Şimdi Ara

video kaydı otomatik olarak durduruldu 1100D canon

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
2.802
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar 4 gb havıza kartım var ve 3 gb boş alanım var kimi zaman video cekerken 5 10 dk video cekıyor kendı kendıne video kaydu otomatık oalrak durduruldu diyor kimi zamanda 3 4 sn e surmeden durduruyor neden ?

• quote:

Orijinalden alıntı: reis.cs

arkadaşlar 4 gb havıza kartım var ve 3 gb boş alanım var kimi zaman video cekerken 5 10 dk video cekıyor kendı kendıne video kaydu otomatık oalrak durduruldu diyor kimi zamanda 3 4 sn e surmeden durduruyor neden ?

Hafıza kartınız yavaş büyük ihtimalle. Class 10 mu ? Sanırım değil.
  • Class 6 dan dusuk seviye bir kart kullaniyosan bu sorun olmasi normal. Ama iyi bi kartin varsa sorun baska olabilir...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hic clas 6 flan yazmıyor sadece marka ve hafızasından ayrı daire içinde 4 yazıyor

• quote:

Hic clas 6 flan yazmıyor sadece marka ve hafızasından ayrı daire içinde 4 yazıyor

Senin hafıza kartın class 4 hızı düşük, video için en az class 6 hafıza kartlarını almalısın.
  • quote:

Hic clas 6 flan yazmıyor sadece marka ve hafızasından ayrı daire içinde 4 yazıyor

Daire içinde yazan şey class'dır. Canon eos 1100d'ile class4 hafıza kartı kullanıyorsun makineye küfür ediyorsun :D . O yuvarlak içinde 10 yazanından bir tane hafıza kartı al ki rahatca video çek.
  • quote:

arkadaşlar 4 gb havıza kartım var ve 3 gb boş alanım var kimi zaman video cekerken 5 10 dk video cekıyor kendı kendıne video kaydu otomatık oalrak durduruldu diyor kimi zamanda 3 4 sn e surmeden durduruyor neden ?

Class6 dan aşağı hafıza kartı seçmenden dolayı yaşanabilir. (Bazı hafıza kartları sahte olabiliyor. Yani Class 10 yazıpta class2 olan hafıza kartları çıkabiliyor.)
    640X480 çözünürlükte aynı sıkıntı var mı ?

Bir diğeri ise eğer sıcak bir ortamda çekimi gerçekleştiriyorsanız sensör ısınmadan dolayı kendini güvenliğe alıyor olabilir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • yorumlar için teşekkürler
    bende de C4 kart varmış burdan okuyunca öğrendim

kafayı yedirtti valla 10 saniye de bşr video kaydını keserek
  • Aynı sorun bnde de vardır kafayı yivem

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.