Şimdi Ara

video kesme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
658
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar benım bır sorunum var kameramdaki göruntulerı pc ye aktardım ordan cd ye yazacam ama bazı göruntulerı silmek ıstıyorum bunu nasıl yapabılırım bana yardımcı olursanız sevınırım

• kolay yoldan yapmak istiyorsan VirtualDub programını kulanabilirsin.

http://virtualdub.sourceforge.net/

biraz daha profesyonel birşeyler arıyorsan adobe premier veya pinnacle studio programlarını tavsiye ederim. yalnız bu programlar paralıdır. virtual dub ise bedava.

virtual dub ile kesme işlemi için:

1. video dosyasını programla aç
    2. kesme başlangıcında (kesmek istediğin bölümün başı) klavyeden "HOME" tuşuna bas
    3. kesme bitiminde klavyeden "END" tuşuna bas. böylece kesmek istediğin yer seçili olacaktır.
    4. klavyeden "DELETE" tuşuna bas ve seçili bölü silinsin.
    5. video seçeneklerinden compressiona gel ve bir sıkıştırma seç (Xvid önerilir)
    6. file--->save avi de ve dosyanı kaydet. ondan sonra da cd ye basarsın

kolay gelsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dinçer -- 19 Şubat 2007; 14:42:24 >

• en basiti movie maker

ben ulead video studio kullanıyorum. Tavsiye ederim
  • AVI MPEG RM WMV Splitter adlı programı öneririm...çok kullanışlı..
  • kesme işi için virtual dub

daha iyisi, efekt-geçiş-seslendirme-vcd-dvd için power director 5 tavsiye ederim mutlaka, çok basit ve çok kullanışlı
  • premiere den başkasını tanımam, edius da iidir fakat hardware gerekli kullanmak için, ha bide ek bilgi olsun profesyoneller avid kullanırrr...
  • Bu konuyla ilgili "DH" içinde çok güzel ve kapsamlı konular var arama yaparak bulabilirisn(video aktarım" yaz) Sana bu kesme biçme işlerinde önerebileceğim, yukarda arakadaş da bahsetmiş(kullanımı da kolaydır, kolayca cd ye de aktarabilirisn) Ulead Video Studio
  • movie maker la yapabilirsin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: dejaay

Bu konuyla ilgili "DH" içinde çok güzel ve kapsamlı konular var arama yaparak bulabilirisn(video aktarım" yaz) Sana bu kesme biçme işlerinde önerebileceğim, yukarda arakadaş da bahsetmiş(kullanımı da kolaydır, kolayca cd ye de aktarabilirisn) Ulead Video Studio

+1
  • Video Cutter
    MPEG-2 için MP2Cut2

Bir de Movie Maker en basitinden.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.