Şimdi Ara

Video : King Of Hybrids @ _rush_ (GNGWC 2008 Türkiye 3,sü) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
60
Cevap
0
Favori
3.331
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Sun 68+7 armor legsin +% i 0 olduğunu düşünürsen verdiği phy defans 151 dir.
    89 +0 phy def ise 148
    84+5 in ise 147

Burda anlatmak istediğimi yazmama gerek yok sanırım sen anladın hocam :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: Halil_Karabulut

Sun 68+7 armor legsin +% i 0 olduğunu düşünürsen verdiği phy defans 151 dir.
    89 +0 phy def ise 148
    84+5 in ise 147

Burda anlatmak istediğimi yazmama gerek yok sanırım sen anladın hocam :)

aklım cheste gitti benim sun chest düşmesi en büyük hayalimdir de :D chest hakkında konuşmuşum ehuehu evet legs olarak bi farkın yokmuş diğerlerinden
  • ben sölim arkadaşlar bnnm üzerimdeki legs 9 degreye oranla 84+6 legse eşit tir oranları iyi oldugu için oda iyi statları oldugundan yani bu arada tartışıcak bişey yok aslında :D:D hyrr o deil de sen nası ezik diyorsun ben onu anlamadım madem ezik diyue iddia ediyorsun kardeşim aç bitane ezik char at pm kardeşim gel dw ye izle charı hyr yani bladee kardeşim inan çok ciddiyim ordan konuşmak la olmuyor bu iş ben ilk defa characterime video çektim 4 senedir oynuyorum ilk defa yani.Ezikleri kesip koymasını bende biliyorum ama ne ben ne _rush_ neden undead girl bizler bu kadar aşağılık insanlar deiliz yani ve senin charınıda merak ettim .Şimdi sen undead girle çocuk mocuk diyosun da bak eldorado serverinda efsane olmuş bowcu 2 char oldu birincisi numandest diğeride _MiniBaby_ oldu bu mininbaby senin çocuk dediğin halil kardeşimin charıydı ama bugda kaldı malesef.. neyse bana alıntı yapmassan sevinrim çünkü cvp vermem yani

• Sağol kanka
  • ya nedir bu kawga blade ayıp oluyor ama birader konu nerden nereye susup senimi izlicez yoksa video yumu izlicez kanıtlamıs kendini guzel video halil
  • PVP meydanından bi foto..
    rush pvp istiyor, jess duymamazlıktan geliyor

Video : King Of Hybrids @ _rush_ (GNGWC 2008 Türkiye 3,sü)

veeee azmin zaferi... !!!!

• hehehehehe harikasın ilhan"ım sonunda devridin hee Jessicaa yı :) Helal
  • quote:

Orjinalden alıntı: -PiToN-

ya nedir bu kawga blade ayıp oluyor ama birader konu nerden nereye susup senimi izlicez yoksa video yumu izlicez kanıtlamıs kendini guzel video halil

Teşekkürler pilat

• quote:

Orjinalden alıntı: Halil_Karabulut

hehehehehe harikasın ilhan"ım sonunda devridin hee Jessicaa yı :) Helal

adam yine bufflıydı.. bless i bitene kadar oyaladım, division + bleed.. karşımda kim durabilr ? bi ara 12k crit çaktm
  • _rush_

85+7 True Master Sword
    85+7 Divine Horse Scale Shield
    88+5 Black Twin Horn Casque
    86+5 Black Twin Horn Shoulder
    90+5 Black Girin Horn Lamellar
    85+5 Black Twin Horn Bracer
    68+7 Pegasus Hose (Seal Of Sun)
    87+5 Black Twin Horn Footgear

Jessicaa

85+7 Esoteric Demon Polearm
    0+0 Empty
    88+5 Violent Sky Strom Hat
    86+5 Violent Sky Strom Talisman
    90+5 Violent Sky Strom Suit
    85+5 Violent Sky Strom Wristlet
    84+5 Delightful Sky Storm Trousers
    87+5 Violent Sky Strom Shoes

1. pvp de Jessicaa bleed yedi rush combo yappıyor ve stun tam o sırada denk geliyor ve jessicaa pil kulanıyor rush üzerindeki snow un verdiği güvence ile comboya devam ediyor pili erken kulanan Jessicaa divisyon yiyor ve sonuc malum :=) rush zeki adam :=)
    2. pvp de Jessicaa pil kulanmayı ögrenmiş :=) ama sonuc değiş :=)
    3. pvp tam bir rezalet bu adam o charı silsin :=) pil kulanırken çift tık yapmayı öğretin yada suna :=) snow yok rush ın ustunde fakat aldıgı damageler +7 glawei bir char için tam bir komedi :) full farm değil sanırım

Anaksuna

88+5 Lynx Gale Coronet
    86+5 Lynx Gale Alette
    85+4 Hydra Gale Breast Mail
    85+5 Lynx Gale Glove
    84+4 Hydra Gale Breast Tasset
    87+5 Lynx Gale Boots

bilgiğimiz dagger tek atamıyo tek yiyor :=) adamda kabılıyesız daggerla pvp e baslanmaz :)

3. pvp HALİL insan kankasına bunu yaparmı terbiyesız :=)))))) snow basmıssın halil :=) oteki glawei Jessicaa basmamıstı :=)

DaB

85+7 Lynx Valor Phantom
    0+0 Empty
    88+5 Lynx Gale Coronet
    86+5 Lynx Gale Alette
    85+5 Hydra Gale Breast Mail
    85+5 Lynx Gale Glove
    84+5 Hydra Gale Breast Tasset
    87+5 Lynx Gale Boots

block show :=) olmus kafa kafaya pvp

_rush_ belliki iyi oyuncusun ama 68+7 Pegasus Hose (Seal Of Sun) kulanmandakı mantıgı cozemedım 8d iteme 5 str 5 ınt basıyosun 9d ıtemde 6 str 6 ınt ve 600hp 600mp basıyorsun sence mantıklımı 8d sun gıymek etme gözümsün :=)

• Yusuf her yazdığında haklısın. 8th degre sun legs için Engin ne düşünüyor bilmiyorum ama UNDEAD_gİRL den alışkanlık üzerimde 8th degre varken adam kesince daha çok haz alıyorum oyundan :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: BLADEEEE

Ben bu oyunu beta halindeykende oynuyordum tecrübeliyim ve oyunun en dandik charlarının Hybrid charlar olduğunu herkesin anlaması lazım , şimdi diyeceklerimi iyi düşünün objektif bir cevap verin bu mesajıma, herkes kendi charı. ne build ise onu savunuyor biraz kendinize karşı dürüst olun lütfen.tamam emek verdiniz ama bu oyunun da gerçekleri var yani..

1. Aynı itemler ve aynı profesyönelite olduğu taktirde 2 taraftada STRsi fazla olan her şekilde alır yani kısacası pure str charlar pvpde rakip tanımazlar.
    2. Aynı itemler ve aynı profesyönelite olduğu taktirde 2 taraftada INTi fazla olan kişi uniquelerde , kale savaşlarında ve guild savaşlarında herzaman daha başarılıdır.
    3. Aynı itemler ve aynı profesyönelite olduğu taktirde 2 taraftada Hybrid olan kişi verdiğim ilk iki maddenin hep ortasında kalacağından hep en ezik konumunda olacaktır.

Ki bu arkadaşımız da snow shieldsiz bi saniye bile pvp yapamamış şunu da çok iyi bilsin, snow shieldi açık olduğu durumda pure int bir char hybridden daha sağlamdır , atağı da cabası.

Şimdi diyeceksiniz ki çok biliyorsun da katılsaydın GNGWC ye , bir oyun için oralara çıkmak helede kamera karşısına çıkmak benim için utanç duyulacak birşeydir koskoca insanlarız oyundan daha önemli işlerimiz var , herneyse herkese kolay gelsin ...

Hani bir tabir vardır oyuncu var oduncu var diye :=) int bir charla rush bunları yapıyorsa str charla ne yapar düşün :=)

Bir oyun için kamera karşısına çıkmak utan verici demişsin :=) bu oyunu oynuyorsun belli kamera karşısında oynarsan utanc verici ama evde tek oynarsan utanc verici değil :=) buda enteresan bir yaklasım tabi :=)
    Silkroadonline için Bir organizasyon yapılıyor ve sen bu organizasyona bir silkraod oyuncusu olarak katılmayı utanc verici buluyorsun bence sen oyun bilginin zayıf oldugunu görmelerini istemiyorsun :=)
    Biz turnuvaya gittik zaferdi amacımız yalan yok ama orda oyle bir ortam varki şuan burada anlatması cok zor.
    Seneye turnuva olursa Allahın izniyle yeniden katılacam ve bu utanc verici olmayacak benim için herkez biliyor ben silkraod oyuncusuyum Allahın bildiğini kuldan saklamam.

(Çokmu cirkinsin neden korkuyon bu kameradan ) :=)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _DaLToN_ -- 1 Kasım 2008; 11:04:34 >

• c penceresini cekip koyarmısın bide buildi nedir? light onemli nuker için bence
  • Buna ben karışmam Engin istiyorsa yayınlasın :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: _DaLToN_

quote:

Orjinalden alıntı: BLADEEEE

Ben bu oyunu beta halindeykende oynuyordum tecrübeliyim ve oyunun en dandik charlarının Hybrid charlar olduğunu herkesin anlaması lazım , şimdi diyeceklerimi iyi düşünün objektif bir cevap verin bu mesajıma, herkes kendi charı. ne build ise onu savunuyor biraz kendinize karşı dürüst olun lütfen.tamam emek verdiniz ama bu oyunun da gerçekleri var yani..

1. Aynı itemler ve aynı profesyönelite olduğu taktirde 2 taraftada STRsi fazla olan her şekilde alır yani kısacası pure str charlar pvpde rakip tanımazlar.
    2. Aynı itemler ve aynı profesyönelite olduğu taktirde 2 taraftada INTi fazla olan kişi uniquelerde , kale savaşlarında ve guild savaşlarında herzaman daha başarılıdır.
    3. Aynı itemler ve aynı profesyönelite olduğu taktirde 2 taraftada Hybrid olan kişi verdiğim ilk iki maddenin hep ortasında kalacağından hep en ezik konumunda olacaktır.

Ki bu arkadaşımız da snow shieldsiz bi saniye bile pvp yapamamış şunu da çok iyi bilsin, snow shieldi açık olduğu durumda pure int bir char hybridden daha sağlamdır , atağı da cabası.

Şimdi diyeceksiniz ki çok biliyorsun da katılsaydın GNGWC ye , bir oyun için oralara çıkmak helede kamera karşısına çıkmak benim için utanç duyulacak birşeydir koskoca insanlarız oyundan daha önemli işlerimiz var , herneyse herkese kolay gelsin ...

Hani bir tabir vardır oyuncu var oduncu var diye :=) int bir charla rush bunları yapıyorsa str charla ne yapar düşün :=)

Bir oyun için kamera karşısına çıkmak utan verici demişsin :=) bu oyunu oynuyorsun belli kamera karşısında oynarsan utanc verici ama evde tek oynarsan utanc verici değil :=) buda enteresan bir yaklasım tabi :=)
    Silkroadonline için Bir organizasyon yapılıyor ve sen bu organizasyona bir silkraod oyuncusu olarak katılmayı utanc verici buluyorsun bence sen oyun bilginin zayıf oldugunu görmelerini istemiyorsun :=)
    Biz turnuvaya gittik zaferdi amacımız yalan yok ama orda oyle bir ortam varki şuan burada anlatması cok zor.
    Seneye turnuva olursa Allahın izniyle yeniden katılacam ve bu utanc verici olmayacak benim için herkez biliyor ben silkraod oyuncusuyum Allahın bildiğini kuldan saklamam.

(Çokmu cirkinsin neden korkuyon bu kameradan ) :=)
    Öncelikle şunu açıklığa kavuşturalım aslında her seferinde kendi laflarınızla kendinizi ele veriyorsunuz kendi ağzınla söylüyorsun bak int bir charla rush bunları yapıyorsa str charla ne yapar düşün :=) STR Charın üstünlüğünü bilinç altında da olsa kabul etmişsiniz işte.

DH aslında çok güzel bir forum ama Silkroad bölümü çoluk çocuğun eline kalmış bariz ortada , ben vatana millete faydalı işlerimle öne çıkmak isterim (kendimi övmeyi gerçekten sevmiyorum ama benim kadar derin düşünecek kapasiteye sahip olduğunu hiç sanmıyorum) Türk milleti niye geri kaldı biliyormusun ? Sizin zihniyette olan boş işler müdürlerinin çokluğundan dolayı , kimse birşeyler üretelim dünyada bir numara olalım demiyor ama bu tür boş işlere gelince koşarak gideriz toplum olarak . Umarım anlamışsındır şimdi niye utanırım tabirini kullandığımı , anlamadıysan da canın sağolsun daha fazla anlatmaya çalışmayacam . Elin Korelisi bu oyundan 47 milyon $ kazanıyor ortalama hemde her ay ! Sen ne kazanıyorsun ? Cevabı hazırdır sizin gibilerin hiç bi zaman da altta kalmazsınız ha , '' Çok zevkli bi oyun beaa güzel zaman geçiriyorum bundan büyük kazanç mı olur beaa '' . Peki kaybettiklerini sayıyorum , ülkenden döviz çıkıyor , her saniyesi srodan çok daha önemli olan ömrün çürüyor daha kötüsü zamanın boşa geçiyor . Ve her bahse girerim senden daha yakışıklıyımdır .

• :=))))) Arkadaşım benim Charım Full STR blade zaten :=)

Vatana millete faydalı işler yapmaktan bahsediyorsun vatana hizmeti ben askerde yaptım aslanım :=)
    Şimdide oy verip vatana millete faydalı işler yapacak adamları seciyorum :=) Vatana hizmetede vergimi ödeyip çalışarak
    devam ediyorum zaten :)
    Sen sanırım hiç bir sosyal etkinliğe katılmayan kendini vatana , millete adamış toplumda yer sahibi Türkiyede
    Türkiye için büyük işler yapmış birisin nickinde BLADEEEE :)
    Silkroad oynayan bir oyuncu olarak kendinle çelişme artık yeter bu oyunu sende oynuyorsun bu çok bariz belli :=)
    Elin korelisi kazanıyor diyorsun Türkiyede kaç özel kurum var biliyormusun

basit bir örnek cep telefonu kulanıyorsun ve kulanmaktaki amacların arasında şuda var Örnek: Arkadasını arıyorsun
    gelin bugun eğlenmeye gidelim diyorsun kim kazanıyo Turkcell'in üç ortağıdan ikisi ( Rus Alfa, TeliaSonera ) :=)kime kazandırdın :=)

gideceğin yerin neresi :=) dikkatet %100 Türk bulursan banada haberver :=)

Birşey daha ben Direk PaYPaL ile alışveriş yapmıyorum GAMESULTANDAN alıyorum silki türklerde kazansın :=)

Sen neden boş boş char kastın yaf sençok meşkul ve yoğun bir adamsın :=)
    İŞTE BİZİM MEŞKUL ADAM VE CHARI :=)

Adamın charı ınt ne yapsın gariban str özentisi var :=)

Bu arada bu ben :=)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _DaLToN_ -- 6 Kasım 2008; 9:25:47 >

• Merhaba ben Engin
    Aradan çok zaman geçmiş karıştırırken gördüm kısaca söylemek isitoyrum bu videolardan sonra _rush_ a full sun set oldu ve 9 degre kinglik ilan etti.. char ban yedi kredi kartım yüzünden ve sonra açırdık tekrar.. derken soyuldu ve bıraktım.. aradan 1 bucuk yıl geçti hatta2 tekrar başladım ama şuan kasıyor _rush_ 100 level - 10 levele çok var ama oyun beni bırakmadı... novalar gelmiş eski sunlar kadar pahalı olmadığı için full nova seti dizdim.. itemleri bastım herşey hazır.. sadece kasılması ve full farm olması kaldı...
    uzun bi aradan sonra stat hesaplaması yaptım tekrar balance larını saf halde bozmadan eşitledim.... master levelide hesaplayarak en uygun buildi çıkarttım.. sizin anlicanız Efsane geri dönüyor.. bu kez hiç olmadığı kadar fazla video larla dönücem tartışmasız video lar olucaklar güvenin bana..
    he bu arada _rush_ buildi 3 ila 4 level arasında bi değişen 6/1 ve 7/1 int nukerdir hesaplaması size kalsın ama dikkat edin blance kaçırmayın.. bi eksik yada fazlası kalan int le str'yi boşa veriyor....!! sonuç!!! eksik balance eksik defans demek eksik attack demek.. ;)
    Pek yakında silkroad adlı kitabım çıkıcak inanın bana kimsenin bilmediği bilgiler var ;)

• quote:

Orijinalden alıntı: manoware

Merhaba ben Engin
    Aradan çok zaman geçmiş karıştırırken gördüm kısaca söylemek isitoyrum bu videolardan sonra _rush_ a full sun set oldu ve 9 degre kinglik ilan etti.. char ban yedi kredi kartım yüzünden ve sonra açırdık tekrar.. derken soyuldu ve bıraktım.. aradan 1 bucuk yıl geçti hatta2 tekrar başladım ama şuan kasıyor _rush_ 100 level - 10 levele çok var ama oyun beni bırakmadı... novalar gelmiş eski sunlar kadar pahalı olmadığı için full nova seti dizdim.. itemleri bastım herşey hazır.. sadece kasılması ve full farm olması kaldı...
    uzun bi aradan sonra stat hesaplaması yaptım tekrar balance larını saf halde bozmadan eşitledim.... master levelide hesaplayarak en uygun buildi çıkarttım.. sizin anlicanız Efsane geri dönüyor.. bu kez hiç olmadığı kadar fazla video larla dönücem tartışmasız video lar olucaklar güvenin bana..
    he bu arada _rush_ buildi 3 ila 4 level arasında bi değişen 6/1 ve 7/1 int nukerdir hesaplaması size kalsın ama dikkat edin blance kaçırmayın.. bi eksik yada fazlası kalan int le str'yi boşa veriyor....!! sonuç!!! eksik balance eksik defans demek eksik attack demek.. ;)
    Pek yakında silkroad adlı kitabım çıkıcak inanın bana kimsenin bilmediği bilgiler var ;)

Oldu, biz kalkalım

• quote:

Orijinalden alıntı: manoware

Merhaba ben Engin

hoşgeldin merakla bekliyoruz yeni videoları...110 a kasıp çöpe mi atacağım yoksa kasıp esip gürleyecek miyim dediğim build le sen esiyordun bakalm şimdi neler göreceğiz pek heyecanlıyım kolay gelsin...

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.