gerekirse ne çekersem çekeyim kesinlikle STM lens seçerdim.

Burada USM lenslerin çok ta az olsa kalite olarak daha iyi olduklarını bildiğim halde bu seçimi yapardım. Çünkü bazen sahneleri 50 kere tekrarlamak mümkün olmuyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: X Files

USM Lenslerin büyük bir kısmı kalite olarak STM lenslerden daha iyi olduğu söyleniyor ancak STM lenslerin video konusundaki üstünlüğü tartışılmaz. Ben teknik olarak bilgi verdim. Dolayısı ile seçimi siz daha iyi yapabilirsiniz. Ben DSLR da video çekimine prensip olarak karşıyım. Ancak yinede tercih etmem gerekirse ne çekersem çekeyim kesinlikle STM lens seçerdim.

Burada USM lenslerin çok ta az olsa kalite olarak daha iyi olduklarını bildiğim halde bu seçimi yapardım. Çünkü bazen sahneleri 50 kere tekrarlamak mümkün olmuyor.

Teşekkür ederim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    DSLR Kamera Önerisi
    4 yıl önce açıldı
    Video Kamera Tavsiyesi
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.