Şimdi Ara

Video : King Of Hybrids @ _rush_ (GNGWC 2008 Türkiye 3,sü) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
60
Cevap
0
Favori
3.326
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben bu oyunu beta halindeykende oynuyordum tecrübeliyim ve oyunun en dandik charlarının Hybrid charlar olduğunu herkesin anlaması lazım , şimdi diyeceklerimi iyi düşünün objektif bir cevap verin bu mesajıma, herkes kendi charı. ne build ise onu savunuyor biraz kendinize karşı dürüst olun lütfen.tamam emek verdiniz ama bu oyunun da gerçekleri var yani..

1. Aynı itemler ve aynı profesyönelite olduğu taktirde 2 taraftada STRsi fazla olan her şekilde alır yani kısacası pure str charlar pvpde rakip tanımazlar.
    2. Aynı itemler ve aynı profesyönelite olduğu taktirde 2 taraftada INTi fazla olan kişi uniquelerde , kale savaşlarında ve guild savaşlarında herzaman daha başarılıdır.
    3. Aynı itemler ve aynı profesyönelite olduğu taktirde 2 taraftada Hybrid olan kişi verdiğim ilk iki maddenin hep ortasında kalacağından hep en ezik konumunda olacaktır.

Ki bu arkadaşımız da snow shieldsiz bi saniye bile pvp yapamamış şunu da çok iyi bilsin, snow shieldi açık olduğu durumda pure int bir char hybridden daha sağlamdır , atağı da cabası.

Şimdi diyeceksiniz ki çok biliyorsun da katılsaydın GNGWC ye , bir oyun için oralara çıkmak helede kamera karşısına çıkmak benim için utanç duyulacak birşeydir koskoca insanlarız oyundan daha önemli işlerimiz var , herneyse herkese kolay gelsin ...

• bende closed betadan beri oynuyorum ama böyle bir yoruma katılmıyorum uzun uzun açıklıcak vaktim yok ama 1-1 extreem hybirdler bile neler yapabiliyor gir bi eski serverlara kontrol et
  • oooo rush naber dostum. siliyosun gene pvp de
  • quote:

Orjinalden alıntı: BLADEEEE

Ben bu oyunu beta halindeykende oynuyordum tecrübeliyim ve oyunun en dandik charlarının Hybrid charlar olduğunu herkesin anlaması lazım , şimdi diyeceklerimi iyi düşünün objektif bir cevap verin bu mesajıma, herkes kendi charı. ne build ise onu savunuyor biraz kendinize karşı dürüst olun lütfen.tamam emek verdiniz ama bu oyunun da gerçekleri var yani..

1. Aynı itemler ve aynı profesyönelite olduğu taktirde 2 taraftada STRsi fazla olan her şekilde alır yani kısacası pure str charlar pvpde rakip tanımazlar.
    2. Aynı itemler ve aynı profesyönelite olduğu taktirde 2 taraftada INTi fazla olan kişi uniquelerde , kale savaşlarında ve guild savaşlarında herzaman daha başarılıdır.
    3. Aynı itemler ve aynı profesyönelite olduğu taktirde 2 taraftada Hybrid olan kişi verdiğim ilk iki maddenin hep ortasında kalacağından hep en ezik konumunda olacaktır.

Ki bu arkadaşımız da snow shieldsiz bi saniye bile pvp yapamamış şunu da çok iyi bilsin, snow shieldi açık olduğu durumda pure int bir char hybridden daha sağlamdır , atağı da cabası.

Şimdi diyeceksiniz ki çok biliyorsun da katılsaydın GNGWC ye , bir oyun için oralara çıkmak helede kamera karşısına çıkmak benim için utanç duyulacak birşeydir koskoca insanlarız oyundan daha önemli işlerimiz var , herneyse herkese kolay gelsin ...

Hayatımda duyduğum en saçma karakter build ve PvP yorumu bu ama yinede kale alıp cevap vericem çünkü parmaklarını yorup ilgi gösterip cevap yazmışsın "her ne kadar yanlış olsada"

1- Videoda ki Jessica ve DaB serverın nam salmış 2 oyuncusudur ve itemeri _rush_ ın ki ile aynıdır. +5 set +7 weapon... UNDEAD_GiRL ile olan pvp yi kale alma o benim charım olduğu için geyiğine video ya koydum...

2- Bir bowcu yada xbow her zaman daha şanslıdır ve bunu oyuna yeni başlayan biri bile çok iyi gözlemleyebilir...

3- Eldorado ve Aege nin en iyi oyuncusu hybrid dir diğer serverlar hakkında bilglim yok Eldoraodakinin 18,5 HP si olan spearer hybrid"dir

Şimdi düz mantıkla diceksin ki "kargaya yavrusu şahin gibidir" _rush_ benim dğeil arkadaşımın charıdır imzamda görülüceği gibi ben UNDEAD_GiRL ve _rush_ balanceları bakımından UNDEAD_GiRL den daha iyidir ve her zman UNDEAD_GiRL den daha üstün tutarım...

Sna başarılar dilerim yorumlarını kesinlik ifade eden laflar ile değil "bence" "sanırım" "olabilir" diye başlarsan yanlış bilgilierini insanlara doğru olan bilglier gibi empoze etmezsin...

GNGWC ye gelince bu dediğini okuyunca ben sana cevap vermkten utandım ama cevap veremedende geçemedim.... Oraya gelenlerden % 90 ı 20 yaş üzeri öğrencisi bilgisayar programcısı, işletmeci, muhasebeci, müdürdü.. Sözün bittiği nokta.

• Bowmanların üstünlüğünde hemfikiriz fakat anlatamadım size hala , söyleyeceğimi denesin bana inanmayanlar aslında denemeye gerek bile yoktur çünkü sonuç ortadadır 30 lvl bir hybrid int vs 30 lvl bir pure str bowman bunları pvp yapıtırın lütfen göreceksiniz ki hybrid 3-4 vuruşta rakibini ancak yatırırken bowmanın bir critiyle de yatacaktır ( Snow Shieldsiz )

Ve şuna da değinmeden edemeyecem ki videoda apaçık belli oluyor glavier oyunu bilmiyor orda full blue bir seti olan glaviere %20 lik snow shieldin MP absorbu işlemeyecektir yani açabilirdi ama açmamış .. Tek hatası bu değil skill kullanma sırasından da haberi yok. (+5 set ve +7 weapon ile de nam salınıyorsa o serverda hayat yok demektir)

Yazdığım bilgilerin bir kelimesi bile yanlış değildir silkroad bu düzmantık üzerine kurulmuştur bak arkadaşım ben bu oyunda onlarca char. yaptım ve sattım yani o char bu char kayırmam emin olasın

Edit : Jessicaa' nın itemi eksiktir üstünde , adamda 89luk legs yoktur. Bunun üzerinde sende 8D sun +7 legs bulunuyor lol itemler denk miymiş ?
    Anaksuna 89-90 chest ve legs yok diğer itemleri de +4 adamın ... Ve hertürlü bahse girerim blue durumun bunlardan kat ve kat iyidir bi adamın hybridden 16k yemesi için setinde hiç int basılı olmaması lazım...
    DaB bu arkadaşımızın da üstünde 2 itemi eksik 89-90 legs ve chest , daha fazla konuşupda rezil olma istersen :)
    Ezdiğin adamların hepsinin item eksiği var o şekilde bile zar zor kesmişsin zaten ve snow shieldsiz bir kare bile yok videolarında lütfen biliyorum diye geçinme artık :)

oops ses soluk kesildi
    (kötü ezdim , farkındayım ama haketti benim bilgilerime yalan demek haa )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BLADEEEE -- 31 Ekim 2008; 9:29:54 >

• Jessicaa ile çok karşılaşmamız oldu.. adam +7 glaive iyle beni gıdıklıyor hatta guild savaşında çıldırma noktasına gelip zerk açıp kesemedi beni.. ama adamda öyle bir defans varki.. kendimi 90 lv bladerla vs yapar sanıyorum. adam 90 glaive 90 fire 90 cold yapmış.. toplu savaşlarda snow shield la neler yapar bilemiyorum.. Anaksuna ya gelince, onlada çok pvp yaptım.. adam tek atıyor tek yiyor

DaB, serverın en iyi Warrior-Cleric lerinden.. full buff lı, 15k crit çaktığını biliyorum bana.. şimdiye kadar hiç kesemedim
  • quote:

Orjinalden alıntı: WarriorAngel

Jessicaa ile çok karşılaşmamız oldu.. adam +7 glaive iyle beni gıdıklıyor hatta guild savaşında çıldırma noktasına gelip zerk açıp kesemedi beni.. ama adamda öyle bir defans varki.. kendimi 90 lv bladerla vs yapar sanıyorum. adam 90 glaive 90 fire 90 cold yapmış.. toplu savaşlarda snow shield la neler yapar bilemiyorum.. Anaksuna ya gelince, onlada çok pvp yaptım.. adam tek atıyor tek yiyor

DaB, serverın en iyi Warrior-Cleric lerinden.. full buff lı, 15k crit çaktığını biliyorum bana.. şimdiye kadar hiç kesemedim

Evet ama bu kişilerin itemleri eksik üstlerinde , bizim bu arkadaş yalanlarla biyerlere gelmeye çalışıyor veya kelime oyunu oynuyor itemleri denkmiş huh adamların setlerinde 2 şer parça eksik var bu mu denklik , warrior bufflarını basmadığı zaman videoya almış bassa ya bufflarını adam tek critte alsa seni looool bide oyununun felsefesini yalanlıyor , vereceği cevabı merakla bekliyorum gerçekten

• Yok böyle bir eleştiri tarzı ya :)

Bana 30 lvl admları örnek gösteriyor. buna vevap vermicem gerek yok...

Biraz dikkatli izleyici olsan o glavierın statu düşürücü pil kullandığını ve her öldüğünde statu yediğini görürdün. Ayrıca sana kimse +5 set +7 wep ile nam salar demedi demogoji yapma demagoji yapma burası forum sitesi siyaset meydanı değil. Orda oyuncuların eşit olduğunu söylüyorum ben. Ayrıca 8 degre +7 sun legs in 9 degre + kaça eşit olduğunun cevabını ver sana bu oyunun kralısın dicem...

Oyunda onlarca char yapmakla 90 lvl sağlam char yapıp çok iyi pvp yapmak arasında dağlar kadar fark vardır.

Adamların item eksiği var diyosun bunun yanında +5 set ve +7 silahla nam yapılmaz diyorsun bu ikilimi önce kendi içinde çöz arkadaşım :)

daha fazla konuşupda rezil olma istersen :) demişisn :) benim bu oyunu ne kdar iyi bildiğimi türkiye biliyo artık sen bilmesende olur :)

Benimle hala sidik yarışştırmak istiyosan devam et yanlış düşüncelerini forumda yazmaya ama adabıyla yap bunu. Ben her zaman eleştirye açığımdır ama eleştiri adabıyla olucaksa...

• quote:

Jessicaa ile çok karşılaşmamız oldu.. adam +7 glaive iyle beni gıdıklıyor hatta guild savaşında çıldırma noktasına gelip zerk açıp kesemedi beni.. ama adamda öyle bir defans varki.. kendimi 90 lv bladerla vs yapar sanıyorum. adam 90 glaive 90 fire 90 cold yapmış.. toplu savaşlarda snow shield la neler yapar bilemiyorum.. Anaksuna ya gelince, onlada çok pvp yaptım.. adam tek atıyor tek yiyor

BLADEEEE kardeşim buda sana o girip charlarının + larına baktığın siteden daha iyi bilgi alacağın dw de pvp meydanında saatlerce duran canlı bir şahit :)

Bu oyun kağıt üzerinde oynanmaz bilindir belli başlı kurallar sadece şansa istisya olarak gerçekleşebilir...

• Adabını bozan benmiyim senmisin ? İlk mesajına bak bi ben kimsenin düşüncesine YANLIŞ demedim direk olarak kendi görüşlerimi belirttim ilk mesajımda sen ne yazdn peki ?

''yanlış bilgilendirme , kaale almıyorum zort ''

Anlamını bilmediğin terimleri de cümle içinde kullanma siyaset yaptığımı nerden çıkardın ? lol yaşın kaç kardeşim senin en az bi 18 olman lazım yaşına göre konuş lütfen .
  • DaB türk ve çok sevdiğim bir kardeşimdir 3 round yapıcaımı ve cideoya koyacağımı söyledim ve izin larak videoya koydum :)
    Yüzün varsa gir eldoradoya kendisine sor...

Yazık ediyosun kendine daha fazla uzatma ...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Halil_Karabulut

DaB türk ve çok sevdiğim bir kardeşimdir 3 round yapıcaımı ve cideoya koyacağımı söyledim ve izin larak videoya koydum :)
    Yüzün varsa gir eldoradoya kendisine sor...

Yazık ediyosun kendine daha fazla uzatma ...

Sen kendini övme bırakda başkaları seni övsün ok ? Bu şekilde kendi değerini düşürürsün gözlerde ,şuan olduğu gibi, benim bişey uzattığım yok adamların itemleri eksik diyorum ve bu halde bile serverı dağıtabiliyorlarmış bak kendi ağzınla dedin vede şahit gösterdin şartlar eşit oldğunda sen düşün ... Söylediğiniz lafları biraz daha düşünerek konuşun ki sonradan böyle rezil olmayın.
  • Yşım 23 ve nerede hangi kelimeyi kullanacığımı çok iyi bilirim...
    İlk mesajında GNGWC ye katılmış konuk olmuş ve sponsor olmuş onlarca insana "utanç" kelimeisni kullanabilicek kadar rahatsın ama eleştirilere cevap aldığında adabını koruyamayıp laf yarışına giricek kadarda çocuk...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Halil_Karabulut -- 31 Ekim 2008; 10:40:57 >
  • quote:

Yşım 23 ve nerede hangi kelimeyi kullanacığımı çok iyi bilirim...
    İlk mesajında GNGWC ye katılmış konuk olmuş ve sponsor olmuş onlarca insana "utanç" kelimeisni kullanabilicek kadar rahatsın ama eleştirilere cevap aldığında adamını koruyamayıp laf yarışına giricek kadarda çocuk...

Hayır kimseye utanın felan demedim ben haddim de değildir yorumlarımı iyi analiz et, dikkat edersen ''benim için'' demişim orda kendi adıma konuşmuşum yani belki düşündüğün kadar basit birisi değilimdir ha ? bir bilgisayar oyunu için yarışmaya katılacağımda beni ayıplayan kişilerim olacaktır belki ? bi aşşağılık komplexi var sende yorumları direkman negatif algılıyorsun nedense kendini kanıtlama çabası gerek yok bunlara . Eleştiri değil ki seninki direkman yalanlama , yaptığın yorumlardan haberin yok daha çok bildiğini sanıyorsun emin ol hiçbirşey bilmiyorsun Ve işine gelmeyen yerde hemen konuyu değiştiriyorsun şimdi de GNGWC ye zıpladın hemen ne alaka şimdi asıl konu o muydu veya bundan önceki yorumum onunla ilgilimiydi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BLADEEEE -- 31 Ekim 2008; 10:51:52 >

• quote:

quote:

İlk mesajında GNGWC ye katılmış konuk olmuş ve sponsor olmuş onlarca insana "utanç" kelimeisni kullanabilicek kadar rahatsın ama eleştirilere cevap aldığında adamını koruyamayıp laf yarışına giricek kadarda çocuk...

Hayır kimseye utanın felan demedim ben haddim de değildir yorumlarımı iyi analiz et, dikkat edersen ''benim için'' demişim orda kendi adıma konuşmuşum yani belki düşündüğün kadar basit birisi değilimdir ha ? bir bilgisayar oyunu için yarışmaya katılacağımda beni ayıplayan kişilerim olacaktır belki ? bi aşşağılık komplexi var sende yorumları direkman negatif algılıyorsun nedense kendini kanıtlama çabası gerek yok bunlara . Eleştiri değil ki seninki direkman yalanlama , yaptığın yorumlardan haberin yok daha çok bildiğini sanıyorsun emin ol hiçbirşey bilmiyorsun Ve işine gelmeyen yerde hemen konuyu değiştiriyorsun şimdi de GNGWC ye zıpladın hemen ne alaka şimdi asıl konu o muydu veya bundan önceki yorumum onunla ilgilimiydi ?

OZaman neden ilk mesajında işiniz gücünüzvar koca koca adamlarsınz dedin ? sana özel bi durumsa ?

• quote:

quote:

Hayır kimseye utanın felan demedim ben haddim de değildir yorumlarımı iyi analiz et, dikkat edersen ''benim için'' demişim orda kendi adıma konuşmuşum yani belki düşündüğün kadar basit birisi değilimdir ha ? bir bilgisayar oyunu için yarışmaya katılacağımda beni ayıplayan kişilerim olacaktır belki ? bi aşşağılık komplexi var sende yorumları direkman negatif algılıyorsun nedense kendini kanıtlama çabası gerek yok bunlara . Eleştiri değil ki seninki direkman yalanlama yaptığın yorumlardan haberin yok daha çok bildiğini sanıyorsun emin ol hiçbirşey bilmiyorsun Ve işine gelmeyen yerde hemen konuyu değiştiriyorsun şimdi de GNGWC ye zıpladın hemen ne alaka şimdi asıl konu o muydu veya bundan önceki yorumum onunla ilgilimiydi ?

Bak hocam yine tartışma yaratıcak laflar söylüyosun hala ben gngwc yi söylicek bişi bulamadığım için değil sana neden agresif cevaplar verdiğimi anlaman için yazdım. "Benim için" "onun için" "utanç verici" kelime ne olursa olsun ordaki 30 kişiden hiç biri senden ne bir gömlek üstün nede bir gömlek aşşağı. Benim için utanç verici dersen 30 kişide biz neden utanalım kötü bir iş mi yaptıkta utanalım der benim sana direkt negatif yaklaştığım gibi.

Tamam hybrid char silkroadın en ezik charıdır. Jessicaa Dab Anaksuna da ezik oldukları için kesip videoya koydum aslında hiç birini yenemem. Tamam tatmin oldun mu?

• quote:

quote:

quote:

OZaman neden ilk mesajında işiniz gücünüzvar koca koca adamlarsınz dedin ? sana özel bi durumsa ?

''koskoca insanlarız oyundan daha önemli işlerimiz var'' yazmışım sizler adına değil bizler adına konuşmuşum dikkatli okuyun ..

• quote:

quote:

quote:

Hayır kimseye utanın felan demedim ben haddim de değildir yorumlarımı iyi analiz et, dikkat edersen ''benim için'' demişim orda kendi adıma konuşmuşum yani belki düşündüğün kadar basit birisi değilimdir ha ? bir bilgisayar oyunu için yarışmaya katılacağımda beni ayıplayan kişilerim olacaktır belki ? bi aşşağılık komplexi var sende yorumları direkman negatif algılıyorsun nedense kendini kanıtlama çabası gerek yok bunlara . Eleştiri değil ki seninki direkman yalanlama yaptığın yorumlardan haberin yok daha çok bildiğini sanıyorsun emin ol hiçbirşey bilmiyorsun Ve işine gelmeyen yerde hemen konuyu değiştiriyorsun şimdi de GNGWC ye zıpladın hemen ne alaka şimdi asıl konu o muydu veya bundan önceki yorumum onunla ilgilimiydi ?

Jessicaa Dab Anaksuna da ezik oldukları için kesip videoya koydum aslında hiç birini yenemem. Tamam tatmin oldun mu?

Duymak istediğim bu değildi , bir yorum yaptık bu kadar uzayacağını bilsem gerçekten yapmazdım kimseyi aşşağılayıcı birşey belirtmedim yorumlarımda dolayısıyla kimse karşılık verme mecburiyetinde değildi herneyse daha fazla uzamasın herkese kolay gele . İstemeden kalbini kırdıklarımdan da özür dilerim yanlış anlaşıldım biraz gngwc konusunda ama diğer konularda yanlış birşey söylemedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BLADEEEE -- 31 Ekim 2008; 11:00:47 >

• Evet diğer konularda yanlış bir şey söylemedin benimde en çok sevdiğim şeylerden birini yaptın "eleştiridin" ama eleştirinin dozu bazı kavramların hatalı olması ve bu kesinmiş gibi savunman ve son cümledede GNGWC ile ilgili orumun eleştiriye cevabı biraz sertleştiridi...

Senin _rush_ hakkındaki yorumlarına bir şartla saygı duyarım oda 8th degre sun legsin 9th degre 84+ kaça eşit olduğunu bütün statları ile söylersen...

Yorumların için teşekkürler aynı şekilde bende ÖZÜR DİLERİM...
  • quote:

Evet diğer konularda yanlış bir şey söylemedin benimde en çok sevdiğim şeylerden birini yaptın "eleştiridin" ama eleştirinin dozu bazı kavramların hatalı olması ve bu kesinmiş gibi savunman ve son cümledede GNGWC ile ilgili orumun eleştiriye cevabı biraz sertleştiridi...

Senin _rush_ hakkındaki yorumlarına bir şartla saygı duyarım oda 8th degre sun legsin 9th degre 84+ kaça eşit olduğunu bütün statları ile söylersen...

Yorumların için teşekkürler aynı şekilde bende ÖZÜR DİLERİM...

Seal of Sun'un değeri phy mag statsına göre +15 ile +19 arası değişir yani en kötü ihtimalle 68+15+7 den 90+0 cheste eşit olur .
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.