Merhaba Arkadaşlar , Pc 'ime yeni format attım Win 7 ultimate 64 bit . Format atmazdan önce böyle bir sorun yoktu attıktan sonra bu olay gerçekleşti ki sorunum şudur ; Google Chrome veyahutta Firefox herhangi bi browser da video izleyeceğim zaman Adobe Flash Yan uygulaması çöktü hatası verip açmıyor videoları. En son güncel Adobe flash player ve shockwave eklentisini yukledim yine aynı , onları kaldırıp versiyon 10 sürümlerini yukledim yine aynı . Bir bilen arkadaş lütfen sorunun çözümünü bulamadım yardımcı olursanız müteşekkir olurum.
arkadaşım bende video izlerken yeşil oluyordu flash player durduruluyordu çözümü bütün codeclerimi sildim tek klite codec kurdum sonra ekrankartını güncelledim sorun çözüldü işine yarar belki bide bunu dene vidyoya sağ tıkla ayarlar de orda donanımı hızlandır diye bişey var tiki kaldır
Dostum önerin için çok teşekkür ederim sorunumu hallettim . Lakin senin sorunun farklı benimkinden benim ekran kartı yüklerken ilk başta bir sorun olustu sanırım güncel göründüğü halde tam yüklenmemiş olsa gerek ki tekrar sürücümü silip kurdum suan sorun halledildi :)
Boyle sorunu olan arkadaslara tavsiyem ilk olarak ekran kartlarında sorunu arasınlar.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme