Bende JVC GZ MC 37E var. oldukca ozelligi olan bir kamera.Kullanımıyla ve genel olarak video cekim teknikleriyle ilgili yazılı bir sey bulamadım nette. Bu tur bir site veya forum varsa ve onerirseniz cok sevinirim.
linke bir bakabilirsiniz. KAMERA VE KURGU TEKNİKLERİ GENEL BİLGİ, KAMERA TEKNİĞİ VE KULLANIMI, ışık , mikrofon tekniği üzerine dökümanlar içeriyor.
Oraya baktım.İstedigim tam olarak bir forum veya cekimlerin paylasıldıgı bir site. Fotokritik,fotokronik benzeri.
quote:
Orjinalden alıntı: ayfersener İstedigim tam olarak bir forum veya cekimlerin paylasıldıgı bir site. Fotokritik,fotokronik benzeri.
fotokritik gerçekten çok güzel bir site..fotodan pek de anlamasamda :) bu sitenin netteki sinema karşılığıwww.benimsinemalarim.com 'dur..gerçekten iidir..sizin video kamera bu arada GZ - MG37E sanırım..saygılar..
ok çok saol ellerine sağlık
Evet.37E.Soyledigim gibi bircok ozelligi var.Zamanla kullanmayı ogrenecegim.Bu arada cekimle ilgili bazı noktaları da ogrenmek istiyorum.Umarım...
Bak be benim yaptığım bir aletle ile sallanmadan görüntü elde etmene yarayan bir teknik videoyu izlersen olayı anlarsın