Şimdi Ara

Video izleyemiyorum ve Müzik dinleyemiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.864
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar yaklaşık 3 hafta önce ACER AS5512 dizüstü aldım fakat aldığımdan beri müzik dinleyemiyorum.Divxlerin bazılarını açamıyorum gibi bazılarının ise sesi açılıyor. Winampta müzik dinlerken fotolara bakarsam eğer sesta kasılmalar oluyor..Windowsun açılış sesinden bile makina kasılıyor.Intel Centribo Pentium M 1.73 Ghz / 2MB ve 512 MB (1x512) DDR2 Bellek var..Codec sorunu var der dediğinizi duyar gibiyim ama dün Codec Pack All in 1 yükledim.9 mblık bir codec paketi.Makinada her hangi bir codec paketi yok yani çakışma gibi bir sorun olmaz...Laptopla birlikte herhangi bir Driver Cdsi filanda verilmedi?

Sizce makina da teknik bir hata mı var?Teknik servise götürmelimiyim yoksa uygun codec mi bakayım?

Teşekkürler..

• Codecten deil diosun.
    E o zmn Driver'a cıkar kapı.
    Driver Cd'side yok diosun.
    Aldıgın yerdeki elemanları döv bence
  • quote:

Orjinalden alıntı: DoLZ

Codecten deil diosun.
    E o zmn Driver'a cıkar kapı.
    Driver Cd'side yok diosun.
    Aldıgın yerdeki elemanları döv bence

codecten yok demedim aslında yani codec kurdum ama sorunum gecmedı belkı uygun codecı bulamamısımdır..ciddi bir kaos içerisndeyim yardım edin :(
  • DMA. Harddisk ve CD-ROM'larınızın DMA özelliği aktif mi?
    Bilgisayarım (sağ tık) >> Özellikler >> Donanım >> Aygıt Yöneticisi >> IDE/ATAPI Denetleyicileri
    kontrol edebilirsiniz. Aktif değilse aktif edin, bilgisayarı tekrar başlatın ve farkı görün.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Hazar

DMA. Harddisk ve CD-ROM'larınızın DMA özelliği aktif mi?
    Bilgisayarım (sağ tık) >> Özellikler >> Donanım >> Aygıt Yöneticisi >> IDE/ATAPI Denetleyicileri
    kontrol edebilirsiniz. Aktif değilse aktif edin, bilgisayarı tekrar başlatın ve farkı görün.

Şuanda işyerinden bağlanıyorum makine evde.Eve gider gitmez yazdıklarınızı makinaya uygulayacağım.Teşekkür ederim..

Ek olarak foto makinasında çektiğim videolarımı gayet iyi izliyorum.takılmadan kasılmadan..seste geliyor videoda..Foto makinasının programı kurulu..Ek bilgi olarak bunu da sunmak istedim..
  • Eğer sorununuz sadece CD üzerindeki medyaya erişirken oluşuyorsa yazdığım çözüm sorununuzu giderecektir. (Eve gidince oradaki seçim kutusunu Salt PIO Modu olarak göreceksiniz, bu yavaşlığa sebep olur. Fareniz bile kasılır.) Eğer siz DMA seçtiğiniz halde (DMA Kullanılabiliyorsa gibi bir seçenek olacak) bir sonraki açılışta PIO'ya dönüyorsa (olabilir) bunun çözümü ayrıdır. Yine buraya yazarsınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hazar -- 22 Aralık 2006; 13:16:20 >
  • Arkadaşlar bunu sebei o değildir budur kardeşim diyen var mı aranızda varsa ya şimdi konussun yoksa eger ebediyen sussun desem cok mu abartmıs olurum sorunumu evet oyle olurum sanırım..

Lutfen degısık cozum yolları varsa ogrenmek ısterım..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.