Smile kullanıyorum bu gün öğlende erotik video izledim ama şimdi TTnet aradı ben smile kullanıyorum diyemeidm telefonda aklıma gelmedi ne konuşacaktınız dedim bilgilendirme mi öyle bişey dedi babamın üstüne o gelince arıycaklar
HİÇ BU SEBEPTEN ARANAN OLDUMU ?
quote:
Orijinalden alıntı: Zyx
quote:
Ya bi ciddi söyleyen olursa sevinirim valla elim ayağım boşaldı
quote:
Böyle bir konu açılmıştı sanki kelimesi kelimesine aynıydı sanki hatırlamıyorum Herneyse..
Video izlemenle ne alaka anlayamadım ve smile adsl abonesi olduğun halde niye arıyorlar anlamadım ev telefonu turktelekomsa ondan aramışlardır herhalde
quote:
Orijinalden alıntı: ne bilim ben ya adamı
Alıntıları Göster
Size ne baayan diyemedin mi ?
quote:
Orijinalden alıntı: Ř€ẄoL£Я
Smile kullanıyorum bu gün öğlende erotik video izledim ama şimdi TTnet aradı ben smile kullanıyorum diyemeidm telefonda aklıma gelmedi ne konuşacaktınız dedim bilgilendirme mi öyle bişey dedi babamın üstüne o gelince arıycaklar
bu sebepten arasalardı benı çoktan aramışlardı
quote:
Orijinalden alıntı: Tgye155
quote:
bu sebepten arasalardı benı çoktan aramışlardı
Ya ttnet dediler
SMİLE kullanıyor ama telefon telekom
Valla ben çok ciddiyim korkmaya başladım babam bu icratımı duyarsa beni iptal eder
quote:
elim ayağım boşaldı
odamı?
quote:
Ya ttnet dediler
Valla ben çok ciddiyim korkmaya başladım babam bu icratımı duyarsa beni iptal eder
Ergenlik çağındaysan baban birşey yapmaz.Konuşur sadece. Haa bide d.şş.k geçmek isteyen birileride aramış olabilir
quote:
Orijinalden alıntı: Bluepower
quote:
elim ayağım boşaldı
odamı?
Alıntıları Göster
quote:
Ya ttnet dediler
Alıntıları Göster
sanmıyotum öyle birşey yapamazlar zaten yaparlarsada dava aç tazminatı alırsın onlara ne oluyo
quote:
Orijinalden alıntı: V.Vasquez
quote:
Ya ttnet dediler
Ergenlik çağındaysan baban birşey yapmaz.Konuşur sadece. Haa bide d.şş.k geçmek isteyen birileride aramış olabilir
Alıntıları Göster
Ya bayan sesiydi bizi hep aynı bayan arar odan tanıdım
quote:
quote:
elim ayağım boşaldı
odamı?
Alıntıları Göster
bilgilendirme dediler ölemi korkmakta haklısın adamım hazırlıklı ol
quote:
quote:
elim ayağım boşaldı
odamı?
quote:
quote:
elim ayağım boşaldı
odamı?
quote:
O zaman ilk dediğimi söyliyecektin mesaj ona giderdi zaten
quote:
Alıntıları Göster
Beni aramışlardı.İşim var sonra arayın dedim.Bizde iş üstü yaptık zaten dedi.Babana söyliyecem lan dedi bende küfür ettim.Telefonu kapadı.
quote:
Orijinalden alıntı: YamYamPokemon
Beni aramışlardı.İşim var sonra arayın dedim.Bizde iş üstü yaptık zaten dedi.Babana söyliyecem lan dedi bende küfür ettim.Telefonu kapadı.
Alıntıları Göster
Bir kaç kez izlerken aradılar evi. Çok korktum var bunda bi bokluk. Konuştum Aile Koruma Paketi falan dedi
quote:
Orijinalden alıntı: Alkalen Fosfataz
Bir kaç kez izlerken aradılar evi. Çok korktum var bunda bi bokluk. Konuştum Aile Koruma Paketi falan dedi
Alıntıları Göster
Gerçekten bilgilendirme için arıyorlar reklam yani ve mutlaka hat sahibi ile konuşuyorlar korkma...